Komentari

karakterclub.blog.hr

Dodaj komentar (27)

Marketing


  • ljelja

    Odlično! Potvrda iz prve ruke da djeluju pro- i prebiotici. Time uravnotežite probavu, laički rečeno. Morate biti malo strpljivi jer se dugotrajniji rezultat vidi tek nakon nekoliko mjeseci (probavni) a imunitetski nakon cca 2 godine uzimanja. Daklem, navalite i onako se ženama preporuča mlijeko u kiselom proizvodu radi lakše probave i kalcija (osteoporoza, debljanje)!!!! Za vrijeme antibiotičke terapije tablete pijte s vodom, a pro- prebiotičke jogurte uzimajte između "obroka" tableta! Količnina pro- i prebiotika u svakodnevnoj ishrani dovoljan je jedan takav proizvod koji sadrži 2 milijuna "komada" - većina jogurta:))) Za terapeutske svrhe, kod bolesti bolje je uzimati cca 4 milijuna "komada". E sad Ledena pucaj jel' dva takva jogurta ili posebni proizvod koji već ima toliku koncentraciju a kupuje se u ljekarnama?
    Pozdrav i javi se :)

    avatar

    30.03.2007. (08:23)    -   -   -   -  

  • suza

    draga urednice, ni slucajno ne pomisljaj da ti nas pilas, ti nas ucis. Nije da ne znamo nego se zaboravi, a vremena se nema za strucnu literaturu, stoga hval ti.
    Morati cu si dati zabranu citanja KC prije podna jer svaki put procitam recepr i vec u 8 bi rucak!
    Ja cu se danas pocastiti friganim oslicima, jucer sam ih dobila friske. I puno salate. jedino mi ne pase ona juha na kraju.
    Pitanje: jel mogu napraviti riblju juhu i popiti nju umjesto one mesne?
    Ugodan dan, ipak petak je!

    avatar

    30.03.2007. (08:39)    -   -   -   -  

  • kruh i čokolada

    Dobro jutro svima,
    u potpunosti se slažem s "podlogom", kakvo pilanje?! Učenje, ponavljanje naučenog, razmjena iskustava, ma super!! Već neko vrijeme čitam vas svakodnevno, i ne mogu se odlučiti koja mi je urednica bolja!! Odlične ste..
    Kako sam ja već prošla jednom ovu dijetu, dat ću si za pravo odgovoriti na pitanje:
    Pitanje: jel mogu napraviti riblju juhu i popiti nju umjesto one mesne?
    Može. ali juhica bez riže, i onih finih komadića ribe, solo, kao i kod mesne. Tako sam barem ja radila, a rezultat je bio itekako dobar, znači nisam kršila.
    Nego, imam i ja jedno pitanje;
    ja krećem od nedjelje, novi ciklus, i voljela bi postati član kluba, pa me zanima kome i gdje ide prijava?
    Hvala unaprijed, ugodan petak svima!! Čim je proteinski dan... mora bit ugodan..:))))

    avatar

    30.03.2007. (08:58)    -   -   -   -  

  • Butterflies are beautiful...

    Sjećam se početka dijete, točnije onaj prvi ciklus, kada sam mislila da juha može biti bilo kakva, pa sam radila one krem juhice od gljiva. Eh, a onda sam dobila opasku. Zašto krem? Mora biti bistra! E, ali za riblju juhu, to smiješ jesti, ali kako kruh i čokolada kaže bez riže i mesa. Čista juha. Ja inače, kad smo već kod juhe, izvadim pokoju mrkvicu ili peršin.mmm...

    avatar

    30.03.2007. (09:17)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    ne pilis, ovo je jako zanimljiv clanak.
    a salatica......mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

    avatar

    30.03.2007. (09:30)    -   -   -   -  

  • Angie

    e sad mi je jasan onaj inulin koji navodno potiče mršavljenje,iskreno do sada sam znala da je LLG dobar za crijevnu floru ali beš ne i konkretno zašto,kako vas volim pamentne moje urednice.

    avatar

    30.03.2007. (09:37)    -   -   -   -  

  • tyche

    Hvala na edukaciji prije svega, a ostavila sam i komentar TU .

