Komentari

dinca.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • luana

    ejla,malena moja!!!znaš da sam i ja o tome često razmišljala...kažu da ljudi shvate koliko ima nešto znači tek kad to izgube...drago mi je da si ti shvatila značenje ovog prijateljstva i prije nego što se rastanemo (jer mislim da to prijateljstvo se ne može izgubiti bez obzira kakve prepreke stanu između toga)...
    vjeruj mi bit će i meni teško kada ti odeš u rijeku a ja u zagreb!nekako si uvijek od prvog razreda,od moje sedme godine bila tu,dio mog života i svega što se događalo!zajedno smo se smijale,plakale,tužile se jedna drugoj.podjebavale se,opijale:)...nemoj mi reći sad da sve to što smo prošle može nekakva glupa udaljenost to oduzeti...ne može!!!ako ono što se nedavno dogodilo nije uništilo naše prijateljstvo,uvjerena sam da nikad ništa ni neće!!!ne govorim da će biti lako,ali tu je telefon,busevi i na kraju krajeva roditelji na, žive u istom gradu!!!se sjećaš one slike koju samti poklonila prošli božić???pročitaj posvetu na njoj i zapamti da tako mislim i da će uvijek tako i biti!!!ajd,sad kiss!!!jojim te,mala!!!

    avatar

    31.03.2007. (00:03)    -   -   -   -  

  • sabs

    miško, sviđa mi se postić...
    ali sve to što se dešava je normalna pojava, no to nas netraba previše plašiti... naprotiv trebamo ovo malo vremena što nam je ostalo za druženje i zajebanciju iskoristiti što bolje možemo... raditi sve što želimo i zabavljat se koliko izdržimo!!!!
    PUSYCA

    avatar

    01.04.2007. (23:00)    -   -   -   -  

  • *barby*

    Bravo!Stvarno nisam znala kakva je zapravo tvoja unutarnja strana!sviđa mi se kako razmišljaš!Kiss

    avatar

    01.05.2007. (16:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...