Komentari

domeslatkidome.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Renata

    Sve lijepo napreduje i čini me se brzo, al valjda to tako ide. Znam da ne želiš reći cijenu gradnje al mene zanima način plaćanja s obzirom da ove godine, za par mjeseci, i ja idem gradit. Dal plaćaš po situaciji, pretpostavljam da barem 90% plaćaš na crno (u biti većina plaća sve na crno), dal plaćaš nešto unaprijed, i na kraju, kako si osiguran da će ti sve napraviti kako treba, a ako pogriješe da neće ići na tvoj trošak?

    avatar

    29.03.2007. (22:43)    -   -   -   -  

  • NY

    Placamo po situacijama. Naravno, kod svakog izvodjaca moras dati predujam. Kad dobijes situaciju provjeris da li su dobre kolicine i to je to. Ako se nesta pogrijesi onda se to i ispravi prije nego platis situaciju i nastavite dalje. Ako izaberes dobrog izvodjaca onda ce ti napraviti sve kako treba i neces imati problema te neces stalno morati dolaziti na gradiliste i stalno ih provjeravati. Mi vecinom nejasnoce rjesavamo telefonom. Do sada sve ide po planu i bez greske. Najvaznije ti je da imas izvodjace koji imaju dobre reference tj. koji znaju svoj posao bez da se ti moras "puno" uciti o gradjevini pa da ih moras ispravljati.

    avatar

    30.03.2007. (11:38)    -   -   -   -  

  • Damir Š.

    Marko, čini se da lijepo napreduje u relativno kratkom vremenu. Gradnja vlastite kuće nosi puno zadovoljstva kada se vidi svakodnevni napredak, nažalost uz dozu briga i nerviranja oko majstora, rokova, kvalitete radova, financija,.... Stoga čestitam na hrabrosti i želim što skorije useljenje!

    avatar

    02.04.2007. (16:39)    -   -   -   -  

  • Ballack

    kakva ti je ovo kuca

    avatar

    02.04.2007. (21:44)    -   -   -   -  

  • NY

    "Damir Š.": Hvala na podršci ! , "ja": to ti je kuca za stanovanje ;)

    avatar

    03.04.2007. (08:09)    -   -   -   -  

  • KuKuKuRiku

    Jesi predvidio prostor u temelju ako jednog dana ubijes nekoga da ga mozes sakriti? :))

    avatar

    10.04.2007. (13:14)    -   -   -   -  

  • Petar

    Ufff ti mora da gledaš CSI malo preiviše? :-)))

    avatar

    10.04.2007. (13:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...