    avatar

    30.03.2007. (10:11)    -   -   -   -  

  • biti bbw

    Ledena, stručna kao i uvijek našla je novu zanimljivu temu. Banneri su odlični iako su me malo štrecnuli. Ponekad znam reći da bi trebalo osnovati udrugu za zaštitu debelih. U većini reklama smo ne samo debeli (debele) nego i nespretni, ne znamo izabrati pravi proizvod, pa čak ni obični deterđent za suđe itd itd. Da ne govorim o tome kaku mršavu djecu svi doživljavaju kao krhku i nježnu, a debela kao, mogu sve izdržati. Na nesreću, oklop od sala vrlo često skriva osjetljivu i krhku dušu. Zato me banner štrecnuo, jer nikad nećemo svi biti na idealnoj težini, a PRIJATELJI će nas ionako uvijek zvati imenom. Debljina je nažalost osobina koja je jako vidljiva, ne da se sakriti, i svatko ima pravo komentirati je što se ne smatra čak ni nepristojnim, za razliku od komentiranja drugih mana. Osobno imam 125kg i još uvijek ima ljudi koji me smatraju zgodnom, kao što je bilo i onih koji su me sa 68 kila pitali zašto ne smršavim. Nitko ne želi biti debeo to je sigurno i divno je što se trudimo smršaviti i biti zdraviji, ali dostojanstvo i pravo na život naka nam nitko ne dira. Jedva čekam da mi donesu novu Tenu s novim receptima.

    avatar

    30.03.2007. (11:57)    -   -   -   -  

  • babaipo

    evo mene malo po sistemu "s neba pa u rebra". prvo o temi, edukativno nema što, jedino što je kod mene frka i panika s probavom, ne zato jer mi je probava lijena, nego totalno živahna, pogotovo na ovom režimu prehrane. sa prehrambenim namirnicama koje potiču probavu sam i prije morala biti oprezna, a sada pogotovo uz obilje voća i povrća. u zaostatku vas čitam i puno je dobrih tema bilo ovih dana posebno post koji se bavio pitanjem gdje smo i koliko smo postigli. u nedjelju ću stati na vagu, nakon što sam dobila "njezino veličanstvo" pa vam javim koliko sam postigla za ovih 30 i kusur dana. neki dan sam stala i zamislila sam se da nisam preskočila neki dan jer je "već" bio novi proteinski... jel to samo meni vrijeme leti ili se dešava to onako pod redovno... uglavnom za dva dana objavljujem prve prave službene rezultate:)
    aj bok cure i dečki!:-)

    avatar

    30.03.2007. (12:09)    -   -   -   -  

  • red sonja

    dobar dan drage i dragi...

    ja se pribojavam vage u subotu... zadnjih dana sam bila na svemu i svačemu... sram me i napisati što sve pojedoh/popih... u principu se pridržavah UN-a, ali s mnoštvom dodataka... bilo kako bilo, idemo dalje!

    avatar

    30.03.2007. (13:04)    -   -   -   -  

  • ¤¤Lorena¤¤

    Nema pilanja , kad su upitanju nekarakterni umovi ! Uspješno sam završila UN dijetu, ali sam od 18 izgubljenih kilograma vratila se na 15 . pa mi ovakvi savjeti dobro dođu!

    avatar

    30.03.2007. (13:25)    -   -   -   -  

  • tyche

    Drustvo, imam dobru vijest LLLLLLOLLLLLLLLL ako je za vjerovati, stavila sam sliku na dno mog najnovijeg posta, pa vas ja pitam - JE LI TAKVO NESTO MOGUCE??? Nula kalorija ???

    avatar

    30.03.2007. (13:25)    -   -   -   -  

  • mala debeljuca

    curke i decki moji dragi! evo da podijelim s vama!! skinula sam u 60 dana 14 kila!!!!! presretna sam! stvarno presretna!! cestitam vam na clanku u jutarnjem! najbolji ste!!!!!!
    od danas sam s vama na mesnom danu!napokon!
    pusa svimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    avatar

