Komentari

kickboxing333.blog.hr

Dodaj komentar (37)

Marketing


  • Kl@r@

    cestitke svima.....najvise prvacima....

    avatar

    25.03.2007. (15:40)    -   -   -   -  

  • zdravac

    He,he,he ...
    Imam i full titulu ... sve me boli ali isplatilo se

    avatar

    25.03.2007. (16:25)    -   -   -   -  

  • stupalo

    ocete stavljat sta slika?

    avatar

    25.03.2007. (17:14)    -   -   -   -  

  • Koogla

    klara...najprije pohvale za tvoj nastup i osvojeno drugo mjesto...ali...molim te, daj se potrudi da ostavis neki pametan komentar..i drugo, poraz je sastavni dio sporta i moras ostat dostojanstvena i u porazu a ne onako plakat ko' malo dijete...i to jos dok ti dodjeljuju odlicje...pozz

    avatar

    25.03.2007. (19:39)    -   -   -   -  

  • ŽAC

    Samo jedno pitanje,kako se zbrajaju bodovi u FULlU jer Imotski ima možda više od PIT BULLA!

    avatar

    25.03.2007. (19:51)    -   -   -   -  

  • kika

    Bokić, znači Klara je 2.,a tko je 1.?Valjda je Klara plakala od sreće??!! :-))

    avatar

    25.03.2007. (22:01)    -   -   -   -  

  • aaaa

    ja mislin zlato 3 boda,srebro dva,bronca1,mislin da nemate sanse pred pitbulom

    avatar

    25.03.2007. (23:28)    -   -   -   -  

  • delić

    Pozdrav i cestitke svim prvacima u fullu.

    avatar

    25.03.2007. (23:53)    -   -   -   -  

  • jas

    Najbolji klubovi u fullu
    1. Pit Bull 14 bodova
    2. UHBDDR Imotski 10 bodova
    3. Kutina, Mornar, Sveti Krševan 8 bodova
    6. Kobra Imotski 7 bodova
    7. Poreč, King Poreč, Mladost, Jastreb 6 bodova

    avatar

    26.03.2007. (08:27)    -   -   -   -  

  • jas

    Poredak klubova u semi contactu
    1. Sušak 13 bodova
    2. Vodice 10
    3. Zmaj 9
    4. Kutina, Viktorija 8
    6. Lotus 7
    7. Mornar 6
    8. Draga, Moslavac 4

    Kada bi se zbrajali semi i full contact najuspješniji klubovi u Kostreni bili bi
    1. Kutina 16 bodova
    2. Mornar, Pit Bull 14
    4. Sušak 13
    5. Vodice, Uhbdr 10

    avatar

    26.03.2007. (09:28)    -   -   -   -  

  • ante

    OPET OVaj blog na naslovnici http://blog.hr/. Čestitam lot-e

    avatar

    26.03.2007. (11:18)    -   -   -   -  

  • Kl@r@

    ja se slazem sa aaaa...da je pitbul najbolji...

    avatar

    26.03.2007. (22:58)    -   -   -   -  

  • so what????sss

    do koliko je kila malecka???pozzz

    avatar

    26.03.2007. (22:59)    -   -   -   -  

  • nick001

    istina je....Hasan se puno puta provukao na taticu....i nije jedini koji se tako provlaci......ima ih barem 10-tak kojima je provlacenje donjelo 90% postignutog rezultata......nemora tata bit u savezu, jer u nekim klubovima djeca koja treniraju cjele godine nejdu na sva natjecanja vec samo na neka i sve moraju placat...a djeca "mamica i tatica" dodu na 2,3 treninga prije natjecanja i odma na natjecanje a klub im snosi troskove...... al ima hasan nekih kvaliteta.......

