Komentari

blogamimoga.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Nesvrstani

    Ne razumin zašto bi onaj grafit bija toliko skandalozan. Čini mi se kako su ti lokalni dežurni dušebrižnici opasno zabrijali na neki rasizam kojeg čitaju s rečenog grafita. A rasizma u ovome slučaju uopće nema. I onda mediji nasjednu na takve pizdarije, (a i blog se smatra medijem, naravno) i bez ikakvih provjera i bez valjnog razloga u javnost emitiraju panične pozive na pripituravanje jednoga benignoga navijačkog grafita. "Razza Romana figli di puttana" samo je jedan od slogana kojim suparnički navijači časte navijače talijanskog prvoligaša Rome, "romaniste" a ne nikakve Cigane ili Rome. Dakle ovaj grafit je po mome mišljenju puno manje skandalozan od onih u kojima se poziva na gaženje purgera ili ubijanje tovara. A na njih smo ionako oguglali...

    avatar

    18.03.2007. (11:28)    -   -   -   -  

  • Nista nam ne triba,sve ste nam obecali......

    ej.....ovoga zakon ti je post i sve ja pametno sta si god napisala......
    svrati do mene......
    pozdrav...

    avatar

    18.03.2007. (21:18)    -   -   -   -  

  • chule

    čuja san da će umisto garaža u toj rupi radi grobje na etaže, jerbo da triba štedit misto, a šteta je da se ljudi ukpoavaju van garad ka šta su se ukopavali ima dvi iljade godina. triba sve to strpat kraj škole, pa dfignit šoping centar, pa kad pokoljenja dođu štogod uzest, pa lipo kupe kitu umitnog cvića made in china i svrate lifton na - 4 sektor C i povire na babin greb....

    2001. g. biće sve na botune.... adio pameti!!!!!!!!!!!

    avatar

    19.03.2007. (09:43)    -   -   -   -  

  • Frit

    Grafit je vjerovatno djelo jednog od čopora mladih nabrijanih i obrijanih napolitanaca ili sicilijanaca koji liti patroliraju plažom, a predstavlja njihovo viđenje starog mita o osnivačima Rima, Romulu i Remu koje je othranila vučica-kuja.Naravno u navijačkim krugovima.
    Da je skandalozan-nije, ali nije ni da figura na šetnici pa bi ga bilo zgodno obrisati.

    avatar

    19.03.2007. (13:51)    -   -   -   -  

  • Istina koja je glupost

    jebate... kako mene pukne nostalgija
    al neka ona sta boli...
    ili sta ja znan...
    nesto iskopa iz mene kad vidin ove slike
    u sekundi proleti kroz mene sve...
    svi moguci neredi i redovi
    hmmm

    avatar

    19.03.2007. (21:53)    -   -   -   -  

  • žena autobus

    e, meni je odlično kad pišeš svaki dan (skoro). svaki dan najprije pogledan blogamimoga i idemo dalje, dan je tu kraj nas.
    grafit koji sam zapamtila je bio kraj FF u Zgb, a pisalo je "odmah se vraćam! godo".

    avatar

    19.03.2007. (22:05)    -   -   -   -  

  • borut

    Vesna
    Ako me moje sjecanje ne vara na prostoru takozvane rupe trebala je bili sportska dvorana.
    Ostajem bez teksta gledajuci ove fotografije. Nemogu si drugacije objasniti ovo sto vidim nego kao spomenik nesposobnosti upravljanja jednim predivnim gradom, bar je takav nekada bio, kojemu njegovi voditelji nisu dorasli.

    avatar

    20.03.2007. (09:14)    -   -   -   -  

  • zimska šema

    blogamimoga, ti si liniju dotjerala. imaš lipe noge do kolina. baci digod suknju u đir. neke su stvari već pročitane u kronici pa eto ko da moraš kopirati, rekli bi neki, a ne moraš. ali ona rupa u rupi je dobra. i more je dobro. naše lipo more. više takvi slika, svaki dan, za ove šta tuguju izvan makarske.

