Komentari

lornadoone.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Baš sam uletel u bodove ,glat i frket...krive i nekrive očice..hehehe,zazujalo mi je pred očima dok sam pratil tekst i fotke.E,sad,zakaj sam ostal uporan čitajući pažljivo slijed tvojih ubadanja...nekada sam aktivno radil...makrame!Naj se smijati..ozbiljno...bil sam na dužem bolovanju,u tzv. karanteni...i jedna stara suseda u posjeti mojoj supruzi ponudila mi je da pročitam jednu brošuru o tome kaj je to MAKRAME i ja onak stranu po stranu sve dok nisam tražil svoju gospođu da mi donese neke vunu ili tanku špagu i počel vježbati.Da skratim...opletal sam tak vješto sve kaj sam videl oko sebe..flaše naročito,nosače za tegle sa cviječem,viseće,a onda ženi napravil-bolero!Onak na golo tijelo je probala...kad sam ozdravil juril sam za njom ko kokot,hahaha,toliko seksi je zgledala.Da,Dida je probal i sa iglama,ali...nije išlo.Ali,u osmogodišnjoj pleli smo šalove,o,da!Cijeli razred.To je to.
    Ono,o ofcama i nofcima...je,tak je,ali,Dida piše ko i drugi...dok ima o čemu pisati,sad kad nemam,da probam MAKRAME?

    avatar

    18.03.2007. (12:10)    -   -   -   -  

  • plavi_suton

    dobro veče...prvi puta sam ovdije i jako mi se dopada što tu vidim...nađoh neke sličnosti ...istih smo godina a i sama znam šiti,vesti,pomalo heklati i plesti....jer me sve zanima i sve želim naučiti....tvoj post"život je lijep"dirnuo me.....,kad se čovjek suoči s bolešću tek tada vidi što je život....ja već godinama gledam meni jako dragu i blisku osobu kako se pati a i svi drugi oko nje...teško je to gledati a kako je tek njemu.....pozdrav

    avatar

    18.03.2007. (21:52)    -   -   -   -  

  • bodulka

    Lorna, nemam mnogo nedovrsenih stvari za dovrsiti, ne volim zapocinjati i ostavljati - sta ces, valjda moja kompulzivna narav koja me tjera da obavezno dovrsim prije nego zapocnem nesto novo.
    Zaboravi na epizodu s bolesti, nemoj to slaviti kao novi rodjendan, to je bila epizoda i prosla je srecom lijepo, ruzne dogadjaje ne vrijedi obiljezavati, cak i ako smatramo da smo u jednom trenutku dobili drugu sansu.

    avatar

    19.03.2007. (19:21)    -   -   -   -  

  • doroti-iva

    super eto neka je zabiljezeno. probati ću i ja tako, hehe samo sada nemam što završavati samo započinjem... pogle na mom blogu kapicu sto je Sandra radila i moj pončo

    avatar

    20.03.2007. (13:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...