    avatar

    27.03.2007. (17:12)    -   -   -   -  

  • vice

    e razbijaču
    ili nevidiš, ili si slijep, ili jednostavno neznaš pravila full contacta, ako nisi primjetio mali Hasan je dobio knock outom, valjda mu je protivnik pao zato što mu je tata u savezu, a nisi ni primjetio da na ovom blogu nema prostačenja, zato ili ohladi ili prošeći negdje drugdje

    avatar

    27.03.2007. (17:13)    -   -   -   -  

  • zdravac

    he,he,he...
    Ja sam se kao provukao , a u finalu nokautirao svog protivnika. Kakve veze ima moj tata s tim. Da nije možda on umjesto mene napravio taj nokaut ili su možda suci zato što mi je tata sudac ( a nije sudio ) nagovorili Matu da padne. Mate tebi svaka čast, pravi si i pošten borac i da sam izgubio iskrebno bih ti čestitao.
    A prva borba. Suci su rekli 3 : 0 i s tim moj tata opet nema nikakve veze.
    Ono što sam rekao da me sve boli. Istina boli me i nije me sram to priznati, a da sam dobio batina e to nisam. Imam snimak na kojem se sve vidi, a ovo ostalo je čista zavist. Ne mogu se neki pomiriti s tim da Kutina opet ima dobre borce za tvrde opcije.
    Jedino što je meni tata pomogao je to da me godišnje vodi na 15 turnira od kojih su mnogi van Hrvatske. A vani nema veze čiji si već kakav si.

    avatar

    27.03.2007. (20:41)    -   -   -   -  

  • zlatko hasan

    Nisam se htio mješati, ali neke stvari jednostavno ne mogu prešutjeti jer se tiču direktno mene.
    To što sam ja u Savezu nema apsolutno nikakve veze s uspjesima mog sina. Kao bivši borac zadnje što bih mu priuštio je da borbe dobiva samo zbog mene a ne zbog svoje kvalitete. Što znači : Tata ti je u Savezu. Zar su svjetske titule Marka Deše, Ane Znaor, Saskie Božić, Andreje Ivas, Ivana Romića i mnogih drugih postignute samo zato što su im roditelji u Savezu ?

    avatar

    27.03.2007. (21:00)    -   -   -   -  

  • razbijac7

    sta je je finale si posteno dobia! knockout i gotovo! al brate prvu borbu nisi. momak te istanbura samo tako a opet izgubia 3.0. ne bi ja ovo pisa da to nisam primjetio na par turnira. uvik imas najbolji zdrijeb i sudacku prednost! ja niti tebe niti tvog oca ne napadan odi, smatran te kao momka koji se puno trudi i voli svoj sport- nitko ti ne moze osporit one svijetske titule u semiju, ali cinjenica stoji da ti je otac u odlicnim kontaktima sa svim sucima i tia je sudit finale! pa skroz je normalna stvar da te njegovi kolege znaju i da te favoritiziraju- bi li ti?! ja ovaj problem smatram najvecim u ovom sportu jer ce se radi ovoga izgubit svi dobri borci! CISTI SUKOB INTERESA! AJ RECI DA NIJE TAKO! sad zelim cut tvoj odgovor, a najvise komentar na prvu borbu.
    VICE znan ja dobro pravila full contacta!

    avatar

    27.03.2007. (21:46)    -   -   -   -  

  • zdravac

    * za razbijača
    Prvo ako si pravi potpiši se a nemoj se skrivati iza nadimka.
    Drugo : komentar prve borbe
    -Prvu rundu sam izgubio iako su suci sudili nerješeno, ali drugu i treću samo dobio i to čisto. U drugoj sam rundi dobio jedan čist udarac od kojeg i danas imam šljivu ispod oka. Svi drugi udarci su sjeli na blok. U trećoj rundi me je Mislav pogodio tri puta. Ako znaš zbrajati to su četiri čista udarca u dvije runde. Ono što je on mnogo mahao i krilio rukama oko mene ... ako to smatraš udarcima. Gledao sam svoje borbe na snimci usporeno i u drugoj i trećoj rundi sam zadao 12 čistih udaraca od kojih 4 nogom i 8 rukama. Zbroji ! Ako ne vjeruješ ostavi mi adresu pa ću ti poslati snimku pa se uvjeri sam.
    Ja sam lani nastupio na 16 turnira i osvojio 12 ( od toga 6 međunarodnih ). Zar doista misliš da sam ih sve osvojio samo zahvaljujući mom tati. Ako je tako onda nemaš pojma o kickboxingu. Suci ne mogu gubitnika napraviti pobjednikom niti mogu od lošeg borca napraviti dobrog.

