Komentari

whiteflesh.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • vilenjak

    Uvijek.

    avatar

    18.03.2007. (01:09)    -   -   -   -  

  • ZaraZna

    Foreground, background (a ako ih ima više od dva, onda je zajeb, jebiga)?

    Ja idem mentorici u utorak. Napisala mi je: "I've read your chapter 1 now, which looks fine. I'd like to talk through a few comments with you." Drugim riječima, ne želim da šizneš sad odmah, nego ću te poštedit' dok se ne nađemo da ti vidim facu kad te popljujem. :)

    Kak je bilo? Parada se jučer gledala na televiziji (što zapravo i nije loše jer ti objasne kaj je to zapravo u kaj gledaš), pa se skakutalo malo na irske tradicionalne, što zato što me muzika u pravilu uvijek cima, a što zato da mi ne ispadnu zubi od cvokotanja, a danas nam je palo malo tuče i snijega, te je zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta otkazan vatromet - buaaaaahhh!!!

    Uživaj u Zg, u svemu, a najviše u čovječuljcima. Ja imam tri nova in the pipeline, već se veselim. :))

    avatar

    18.03.2007. (19:14)    -   -   -   -  

  • Big Vern

    Ma gdje ti to coming? Eto i mene onda ako se placa cuga.

    avatar

    18.03.2007. (20:08)    -   -   -   -  

  • sanjanjanja

    Isuse, Belka... pa ovo ću ti morat u nekoliko nastavaka komentirat. Postaje više nego očito da svi skupa moramo češće pisati, inače se događaju ovakvi misaoni čušpajzi.
    Morat ću malo proučit ovu IT. Kupuju se tepisi s Tončekom iz Brigatte Rosse, ideš!!! Malo sam to proučavala kad sam bila u Italiji, ali onda odustah i od Italije i od revolucije :-)
    Za ovaj prijevod, ne bih ti bila u koži... Uh... ZaraZna ti dobro veli za foreground i background, tako je i u fotografiji, ali kaj ćeš ako imaš neki srednji plan, pojma nemam.
    A o percepciji nas srednjo-istočno-Europljana-whatever, žalosno je ali što više upoznajem ljude iz različitih krajeva svijet, to manje očekujem da će o nama misliti išta drugo doli da smo svi vrhunski nadareni za nogomet već iz same činjenice da svi poznajemo Šukera, da smo bljedunjavi i upalih očiju jer se svi stalno brinemo zbog jadnih nam generala u Hagu budući da tako i tako nemamo što drugo raditi u svojoj dozlaboga dosadnoj zemlji. Ajde bar nitko nije rekao kako bi volio živjeti kao Balkanci jer tako je lijepo vratiti se prirodi i pobjeći od svih tehnoloških čuda zapadne civilizacije. Znaš, neki ljudi misle čak i da smo mi ovdje neki izgubljeni raj gdje nema računala, mikrovalnih pećnica, a mobiteli s ekranima u boji... Jesmo li mi uopće znali da to postoji?
    Uf... blažena zapadna civilizacija koja svoju nadmoć hrani neznanjem.
    I još samo ovo.... Britanke s golim nogama usred zime. To je i mene šokiralo. Nisam mogla doći k sebi kad je frendica kod koje sam bila usred 12. mj. obukla nešto kao zepe na bosu nogu da se odemo u park igrat s njezinim klincima u ono malo snijega što je napadalo. A kad sam u školi vidjela da se uredno svi klinci pod velikim odmorom igraju na dvorištu u kratkim hlačicama/suknjicama i onakvim čipkanim soknicama kakave je meni kao maloj mama navlačila kad smo išli na masovne obiteljske nedjeljne ručkove, shvatila sam da je to meni beyond comment.
    Pretpostavljala sam da si bila zauzeta svojim radom i zato ti sad želim da se dobro izvenitliraš i zabaviš domeka!!! Možda ti baš ovdje sve sjedne na svoje mjesto.

    avatar

    19.03.2007. (13:04)    -   -   -   -  

  • gurwoman

    ne mogu si pomoći, u oči mi najkričavije upada ovo: old speckled hen??? hoćeš reći da si prihvatila omraženu domaću smećkastu tekućinu bez CO2 i asimilirala se???!!

    avatar

    19.03.2007. (18:15)    -   -   -   -  

  • ZaraZna

    Hehe, sad sam se malo prosmucala okolo po komentarima i komentatorima, i ako se grrrrdno ne varam, čini mi se da smo gurwoman i ja studirale, pa čak i srednjoškolirale zajedno... Lijepo je pozdravi, i dobro se iskruškajte! :)))

    avatar

    19.03.2007. (21:57)    -   -   -   -  

  • anspik.

    kad bih ja vidjela neku stranu blogericu koju čitam bilo bi to kao da sam vidjela filmsku zvijezdu! mislim čak da bih ju išla tražit autogram. super mi je ova fotka sa strane s odjećom :D

    avatar

    20.03.2007. (00:56)    -   -   -   -  

  • Anara

    Nikako da Te vlovim ni e-poštom (tamo s nešto događa) ni skypeom! Samo da Ti javim da je papirologija sređena!

    avatar

    05.04.2007. (10:11)    -   -   -   -  

  • vilenjak

    a gdi si ti? jesu te pojeli zli englanderi? *

    avatar

    09.04.2007. (01:38)    -   -   -   -  

  • Big Vern

    Pa gdje si ti? Nisi se valjda zapila u domovini i zaglavila tamo? Ajde javljaj se :)

    avatar

    14.04.2007. (00:00)    -   -   -   -  

  • whiteflesh

    Vileni, Big Vern, baš me raznježilo što se raspitujete. Nije ništa specijalno, samo imam posla.

    avatar

    14.04.2007. (16:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...