Komentari

stormtroopers.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Vampayra

    ma nadimak je prekomičan... boljeg nisi mogao smisliti... a jedva čekam te pričice... ajmo, inspirejšen na stol !!!!! :))))

    avatar

    29.03.2007. (11:36)    -   -   -   -  

  • LetShana

    meni je tvoj nadimak baš super upravo zbog onog Sprženog kraja, paše i tebi i tvojim pričama i sprženoj mašti koju imaš...ja te od milja ponekad zovem Burek Masni jer mi je to fora...kako god bilo...uvijek rado pročitam tvoje blesave priče jer nekako rasterećuju...a TLC nešto na veliko šteka u zadnje vrijeme ili se to meni samo čini? U početku ste bili počeli pisat s velikim entuzijazmom i ubrzo je sve to stagniralo...pa ste se vratili u akciju...ali opet niš redovito...možda imate puno obaveza pa razumijem štekanje....svejedno želim vam svu sreću svijeta u pisanju vaših priča...i da ne zaboravim, dizajn bloga mi je ful dobar, nemoj ga mijenjat...svaka čast Mattu...eh, sad sam te nahvalila do neba i nazad...
    Bokić ;-)))

    avatar

    29.03.2007. (11:41)    -   -   -   -  

  • DJ Da Force

    Sad znam kako je sve krenulo. Super! Pozdrav!

    avatar

    29.03.2007. (11:55)    -   -   -   -  

  • Rakija

    Nemam pojma od kada ti mogu otvarati blog, ali sam to skužio tek sada ;)

    Lijepo je sve to nastajalo, i znam da će ti ideje uspjeti, nego... ne misliš li možda da si malo pretjerao sa hvalama o meni!? Nisam ja uopće toliko zaslužan, ja sam ti samo dao mali prijateljski savjet kako napraviti parodiju, ali ti si to sam usavršio! ;)

    Uživaj kume!!!!

    avatar

    29.03.2007. (17:18)    -   -   -   -  

  • szsas

    hhehe price su ti samo tako dobre .. pozdrav

    avatar

    29.03.2007. (20:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...