    avatar

    27.03.2007. (22:22)    -   -   -   -  

  • Lot333

    Pozdrav svim komentatorima,
    nisam do sada, ali ovaj puta sam vrlo nevoljko učinio nešto, što sam mislio da nikada neću - skinuo neke komentare. Kao prvo, drago mi je da se Kl@r@ zanima za naš sport i da ga na svoj način komentira, ali nepotrebni komentari tipa "pozzzz" i "pusice" ne priliče niti ovom blogu niti ovom sportu. Kl@r@ dobro došla si na ovaj blog i sa svojim komentarima. Ali, ne baš sa svima. Eto, volio bih od tebe vidjeti komentar tvoje borbe.
    Drugi komentar koji sam pobrisao je komenar više ni ne znam kako se je potpisao, a koji je psovao. Slažem se da netko može biti nezadovoljan, slažem se da se netko stvarno ne slaže s nekom odlukom, nečijim komentarom, nečijom ocjenom - ali ne slažem se da se psuje. Ružno je, a to nije cilj ovoga bloga - cilj je promovirati kickboxing i sve ono lijepo što taj lijepi sport nosi.
    Stoga sada prvi puta, vrlo nevoljko, ali ipak sam primoran to učiniti (radi mnogih mojih čitatelja koje zanima kickboxing) pobrisati neke komentare, ali i najaviti da ću i ubuduće brisati sve komentare koji vrijeđaju, psuju ili su stvarno nepotrebni.
    Hvala na razumijevanju. Vaš Lot333

    avatar

    27.03.2007. (22:31)    -   -   -   -  

  • Kl@r@

    ok...sve 5....razumijem to sta si htio rec necu vise...lool....i ne samo da se zanimam za kick nego ga i volim,obozavam ga...majke mi...nebi mogla bez njega....

    avatar

    27.03.2007. (23:14)    -   -   -   -  

  • Kaktus

    Pozdrav svima ! Mislim da je u pitanju zavist i ništa više. Sada razmišljam da li tako govore i o drugim roditeljima koji se zalažu za svoju djecu ? Pitanje je, koje se često javlja, da li bi mnogi vrhunski sportaši postali to što danas jesu da ih njihovi roditelji nisu podržali na sve moguće načine.Nečemo sada nabrajati sve vrhunske sportaše, ali možemo govoriti Janici i Ivici, Blanki, Goranu Ivaniševiću, Niki Kranjčaru, LJubeku mlađem i mnogima drugima. Ja isto kao i Hasan ulažem sve napore da i moja kćer jednog dana bude uspješna kao Zdravac, Saskia, Ana, Marko i Andreja , a i mnogi drugi, neka se ne uvrijede što ih nisam spomenuo. Šta je tu loše ??? Zaista mi nije jasno. Susrećem se i sam sa tim, ma ona ti je njegova kćer, pa je zato pobijedila, sigurno su sudili za nju i nariktali joj ždrijeb. Ja sam sretan zbog toga i takve zajedljive komentare shvačam kao pohvalu svog rada. Zdravko, samo nastavi biti uspješan, baš zainat tim nesportašima, jer kako ih nazvati sportašima. Pravi sportaš zna prihvatiti da je netko bolji, a zatim tu razliku pokušava anulirati svojim radom.

    avatar

    27.03.2007. (23:27)    -   -   -   -  

  • kika

    Ej,ljudovi...po meni,jedno i drugo prethodno kazano ima smisla.Opet,ti športaši ne bi postigli to što su postigli da ne ulažu SVOJ trud u ovaj sport,ali milo za drago,tu i tamo dobe dobar vjetar u leđa.

    avatar

    27.03.2007. (23:44)    -   -   -   -  

  • rekla-kazala

    Bok,koliko ja vidim nema kategorije starijih kadetkinja do 60 kg, pa ako bi se to moglo objaviti,bila bih zahvalna.

