Komentari

davorkovidovic.blog.hr

Dodaj komentar (26)

Marketing


  • nažigač

    I politika je samo sport, a može i obrnuto...

    avatar

    01.04.2007. (14:34)    -   -   -   -  

  • skaska

    Da nam nema sportaša potonuli bi u depri. Svako nas malo dižu poput kortikosteroida. bravo

    avatar

    01.04.2007. (15:41)    -   -   -   -  

  • rtd.[loser]

    o i ti imas blog
    hah...

    avatar

    01.04.2007. (16:54)    -   -   -   -  

  • Marginalna Društvena Kronika

    Nema do naših sportaša, jednostavno nema! Ne mogu opisati kako mi je drago zbog njih, a i svih onih koji nisu vjerovali u njih.

    avatar

    01.04.2007. (18:22)    -   -   -   -  

  • Monex Martin

    ...tužno je to što ima ljudi poput mene, ja nisam ni znao da igraju, a kamoli da su prvi...
    ...očito vaterpolo nije tako cjenjen kao npr. nogomet...
    ...za nogomet svi znaju kad se igraju utakmice, dok se za vaterpolo ne bi moglo reć...
    ...pozdravljam...
    i ja im onda čestitam...

    avatar

    01.04.2007. (21:19)    -   -   -   -  

  • marin

    Doli Hedervary!:)

    avatar

    01.04.2007. (21:19)    -   -   -   -  

  • Duje

    Pa zar i ti sine Davorko ? (mislim , zar i ti dođe na blog )

    A što se tiče naših sportaša , pa to je valjda jedino što još štima u ovoj državi .
    Šta je s tvojim kolegama-političarima , di su njihovi rezultati ???

    avatar

    01.04.2007. (23:46)    -   -   -   -  

  • mama44

    @@ A dajte, ljudi, ovo je isto blog blogera, k'o što smo i svi mi drugi ovdje...Probajte gledati to tako, a ne baš svaku temu pretvorit u nešto sasvim deseto.
    Na blogovima anonimaca ne radimo takve stvari, ne izokrećemo nužno teme, eto, reda radi...zar ne?

    avatar

    02.04.2007. (07:46)    -   -   -   -  

  • mia

    "Neka pati koga smeta Hrvatska je prvak svijeta, neka samo suze rone MI IMAMO šampione......"

    avatar

    02.04.2007. (10:28)    -   -   -   -  

  • Sefica

    Davorko...aj ugasi blog.Nemoj se sramotit, jer nemas o cemu pisati.

    avatar

    02.04.2007. (16:37)    -   -   -   -  

  • mrav

    Svaka čast dečki, bravo!

    avatar

    03.04.2007. (09:39)    -   -   -   -  

  • Davorko Vidović

    Banditos i Duje, ja blog imam već dvije godine. Objavljeno 146 postova, 6000 komentara, 0k0 95 000 posjeta. Dobro došli i vi u blogosferu. Usput i na cool listi sam dvije godine.No, upućujem vas i na blogove mojih kolega koji odnedavno vode svoje blogove: Mariju Lugarić, Nenada Stazića i Marina Jurjevića.

    avatar

    03.04.2007. (17:33)    -   -   -   -  

  • Davorko Vidović

    Molim blogere da odgovore na anketu na mojoj stranici!

    avatar

    03.04.2007. (17:55)    -   -   -   -  

  • dejmon

    Ma kako Davorko imaš volje i vremena za ovo. Poz.......

    avatar

    03.04.2007. (21:00)    -   -   -   -  

  • inhibitor

    Gospodine Vidoviću,

    lijepo je što političari polako počinju otkrivaju blagodati novog medija i na ovaj način "informiraju" javnost. Muči me jedna druga stvar - mjesecima niste ništa napisali i sad odjednom sumanuto blogate. Kako to objašnjavate? Proljetnim buđenjem ili smanjenjem obaveza? Nemojte misliti da ću u svojem komentaru išta predbacivati vašoj političkoj opciji jer smatram da su političari međusobno isprepletena govna koja prodaju svoju demagogiju neukom puku. Naprotiv, jedva čekam nekog blogera iz HDZ-a da mu se nataslačim keve. Sudeći prema vašim kolegama koji su se prihvatili pisanja ocjenjujem da SDP tim činom u izbornoj godini odašilje jasnu poruku svojim biračima – socijalno smo osviješteni pa nećemo bacati lovu na fensi-šmensi internetske stranice nego ćemo se spustiti među prljavi plebs i s njima podijeliti teret muka naših svagdašnjih. Pretpostavljam da ćete nakon izbora uzeti malo dulju stanku i onda opet tako u krug, sve dok nas voda ne odnese.
    No, vidjet ćete blog ima i svojih dobrih strana - na bloganje se navučete kao na heroin, a ekipa kojoj uspijete prodati svoje stavove postaje opasna sektaška jezgra vjernih obožavatelja koji su spremni i za sitnije terorističke akcije.

    avatar

    05.04.2007. (10:12)    -   -   -   -  

  • CrniIsus

    Poštovanje !