    avatar

    20.03.2007. (13:17)    -   -   -   -  

  • pedesetplus

    Ja ti tuka u prošlom blogu napisala kako si lipa i smišna na onoj morskoj fotki !
    Buža je do neki dan bila krcata smeća i šuta, ima bit da se komunalci zabavljaju ( malo se puni, pa se prazni), štaš kad nemaju što radit u našem šesnom i čistom gradu.
    Ako imaš vrimena uslikaj kontejnere i smeće kod rodilišta, prava milota !
    A ako imaš puuuno vrimena mogla bi opalit čeku na patangane što izlaze iz buža u ulici nemampojma kako se sada zove - od Lištuna prema Rokiju - kad će se sitit uredit jedino što vridi u gradu, a to je stara jezgra, pitanje je sad ! Ili misle ovo lito stavit ogradu oko nje sa oznakom " Contaminated".
    Ovo ja tek tako radi Službe za informiranje - tj. Lidiji da proslijedi Draganu i Siniši - kad već kilometarski popločavaju trotoare mogli su sredit i ono par kala i kaleta u staroj jezgri, bolje da nam turisti ne dižu pogled s lipog novog poda nego da se užasavaju hercegovačkih fasada, plastičnih grilja i bavarske željezarije. O reklamama da ne govorim.
    A u Kalalargu obavezno triba uvalit još koju mesnicu da popravi karakter grada. Ili to sad popularno zovu brand !

    avatar

    22.03.2007. (03:08)    -   -   -   -  

  • blogamimoga

    @Nesvrstani: svaki dan se nešto nauči... @ Ništa nam ne treba..: Ja svratila. Budi malo ažurniji. Daj koji novi post. @Chule: Dobro je kad ljudima proradi mašta, makar inspirirana ovakvim zločinima kakvi se događaju u prostorima našega grada. @Frit: sad te imam uslikanoga u radnom izdanju. Jedva čekam.... ha, ha, ha (šibnit te na blog) @ Istina koja je glupost: Ajde dođi više da možemo pričat o violini. Neka tebe nama ovde. Barem liti. @ Žana autobus: Mali zastoj. Eto, radi takvih kao što si ti se isplati bit novim postovima prisutniji na blogu. @ Borute i Vesna: Mi smo ovde svaki dan i stalno se šokiramo, kako vi ne biste?! @ Zimskoj šemi: ma ja ti pišem ono što mi napadne pamet, nema to veze ni s čim drugo. @ 50+: Fala. A gradskim ocima triba davat polako (informacije) na kapaljku. Da se ne zagrcnu! @ Svima skupa: Sad će mene opet puknit. Ja sam tren u fazi da samo šibam nove postove na svom blogu i ne pratim ništa drugo. A onda me uvati faza da ne pišem moj blog nego samo brnjam po tuđima.

    avatar

    22.03.2007. (23:27)    -   -   -   -  

  • pedesetplus

    Sidin na kantunu, glava u balunu,
    aaaaaaaaaaaaaa di si ti ?!

    avatar

    25.03.2007. (09:23)    -   -   -   -  

  • CICO

    Vidim da se zabava usprkos tehnologiji nije bitno prominila (od 70-80-90tih)!!
    PRIJEDLOG povodom napisa u MR "Tajkuni osvajaju 'doktorsku' ulicu" a i poradi drugi stvari, a zbog toga sto si ti blizu krugovima lokalne (ne)moci predlazem da u dogovoru sa AE'om ispitate slijedece;
    Kako je to moguce (pitanje socijalno demografske studije) da svi osim jednog (Ivandic) poslijeratnog gradonacelnika dolaze iz istog kvarta r=300m??!
    Predlazem da napravis ispitivanje javnog mijenja (na svom blogu) a i kroz svoje dnevne kontakte!
    Ne znam je li to jos koga zanima ali bilo bi intersantno cuti misljenje mase, a mozda i samih gradonacelnika!

    avatar

    25.03.2007. (22:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...