    avatar

    27.03.2007. (23:58)    -   -   -   -  

  • za razbijača

    Za one koji neznaju dovoljno o rezultatima Zdravca, ovo sam skinuo sa stranica njegovog kluba:

    U klubu od 1996. godine.
    Nekoliko godina čekao da uskladi svoj brzi rast sa uvijek starijim protivnicima. Na Svjetskom kadetskom prvenstvu u Italiji 2004. godine, osvojio brončanu medalju. Te godine proglašen sportskom nadom svoje općine Križ, a 2005. godine proglašen za sportaša općine Križ. 2006.godine u Italiji osvojio brončanu medalju na juniorskom svjetskom kupu.
    Dočekao. i "proradio" 2004. godine sa 5 osvojenih turnira. U 2005. godini pobijedio na 10 turnira. Vrhunski sportaš Hrvatske V kategorije po kategorizaciji Hrvatskog olimpijskog odbora.
    Prvak Hrvatske u tri različite discipline: semi contactu, light contactu i full contactu.

    Najveći uspjesi:
    3.mjesto Marina di Carrara Italija 17.09.2004.-SVJETSKO KADETSKO PRVENSTVO-sc-69kg
    3.mjesto Salsomaggiore Italija 02.-04.06.2006.-SVJETSKI KUPza juniore-sc-79kg
    Prvak Hrvatske 4 puta: dva puta semi contact kadet, jednom junior light contact, jednom junior full contact
    Pobjednik na 8 Međunarodnih prvenstava država: 2x Mađarska, 2x Hrvatska, 1x Italija, 1x Austrija, 1x BiH, 1x Slovenija.
    Do sada pobjednik na 29 turnira.