    Kao prvo sa zakašnjenjem se pridružujem čestitkama našim vaterpolistima ,kao drugo sa žaljenjem konstatiram da smo izgleda jedino u sportu dobri...

    Kao treće pošto sam jedan od novih blogista iako sam sa kompjutorom skoro odrastao ( ZX spectrum) ,ali mi nije bilo interesantno da otvaram blog do sada ,pa češće čitam i komentiram nego šta pišem ,moram primijetiti kako vi gosp.Vidoviću ,Dr.sc. Ivo Sanader i moja malenkost ing.cestovnog prometa imamo i jednu sličnost ,svi smo rođeni u lipnju ali to je jedina i drago mi je zbog toga.
    Naime strašno me naljutilo šta vi kao jedan obrazovan i visoko pozicioniran gospodin filozof i sociolog u svojoj stranci , beskrupulozno blatite i kaljate sve šta je vezano uz Dr.sc. Sanadera (HDZ)pa ste čak i malim slovima napisali njegovo prezime ne uvažavajući pri tome ni njegovu titulu ni poznavanje četiri svjetska jezika ,valjda teško podnosite da je netko kvalitetniji od vas na svim poljima.
    Imali ste priliku dokazati svoje znanje i umijeće tijekom svoga mandata i svjesni ste valjda da ste bolji kao bloger nego kao političar iako je i ovo upitno uz dužno štovanje pročitao sam da ste i nositelj spomenice domovinskog rata i reda hrvatskog trolista (ma šta to značilo) ...čisto sumnjam da ste to zaslužili .

    Poslušajte savjet nositelja gelera (čitaj-spomenice) iz domovinskog rata

    Prestanite sa omalovažavanjem Dr.sc. Sanadera nego se sa svojim znanjem i autoritetom uključite u borbu za dobrobit svh nas naše djece i ove nam Lijepe naše.
    Imao bih još mnogo toga da napišem ali o tome na mom blogu...

    P.S. Don't be angry it's reallity i nađite vremena za moj blog.

    avatar

    05.04.2007. (11:56)    -   -   -   -  

  • marin

    Zanimljivo je da čak i benigni napisi, poput čestitke osvajačima zlatne medalje, istjeraju mnogobrojne frustrirane esdepe mrzitelje na površinu zemlje. Pri tome svi oni, po raznim bligovima i raznim životima i svakodnevnicama, proturaju tezu kako lijevo orjentirani građani Hrvatske nisu bili ili nisu htjeli biti branitelji u Domovinskom ratu. Pri tome su u svojoj gluposti i nadmjenosti spremni čak i tvrditi kako je JNA proizvodila granate čiji su geleri zasipali isključivo HDZ-ovce i članove njihovih obitelji, a ako bi pri tome koji geler ipak "štrajfnuo" i koju "komunjaru" onda neka- tako mu i treba, mamumukomunističku.
    Pri tome misle, naravno, kako je kompletna hrvatska ljevica za vrijeme rata sjedila doma i pikala goblene sa Titovim likom dok su oni krvarili na prvim crtama.Mudro i pametno.
    Red hrvatskog trolista dodjeljuje se hrvatskim i straniln državljanima za osobite zasluge za Republiku Hrvatsku stečene u ratu, izravnoj ratnoj opasnosti ili u iznimnim okolnostima u miru, to bi značilo to.

    To što netko ima geler, ne znači ništa- ima ga i moja susjeda Ankica, stara 68 godina koja nikada nije bila na prvoj crti, pa se time ne može dokazivati braniteljska aristokracija.Mnogi koji su iz rata izašli čitava tijela, izašli su i razorena duha.

