Komentari

johnnyq.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • bugga

    Ni kod mene nije ništa bolja situacija. Vratila sam se s puta, ne mogu gledati,a imam hrpu stvari za obaviti, jer je neko pametan zaključio da bi ja sutra (inače neradna subota) mogla nešto obaviti na poslu što niko nije mogao dok mene nije bilo. Grozno..Tebi i I ostavljam pozdrav i želim vam ugodan vikend. :))

    avatar

    23.03.2007. (16:05)    -   -   -   -  

  • bastard

    treba imati prazan frižider. čak i kad dođeš u napast ne možeš jesti :)

    avatar

    23.03.2007. (17:20)    -   -   -   -  

  • WhatWasThat

    Eo ja nezdravu hranu kompenziram sa par tabletica... recimo upravo progutah zutu tableticu - vitamini, bijelu tableticu - vitamin c 1g, i roza tableticu - ibuprofen ( glava me ubija )... i onda to sve fino zalijem sa sendwitchem punim fino narezane domace sunkice ( zdrava je, nema nimalo masnog... :D ), i fino oblozim sa hrpom majoneze, kiselih krastavaca i slicnim zdravim dodacima... njami njami...

    avatar

    23.03.2007. (17:34)    -   -   -   -  

  • Život u dvoje

    @ Bugga
    Nadam se da ćeš se ipak uspjeti malo odmoriti, bez obzira na radnu subotu i da ćeš ipak imati makar malo ugodan vikend s family :)
    @ B'Stard
    Slažem se... al ja ga uvijek nekako uspijem napunit. znaš kako uvijek u nekom kutku stana ima nešto za čalabrcnut :) Poziv za subotu i dalje vrijedi. Sutra se čujemo na blogu.
    @KlonZ
    Tablete znači... u mladim danima se postaje tabletoman. A ja se pitam kako to u hr raste broj junkia :) inače ovaj sendvič se čini super, ali M. ne voli majonezu. Nema veze, više za nas. Sutra kod nas navečer te čekamo. Info slijedi.

    avatar

    23.03.2007. (19:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...