Komentari

k8aastrophee.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • experiance

    Otrov se uvijek drži u "malim" bočicama.... pozdravi Vanu, onak - user friendly bez nekih namjera ipak sam bolestan muž, ne? Priznajem vrlo si je vješto i vjerno dočarala. Imam image u glavi. Pozz. The €x.

    avatar

    23.03.2007. (19:11)    -   -   -   -  

  • k8aastrophee

    hvala na pozdravima, prenijet ću!:-) biti će i slikica dotične, ali "fotošopirana"...K vragu, čak su i imena promijenjena "to protect the innocent":-)) A nema smisla da muški polude kad vide "malu"! Nadam se da već trčiš ko veliki- pozdrav!

    avatar

    23.03.2007. (19:54)    -   -   -   -  

  • just-a-woman

    Evo pročitala sam prethodni post na koji sam te nadahnula... :)))))))) Slažem se u svemu, pogotovo o dogovoru o izlascima... :) E, upravo zato večeras izlazimo dragi i ja zajedno... A što se tiče teme ovog posta... ne šljivim ja te top liste 10 najseksi hrvatica kad im je uzorak toliko sužen i to samo na estradu... a ne'š mi ti naše estrade... Nek' malo prošetaju po lijepoj našoj, sigurna sam da bi pronašli hrvatice koje su toliko seksi da bi se i ove iz te top liste 10 posramile... :))

    avatar

    23.03.2007. (21:36)    -   -   -   -  

  • *****

    A da se nisi ti meni javila, ja bih također ostala prikraćena za jedan simpatičan, zabavan i nadasve iskren blog! Iznenadiš me i razveseliš svakim novim postom. S nestrpljenjem očekujem novu dozu smijeha! :)

    avatar

    24.03.2007. (16:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...