    2001.g
    1.mjesto Zabok 12.05.-Kup grada-sc
    3.mjesto Plitvice 27.04.-Otvoreni kup županije-sc
    3.mjesto Gratkorn Austrija 17.11.-MEĐUNARODNI TURNIR-sc-40 kg
    4.mjesto Kutina 15.12.-MEĐUNARODNI TURNIR-sc-35kg
    2002.g
    2.mjesto Bihać BiH 06.04.-MEĐUNARODNI TURNIR -sc-45kg
    3.mjesto Karlovac 05.10.-Otvoreni kup kadeti-sc-45kg
    4.mjesto Kutina 14.12.-MEĐUNARODNI TURNIR kadeti-sc-52kg
    2003.g
    1.mjesto Tokol-Budimpešta Mađarska 08.11.-MEĐUNARODNI TURNIR kadeti-sc+52kg
    2.mjesto Umag 13.04.-Otvoreni kup kadeti-sc-55kg
    2.mjesto Havirov Češka 07.06.-MEĐUNARODNI TURNIR -sc-55kg
    3.mjesto Kraljevica 15.03.-PRVENSTVO HRVATSKE za s. kadete-sc-57kg
    3.mjesto Kutina 10.05.-PRVENSTVO HRVATSKEza seniore- sc-57kg
    3.mjesto Kutina 14.09.-KUP HRVATSKEza kadete- sc+165cm
    3.mjesto Popovača 19.10.-KUP HRVATSKEza st. kadete- lc-63 kg
    4.mjesto Kutina 13.12.-MEĐUNARODNI TURNIR -sc-69kg
    2004.g
    1.mjesto Rijeka,07.03.-PRVENSTVO HRVATSKEza s.kadete- sc-63kg
    1.mjesto Topusko,17.04.- Otvoreni kup kadeti sc-69kg
    1.mjesto Split 09.10.-KUP HRVATSKEza st.kadete- sc-69 kg
    1.mjesto Novska 16.10.-KUP HRVATSKEza juniore- sc-74 kg
    1.mjesto Novska 16.10.-Otvoreni kup za st.kadete- sc-69 kg
    2.mjesto Kutina 27.03.-PRVENSTVO HRVATSKE za s.kadete- lc-63kg
    2.mjesto Kutina 11.12.-MEĐUNARODNI TURNIR kadeti-sc-63kg
    3.mjesto Osijek 16.05.-PRVENSTVO HRVATSKEza juniore- sc-69kg
    3.mjesto Karlovac 30.05.-KUP HRVATSKEza st.kadete- lc-69kg
    3.mjesto Marina di Carrara Italija 17.09.-SVJETSKO KADETSKO PRVENSTVO- sc-69kg
    3.mjesto Tokol-Budimpešta Mađarska 06.11.-MEĐUNARODNI TURNIR kadeti-sc-69kg
    priznanje Grada Kutine za rezultate u 2004. godini
    sportska nada Općine Križ za 2004. godinu
    2005.g
    1.mjesto Mareno di Piave Italija 06.02.-MEĐUNARODNI TURNIR stariji kadeti-sc-69kg
    1.mjesto Zagreb 05.03..-PRVENSTVO HRVATSKE za st.kadete-sc+69kg
    1.mjesto Topusko,23.04.- Otvoreni kup kadeti sc+69kg
    1.mjesto Plitvice,04.06.- Otvoreni kup kadeti sc+69kg
    1.mjesto Plitvice,04.06.- Otvoreni kup juniori sc -74kg
    1.mjesto Zagreb 18.06..-KUP HRVATSKE za seniore sc -74kg
    1.mjesto Tokol-Budimpešta, Mađarska 05.11.-MEĐUNARODNI TURNIR-sc kadeti+69kg
    1.mjesto Novska 13.11.-HRVATSKI KUP za st.kadete- sc+69 kg
    1.mjesto Novska 13.11.-Otvoreni kup za juniore- sc-74 kg
    1.mjesto Kutina 14.12.-MEĐUNARODNI TURNIR kadeti-sc+63kg
    2.mjesto Novska 19.03..-PRVENSTVO HRVATSKE za juniore-sc-79kg
    2.mjesto Topusko,23.04.- Otvoreni kup juniori sc-74kg
    2.mjesto Zagorje Slovenija 22.10..-MEĐUNARODNI TURNIR-sc-kadeti+165cm
    3.mjesto Karlovac 14.05.-PRVENSTVO HRVATSKEza seniore- sc-74kg
    3.mjesto Split 02.10.-Hrvatski kup za juniore sc-74kg
    sportaš Općine Križ za 2005. godinu
    2006.g
    1.mjesto Worgl Austrija 18.03.-MEĐUNARODNI TURNIR stl.kadeti-sc+69kg
    1.mjesto Bihać BiH 01.04.-MEĐUNARODNI TURNIR -sc za kadete +63kg
    1.mjesto Topusko,15.04.- Otvoreni kup seniori sc-79kg
    1.mjesto Benkovac 06.05.-MEĐUNARODNI TURNIR-sc za juniore -79kg
    1.mjesto Topusko 10.06.-HRVATSKI KUP -sc za seniore -79kg
    1.mjesto Topusko 10.06.-Otvoreni kup -sc za juniore -79kg
    1.mjesto Izlake Slovenija 17.06.-Međunarodni turnir -sc za stl. kadete +71kg
    1.mjesto Slunj 05.08.-Otvoreni kup -sc za juniore -79kg
    1.mjesto Slunj 05.08.-Otvoreni kup -sc za seniore -79kg
    1.mjesto Lipovljani 09.09.-Otvoreni kup -sc za juniore -79kg
    1.mjesto Lipovljani 09.09.-Otvoreni kup -sc za juniore -84kg
    1.mjesto Split 21.10.-Hrvatski kup -lc za juniore -79kg
    2.mjesto Kostrena 12.03.-PRVENSTVO HRVATSKE za seniore- sc-79kg
    2.mjesto Kutina 26.03..-PRVENSTVO HRVATSKE za juniore-sc-79kg
    2.mjesto Topusko,15.04.- Otvoreni kup juniori sc-84kg
    2.mjesto Kutina 09.12.-MEĐUNARODNI TURNIR kadeti-sc+69kg
    3.mjesto Mareno di Piave Italija 29.01.-MEĐUNARODNI TURNIR st.kadeti-sc+69kg
    3.mjesto Zagreb, 19.02..-otvoreni kup za juniore- sc

    avatar

    28.03.2007. (09:53)    -   -   -   -  

učitavam...