Komentari

svakodnevnoblogiranje.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • sanjolina

    ne znam kako ptice umiru i da li je ikada ikome pala mrtva ptica na glavu, ali znam za slučaj kada se živa ptica punom brzinom zabila jednoj teti u glavu... i zato, nemoj mi više govoriti da nisam normalna što imam tako čudnu fobiju!

    avatar

    22.03.2007. (14:32)    -   -   -   -  

  • gustokosa

    Kod ptica nema mozdanog ili srcanog, pa one cijeli zivot jedu suvonjavu hranu, nema hambija kod njih...pticice su fina bica, pozobaju malo sjemenki i to je to, kakva iznenadna smrt u letu!! One umru nakon sto godina zivota...kad osjete da se smrt blizi , polako slete onamo gdje su odlucile umrijeti... legnu, onako sastrane i cekaju!!!

    avatar

    22.03.2007. (20:14)    -   -   -   -  

  • sanjolina

    ova gustokosa zaista zna šta prića!

    :P

    avatar

    22.03.2007. (20:36)    -   -   -   -  

  • Xantippa

    ja mislim da ptice ni ne uspiju umrijeti prirodnom smrću. Ja mislim da ili umru od ptičje gripe, ili da ih netko zgazi, upuca u lovu ili ih pojede neka životinja koja je jako gladna. Ne znam ni kako ljudi sve umiru, a kamoli da znam kako umiru ptice. Profesorice, molim Vas da manje filozofirate!

    avatar

    22.03.2007. (22:11)    -   -   -   -  

  • gustokosa

    " Udruge za zaštitu životinja i ekološke organizacije danas su oštro osudile masovno ubijanje peradi u Zdencima. Mediji su izvjestili da ih je do sada ubijeno 13 tisuća peradi u privatnom uzgoju, a država najavljuje odštetu.
    Osim potpuno nehumanog odnosa prema životinjama, udruge ističu problem panike bez ikakvog povoda, zbog kojega najviše profitiraju farmaceutske kompanije.

    Znate li KAKO je eutanizirana perad po selima 3 km u krug oko Zdenaca? - Došli likovi i rukama zavrtali vratove pilićima i kokama! "

    Eto, umiru i na druge nacine!!!! haaa haaaa haaaaaa

    avatar

    22.03.2007. (23:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...