    30.03.2007. (15:09)    -   -   -   -  

  • lorraine

    Sad mi je jasno da moram jogurt jesti vise nego ista, i to onaj obicni jel. Nekako mi ga i sam organizam trazi ujutro, vise nego voce. Zbilja mi se metabolizam totalno preokrenuo i sam trazi svoje. Nisam vocni tip nikako, slabo mi je od voca i od vodurine zaista, ali jogurt pase samo tako. Valjda se pripremam na ono sto poslije dijete ;)

    avatar

    30.03.2007. (16:23)    -   -   -   -  

  • babaipo

    biti bbw - štrecnula me opaska vezana uz djecu, čak i rastužila, pa za nas odrasle i manje više, već smo naučili nositi se sa okrutnosti života i gomilama gluposti i predrasuda u najrazličitijim oblicima, ali djeca... pogotovo međusobno, znaju biti strašno okrutni jedni prema drugima... pa zar je izgled, odjeća ili tko zna koja deseta tričarija zbilja razlog da se nekog bucmastog anđela tretira okrutno jer takvi obično imaju predivne mekane dušice... pa eto i neka ovo bude smatrano kao idealistički apel jedne naivne žene, ali roditelji su ti koji bi svoju djecu trebali naučiti da se nikoga ne procjenjuje po izgledu

    avatar

    30.03.2007. (16:26)    -   -   -   -  

  • Sultanija's world

    Znate šta meni nije jasno. Kako to da osnivačica ovog kluba nije razgovarala sa Jutarnjim, misim ipak je ona osnivačica, Wanda gdje je kvaka, što tebe nismo vidjeli...

    avatar

    30.03.2007. (17:50)    -   -   -   -  

  • ledena

    Sorry, dragi moji, nisam mogla ranije.
    Sada idemo redom:
    @ljelja - nisam liječnik pa mi je teško pametno odgovoriti na tvoje pitanje. Ako idemo logikom zdravog razuma, ja sam za opciju da oni koji su zdravi piju, ili konzumiraju, i probiotike u razumnim, normalnim količinama. Bez pretjerivanja. Pripravci sa probioticima - znam za dva, i mislim da je Cordelia nešto od toga koristila, i da je izuzetno zadovoljna što je postigla, obzirom na specifičnu narav njenih tegoba. Neću o tome duljiti, obećala nam je napisati uskoro post o tome;
    @podloga - odgovor si već dobila. Istina, da si mene čekala, bi se načekala. Nekad je to kao u drami " U očekivanju Godota"
    @ lipa mare - nadam se da ćeš uživati u salati, doista je izvrsna;
    @Angie - tu smo zato da si pomognemo, jel da? ;)
    @kruh i čokolada - sad ću te staviti u linkove, vidim da zadovoljavaš sve uvjete ;)
    @ UN-ovka - vidiš, svaka škola košta. I ta, sa krem juhicama ;)
    @tyche - pročitala sam komentar, i zahvaljujem.
    @ biti bbw - apsolutno te razumijem o čemu pričaš. No ponekad je samoironija najbolja. Brani od ostalih ;) Što se tiče djece, to znam da je jako teško. Trebalo bi apelirati na roditelje, ali bi bilo jednostavno kada bi svi roditelji razmišljali kao ti. Ovako, znaš i sama, koliko je komplicirano;

    avatar

    30.03.2007. (18:04)    -   -   -   -  

  • ledena

    @babaipo - probiotici potpomažu reguliranju probave. To ne znači samo u smislu poboljšanja prolaska kroz crijeva, već i u onom drugom smislu. Navela sam gore i lijek u kojem se nalaze liofilizirani probiotici, a koji se koristi kod dijareje iliti po narodski proljeva.
    @red sonja - važno je ne odustajati i ne vraćati se starim navikama. Samo nastavi i dalje, bez grižnje savjesti, samo sa pozitivnim mislima ;))
    @lunablu - što čekaš? Učlanjuj se odmah ;)
    @tyche - nekako mi se čini da to baš i nije nešto ispravno. Koliko vidim, tamo ima nekih sastojaka koji nisu baš nejestivi ;)) U svakom slučaju, ja bih radije koristila prirodni putar, u malim količinama, nego ovaj, pa neograničeno. Skeptik do kraja, eto
    @mala debeljuca - čestitam na rezultatima! Svaka čast. I zahvaljujem u ime svih članica ovog bloga na čestitkama ;)
    @lorraine - organizam često sam šalje signale za određene potrebe. Treba ga samo naučiti slušati...
    @babaipo - dječji svijet je često puno okrutniji od našeg, posebno u tim pojavnim stvarima. I da, djeca bi trebala učiti od roditelja. Nažalost, takva ponašanja nam samo pokazuju gdje se nalazimo
    @Sultanija's world - o ima Wanda u ovome prste, i više nego bi pomislila :)) No, ima neke svoje razloge zbog kojih se povukla u pozadinu. I to moramo svi poštovati, barem za sada. A kad nam dojadi - jadna Wanda :))

