Komentari

silvija4.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • domoa

    Ja isto mrzim narodnjake. Još kada mladi počnu pjevati na ekavici-grozno.
    takve pjesme nemaju kvalitetu te se brzo zaboravljaju i izlaze i trenda. Za 5 godina potpuno će nestati. Ono pjesme koje vrijede i danas se vrte na radiju iako su dosta stare.
    Pozdrav!!

    avatar

    21.03.2007. (21:34)    -   -   -   -  

  • Tanja:)

    Umri prirodnom smrću - ne moj slušati narodnjake !!!! Ja mogu skoro pa sve slušati ili pretrpiti ali kada čujem narodnjake mi se koža na glavi naježi...doduše jednom sam baš slušala o čemu je pjevao Mile Kitić (cura je sjedila iza mene u razredu pa nisam mogla izbjeći) i neke pjesme i nisu tako šupljoglave...ali još uvijek većina je...svako sluša što voli, ali narodnjaci se baš nameću...ja ih uspiješno izbjegavam :)

    avatar

    21.03.2007. (23:15)    -   -   -   -  

  • Annabel_Lee

    Evo da ti i seka konačno ostavi komentar. :) Ti znaš dobro da ja mrzim narodnjake, to je za mene silovanje ušiju. :) Te pjesme na najprimitivniji način progovaraju o ljudskim osjećajima i uopće me ne čudi što su dobra podloga za pucnjeve, eksplozije, ubojstva i sl. Ja sam za rock! :)
    :-*

    avatar

    24.03.2007. (16:44)    -   -   -   -  

  • --> zAlJuBlJeNa U LjUbAv ... ¤

    Oi Silvija.
    Hihihihihahahhahahehehhehehe, za početak, imamo isto ime. I ja se zovem Silvija. Nisan imala puno vremena da ti citam post, ali sam ti za to pogledala naslov posta i ostatak bloga. DEFINITVNO se slažem sa naslovom. Lipa ti je slika, odnosno ti si lipa =). Poslušala san onu neku pismu koja se nalazi odma na početku bloga, poviše onoga '' Pusti glazbu''...
    Uglavnom, to bi bilo to. Sviđa mi se dizajn.
    Uživaj mi u ovome oblačnome nedjeljskome jutru.
    K&sSssSssSsS & PoZzZzZz , =)

    avatar

    25.03.2007. (11:58)    -   -   -   -  

  • svijet koji gledam ružičasto

    Narodnjaci-teški užas! Ne znam šta bi drugo o njima rekla, stvarno ih ne volim, dižu mi i tlak i kosu na glavi. I svuda se puštaju, skoro pa ih ne možeš zaobić. Svi znaju sve narodnjake, već ih znaju i djeca u nižim razredima škole. Stvarno se nadam da će trajat još koju godinu jer ove širenje je postalo strašno.... Veliki pozdrav:)

    avatar

    26.03.2007. (14:14)    -   -   -   -  

  • Tuđinka :)

    e nisam čitala post, samo ovak na brzaka da ti se javim. ti se dopisuješ s mojim najboljim frendom s faxa...hehe...vidjela sam sliku pa skužih...a i msn...mato je legenda..
    pozdraf

    avatar

    28.03.2007. (12:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...