Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • inhibitor

    Ništa više nema smisla, vratit ću se kriminalu.

    avatar

    29.03.2007. (14:35)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Ha, ha, ha, pa pored ovih likova bit ćeš jebeni amater!

    avatar

    29.03.2007. (15:07)    -   -   -   -  

  • inhibitor

    Nešo i oni su krenuli od nule, a vidi ih danas. Dao bih šupka za takav talent.

    avatar

    29.03.2007. (15:11)    -   -   -   -  

  • inhibitor

    Nešo i oni su krenuli od nule, a vidi ih danas.

    avatar

    29.03.2007. (15:12)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Oni su krenuli od više nula. Ahahahahahah....Ili su do njih dospjeli. U svakom slučaju, idem ih redom zvati i čestitati!
    Razmišljam da nekoga zamolim za 10 000 kvadrata na poklon.
    Kupio sam bernandinca, pa znaš, treba mi za kućicu.
    Ahahahhahahhahha....
    Kakva zemlja šansi!
    Hrvatsko, volim te!

    avatar

    29.03.2007. (15:43)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

    U srijedu je Hypo Alpe Adria Bank objavila priopćenje koje sadrži informacije o prodaji društava iz portfelja Hypo Consultants hrvatskoj kompaniji Auctor d.o.o.

    Možemo, dakle, sa zadovoljstvo potvrditi da smo na međunarodnom natječaju dali najpovoljniju ponudu i na taj način stekli pravo na kupnju Hypo Alpe Adria Consultants.

    Natječaj na kojem smo uspjeli predstaviti najkvalitetniju ponudu trajao je pet mjeseci, u nekoliko faza, uz sudjelovanje pedesetak različitih kompanija, investicijskih fondova, i banaka iz Europe, Rusije i SAD-a. Neki od naših konkurenata u ovom natječaju spadaju u vrh međunarodnog venture kapitala ili pak specijalista u području real estate-a. Zbog toga možemo reći da je Auctor d.o.o postigao uspjeh u veoma kompetitivnom međunarodnom okruženju.

    Ključ naše pobjede nalazi se u nekoliko elemenata kroz koje smo uspjeli postići bitnu razliku u odnosu na ostale natjecatelje.

    Poslovna odluka da investiramo u ovaj projekt rezultat je ozbiljne analize i objavljenog temeljitog due dilligencea sa uvidom u poslovanje svake od tvrtki ili projekata koje smo preuzeli. Pri tome je značajna prednost koju smo ostvarili u činjenici da je postojeći management tvrtke, na čelu sa gospodinom Damirom Farkašom, nakon našeg preuzimanja odlučio aktivno poduprijeti naš projekt i ponudu. Takvu odluku smatramo priznanjem posebno u svijetlu brojnih ponuda ostalih sudionika u tenderu. Podrška managementa HAAC-a omogućiti će nam da realno i brzo upravljamo rizicima koje nose pojedini projekti kao i da aktiviramo izvrsne potencijale projekata koji najviše obećavaju.

    Zbog svega toga naša je čvrsta odluka da zadržimo management team i dodatno ga ojačamo novim stručnjacima u području project developmenta i financiranja.

    Također smo se obavezali da ćemo zadržati sve zaposlene djelatnike HAAC-a čime smo izkazali našu namjeru da razvijamo projekte od kojih prihode ostvaruje više od 1500 radnika i stručnjaka u Hrvatskoj.

    Ova akvizicija prvi je slučaj da hrvatska tvrtka od stranih kompanija preuzima vlasništvo nad poduzećima, ali i značajnim površinama građevinskog zemljišta i već postojećim objektima koji u nekim slučajevima predstavljaju i važan dio urbanog identiteta gradova poput Zagreba, Zadra, itd... Naša ponuda sadrži obavezu da pazimo pri odabiru projektanata i izvođača te time doprinosimo prostornom i urbanističkom razvoju Hrvatske.

    Preuzimanjem tvrtki iz portfelja HAAC koje se nalaze izvan Hrvatske, napravili smo značajan iskorak u regiju i potvrdili u sektoru nekretnina našu vodeću ulogu na tržištima kapitala i M&A.

    Naše su namjere da ubrzano pokrenemo realizaciju svih projekata koji imaju zdrav potencijal, te da u razvoj i financiranje pojedinih projekata uključimo vodeće svjetske investicijske fondove s kojima već razgovaramo o partnerstvu na pojedinim projektima.

    Uskoro ćemo zainteresiranim hrvatskim građanima i kompanijama, bankama i fondovima te stranim investitorima prezentirati sve projekte s pozivom da nam postanu partneri, uključujući i opciju formiranja fonda za nekretnine sa regionalnom ambicijom. Cilj nam je stvoriti snažan nekretninski fond otvoren za međunarodne investitore i time snažnije aktivirati jedan od najvećih kapitala Hrvatske.

    Za one koji žele znati više o našoj kompaniji podatke o njenom profilu, te o našem domaćem i međunarodnom poslovanju možete naći na adresi www.auctor.hr.

    Marijan Palić

    Direktor

    Auctor d.o.o Zagreb
    Palmotićeva 2
    10000 Zagreb

    avatar

    30.03.2007. (00:24)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Ahahahahahahahah....da Farkaš će pripomoći nakon preuzimanja! Genijalno priopćenje!
    Frajer je jedini član uprave brokerske kuće koja je imovinu od 1,5 milijardi eura kupila za 200 milijuna eura! Genijalno.

    avatar

    30.03.2007. (00:34)    -   -   -   -  

  • inhibitor

    Auctor je pravi primjer društva s ograničenom odgovornošću.
    LOL

    avatar

    30.03.2007. (09:01)    -   -   -   -  

  • inhibitor

    P.S.
    sad sam shvatio što znači d.o.o.

    avatar

    30.03.2007. (09:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...