    avatar

    30.03.2007. (18:14)    -   -   -   -  

  • babaipo

    ups:) uhvatilo me da ne čitam pozorno i detaljno:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    aj barem me nakon grintanja i pms-a uhvatila dobra vibra i smijeh pa ćete mi progledati kroz prstiće:-)

    avatar

    30.03.2007. (18:43)    -   -   -   -  

  • tyche

    eh, moram sad i ovdje ponoviti komentar posta - moja napomena o maslacu u postu je bila sarkasticnoironicnocinicnohejhajbudalastina prirode - bez brige - ni trunke ne vjerujem da je taj maslac ista drugo nego kemija, ali sam ga MORALA KUPITI da se divim budalastini i da je drugima pokazem, zato sam i navela strudlu i sarme u sprayu - ima isto toliko sanse da ih izume kao sto je i ovo pravi maslac...Zato je moj poziv na blog bio poziv na zgrazanje a ne poziv na kupnju istog :)...

    avatar

    30.03.2007. (19:13)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    Samo sam svratila da vas sve pozdravim. Jurim okolo ko blesava. Pulsiraju mi tabani (to bi svi trebali znati što to znači). Jurim dalje.....

    avatar

    30.03.2007. (19:14)    -   -   -   -  

  • ledena

    @babaipo - :)))))))
    @tyche - ma shvatila sam ja to tamo. Možda sam bila nejasna, ali samo sam ovdje htjela naglasiti još jednom tu glupost koju nam podvaljuju:))
    @Demjan - samo ti završi posao, pa se čujemo ;) A kretanje će ti dobro doći, jel? :D

    avatar

    30.03.2007. (19:23)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    Draga Ledena, hvala ti na sve-samo-ne-ledenom dočeku u Klub...:)))...A u vezi današnje teme, pa, mogu vam reći da mi od svega nekako najviše fale moji svakodnevni jogurti, i voćni i oni drugi. I solo. I u umacima. A tek kao dressing u svim mogućim salatama, mmmmljac....Nadam
    se da, nakon ova prva tri mjeseca, u onom nastavku koji pada baš u jeku svih povrtnih divota, možemo malo češće zavirivati u čašicu. Jogurta, dakako. One druge mi i nisu nešto napete. A i nismo se zbog jogurtnog overdosea ovdje skupili u ovolikom broju, bit će da se zalomio i neki kaloričniji artikl u cekeru...

    avatar

    30.03.2007. (19:49)    -   -   -   -  

  • Wanda

    jel velika sramota ako priznam da o ovome pojma nisam imala? :-) 'bemu, kod tebe se stvarno osjećam kao: "...svi pačiči došli, kao đaci stoje..." uvijek vrlo poučno. bravo, ledena.

    avatar

    30.03.2007. (22:22)    -   -   -   -  

  • majstorica

    joj, curke moje, listam ja tako jutarnji neki dan i vidim poznata mi slika. kad se sjetim, pa to je dizajn Karakter Cluba. Kad ono cijele 2 strane o mom voljenom klubu. Kak sam bila ponosna, digla sam se i rekla da sam i ja nekoć bila član tog eltinog kluba, al eto kad mi baš dijeta i ne treba, sad sam član radi potpore. Ma još će vas i predsjednik zvati k sebi. :)

    avatar

    30.03.2007. (23:03)    -   -   -   -  

učitavam...