Komentari

strikanovekurve.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • I'm 666's reaper...

    Hey Čonda ljubavi(ja sam jedina koja se udostojila tvoje ime napisat velikim početnim slovom)!
    Pa tebe prijateljice nisam čula sto godina (meni je to sto godina, u tom našem tzv Sotonskom Kalendaru vrijeme nije isto kao i krščansko. I nikad nejde isto. A kalendar za svako tisučljeće je različiti, moram naručivat preko internetskog sotoninog veleposlanika).
    I tak, što ima u životu?
    Vidim da se još svađaš s ljudima (tako treba, zaslužili su).
    I da, prije tjedan dana sam otišla u posjet Dravi da vidim zašto si baš tu rijeku izabrala za moju smrt (nije ti uspjelo). I u njoj sam vidjela dosta krvi i leševa. Par njih je ležalo licem okrenuto u vodu baš kao što si ti mene zamislila. Jako je to bilo zanimljivo vidjet, i neki su oko vrata imali dost dobru omču a sam ih par uzela za svoju zbirku. Jer nikad ne znam kakva će biti moga kada se ja odlučim ubiti.
    E i jučer me je došao posjetiti moj prijatelj kosac i lijepo smo se napričali.
    Nadam se da uživaš u životu Strikanovske kurve.
    Pozz i dođi me posjetit
    veliki sotonski zagrljaj

    avatar

    29.03.2007. (21:43)    -   -   -   -  

  • močibob

    eto, to ja zovem jednom pristojnom i kulturnom djevojkom. prijo, de baci joj jednu kost kao nagradu. ipak zaslužila je to

    avatar

    29.03.2007. (22:52)    -   -   -   -  

  • I'm 666's reaper...

    Zajebi...
    Prije bi tvoja prija trebala kost da se malo skulira

    avatar

    30.03.2007. (23:55)    -   -   -   -  

  • lolla2

    igrate se bez mene? skandalozno!!!!
    đavolice, moraš znat da smo mi sotonine ćeri i da glođemo mrmine kosti za zajutrak (što je smišna rič zajutrak) i kad te mrma ponudi svojom bederenom kosti to ti je velika čast. pošto si odbila ponuđenu kosku, okitićemo ti blog. neznam kad, i neznam gdje ali obećajem ti da ćeš se osjećati ko jelka.

    avatar

    31.03.2007. (11:46)    -   -   -   -  

  • < < Arty > >

    E moja Čonda, nasmijao sam se do suza kad sam čuo da želite dospjeti na listu cool blogova, rekao sam sebi prije ću ja nju jebat sa pivom u desnoj i cigaretom u lijevoj ruci nego što će se to desit :))
    E da, de pojasni pojam strikanovih kurvica, ja evo ne znam a garant i jos neki, pa daj otkrij narodu tu informaciju.

    avatar

    31.03.2007. (17:17)    -   -   -   -  

  • lola

    strikan je naša religija. neznam arti, nemogu to bolje objasnit.

    avatar

    02.04.2007. (11:05)    -   -   -   -  

  • Princeza ratnica

    Ja sam krhko i kosturasto biće od 180cm i 70 kg žive vage... :)

    11:45] Tenf: MOJA MAMA NE CUGA!!

    [11:45] močibob: toje gorka istina
    [11:45] močibob: a šta misliš da štuca iz zabave?

    Ovo me ubilo. Legende.

    avatar

    02.04.2007. (20:48)    -   -   -   -  

  • tenf

    bok čonda i mrmača! problem sa socijalcima je riješen. prodal sma im priču da se moja majka samo zajebavala i da uopće ne cuga već da je tak izgledala za potrebe snimanja jednog češkog filma u kom je ona bila gotovo glavna uloga pa je povremeno vježbala s pelinom i kruškovcem u ruci pred kauflandom.
    inače za rođendan mi je kupila nove japanke koje ste mogle vidjeti na MSN. nadam se da vam se sviđaju, jako su udobne. mogu se napuniti i vodom što je vrlo praktično za ljeto. e da skoro sma zaboravi reći jednu predivnu vijest. VIŠE NE NOSIM PELENE! povremeno se još upišam u gaće , ali rekel je striček doktor da je to normalno za dečke od dvajst i nekaj godina i da se ne brinem i da će to proći samo od sebe kad narastem a mama je rekla da će to biti uskoro. inače majka je jako zauzeta ovih dana, ponaša se ko murjak, cijelu kuću je premetala. ona to zove čišćenje za uskrs. bojim se da mi ne nađe porniće pa sma ih poslao poštom k vama i ovim putem vas molim da mi ih pošaljete natrag odmah poslije uskrsa. ne znam jesam vam rekel vezano za onaj nokat na palcu, malo je narasel i sad je taman. opet imam lepe nokte na nogama. idme sad delati nekaj (čitaj srati). čujemo se i pčele. p.s. jebite se same.

    avatar

    05.04.2007. (08:02)    -   -   -   -  

  • lolla2

    sinek, ne razgovaraj se sa nepoznatim tetama. dođi mamici. daće mama finog kruškovca. dobila je mama friški kruškovac od jednog dobrog stričeka mesara u kauflandu. dobila i bedrenu kost paćemo fino da je oglodamo za većeru.

    p.s. kupila sam lepe vrećice za na noge s uzorkom kafulanda.

    mrma imaš kakve vreće od krumpira? treba mi malom nova obleka.

    avatar

    05.04.2007. (19:44)    -   -   -   -  

  • lola

    jadni tenfe, ovaj put ti nema spasa od socijalaca. majka ti se malo nalokala pa ju je spopao napadaj iskrenosti. što bi rekle kumice na dolcu, in kruskovac veritas. neznam vidiću razmisljam da zatrazim skrbnistvo nad tobom.

    avatar

    06.04.2007. (09:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...