    Čovjek je samo čestitao osvjačima medalje.Ništa drugo.
    A Sanader je kritiku pošteno zaslužio.Trebao bi se ozbiljno zabrinuti kada bi se oporba slagala sa njegovim stavovima.To bi značilo da je u pravu.A to bi opet značilo da je do sada bio u krivu.Tja.Nitko ne može imati sve.

    avatar

    05.04.2007. (13:43)    -   -   -   -  

  • inhibitor

    Nositelju gelera vidim gdje ti je taj komad željeza zalutao - u sjebanu glavu. Sigurno si kao inženjer prometa angažiran na gradnji zadarske dionice gdje misteriozno nestaje novac poreznih obveznika. sanader je nositelj Spomenice domovinske pljačke.

    avatar

    05.04.2007. (13:43)    -   -   -   -  

  • inhibitor

    Gospodine Vidoviću,

    pročitajte ovaj članak pa mi prokomentirajte činjenicu da HDZ i SDP surađuju na unosnim poslovima. Dakle naivni birači, podjela na lijeve i desne je obično prodavanje magle - dok se narod kolje i prepucava oko nebitnih teorijskih načela ekipica iz dvije "suprotstavljene" stranke ubire masnu lovu.
    ha, ha, ha

    avatar

    05.04.2007. (14:00)    -   -   -   -  

  • kupač

    Ostvarili su dobar rezultat zato što ih je vodio jako dobar trener.

    avatar

    05.04.2007. (16:41)    -   -   -   -  

  • CrniIsus

    Ponukali ste me da vam odgovorim a bila mi je namjera da samo gospodinu kao šta je izvjesni Vidović , ukažem na pretjerano omalovažavanje osoba a naročito Dr.sc. Sanadera.

    Potpuno ste krivo interpretirali moj komentar jer ja uopće nemam i nisam imao namjeru da bilo koga štitim ili opravdavam niti zastupam nečije ideje.

    Prema tome G.Markiže de ga sad malo p....i ovome šta na tvoju veliku žalost nije dobija geler tamo di bi ti volio da je pa je u stanju malo razumnije rasuđivati i pisati od tebe i za tvoju informaciju nema invalidninu niti je trži a geler je dobio dva puta jednom od Srba a jednom od Muslimana i to na prvoj crti obrane šta baš ne bih rekao za tebe.
    S toga skini mi se s k...a !

    avatar

    05.04.2007. (17:35)    -   -   -   -  

  • Davorko Vidović

    @Markiže, kako pišeš da me nema mjesecima? Pa samo sam 12. mjesec promašio, a inače sam redovit.Pišem kad mi se hoće i kad mislim da imam što reći. Nema tu nikakvih paklenih planova ni zavjera spram "prljavog plebsa".Tu se dugo susrećemo pa valjda kužiš da sam postao odavno okorjeli bloger. Nadam se da neću postati i skriboman.A što se suradnje SDP-a i HDZ-a, to je zanimljivo.Jedni kao crniisus misle da smo opaki destruktivci koji baš ni u čemu ne vide mogućnost suradnje sa HDZ-om, a drgi kao ti odmah njuše prljave poslove i dizanje love. Bandić je izvršna vlast u četvrtini Hrvatske i zaboga, mora surađivati i sa sredšnjom vlašću. I ja sam kao gradonačelnik surađivao s Vladom.To šta ja mislim o toj Vladi, nema baš nikakve veze sa odabirom suradnje s njima.Oni su legalno tu gdje jesu (nažalost). Surađivao bih ja i sa gradskom vlašču u Sisku, da su izborima došli do nje, a ne prljavim kupovinama vijećnika. A o njima bih mislio jednako kao što mislim i sada.
    @ crniisus se jako uznemirio što dovoljno ne poštujem dr.sc.Sanadera. Iskreno mi je žao zbog toga i nastojat ću se popraviti u budućnosti.

    avatar

    05.04.2007. (18:58)    -   -   -   -  

  • život je dosadan

    kaj ti hoces bit neki politicar?

    avatar

    05.04.2007. (19:37)    -   -   -   -  

  • Žabica

    DRAGI MOJ MIRKO AKO SAM SE KADA DOBRO PREPALA TO JE BILO SINOĆ JA SAM MISLILA DA SI MRTAV.NISAM MOGLA SPAVATI JOŠ I DANAS KADA VIDIM DA SI OK NEMOGU VJEROVATI ŠTA TE SNAĐE.MA ODJEBI OD TOGA NEĆU TE VIŠE GLEDATI JADNA TI MAJKA A I ŽENA.

    avatar

    22.04.2007. (21:48)    -   -   -   -  

  • kamovic

    smiješno je i to što mirka na aerodromu nitko nije dočekao, njegova je žena bila vani, djeca kod kuće, a on jadan sam prošepesao, nikoga nije bilo da dočeka tog velikana.
    da je dobio borbu u zagrebu bi mu digli tribinu.

    SRAMOTA!!! LICEMJERI!!!

    avatar

    23.04.2007. (21:07)    -   -   -   -  

učitavam...