Komentari

dajneseri.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • james_blood

    kako si se uspjela popisati po hlacama, molim te? i da, plakanje zbog vjesalice je definitivno zakasnjela reakcija na situaciju.
    sto se tice copy-ja, malo se premisljam, ali to je nekakav mali dio copy-ja uz art direction u suradnji sa velikim agencijama u italiji. neznam, mozda ce mi trebati, ionako cu raditi u svom studiju s frendicama, a ne za nekoga ili za agenciju, tako da si kontam da bi mi to bilo ok. al neznam jos. mislis da je glupo da idem na taj postdiplomski? mozda je bolje movie design...neznam, vidjeti cu sve kada uzmem papire za fax, kada skuzim kakav je tocno program.

    avatar

    16.03.2007. (18:41)    -   -   -   -  

  • Feisty Kitten

    ludilo! ja mislim da se obe situacije dese bar jednom u zivotu svake odrasle osobe. mozda ne bas sve isto kao u prvoj, mozda nisu isti akteri i vjesalice, ali vristanje bude.

    avatar

    17.03.2007. (03:29)    -   -   -   -  

  • 5 digit disco

    kak? pa na javnim weceima pišam nekak polu stojećki..i nekak je išlo nahero....ijao:)
    što se tiče kopija, ako je u tako maloj mjeri, onda ok. pojnt kopija je da se to ne da baš "naučit"..i tako. što se tiče postdiplomskog kao takvog-sigurno ti neće naškodit, lijepo je bit student ali da ti treba, ne treba ti jerbo je tvoj posao jako jako tražen dakle, nije da ti treba da nađeš posao, posebno ako ćeš sama radit. izgleda malo ljepše u CV-u. uzmi rađe to, je movie design ovdje nemaš na čemu radit. osim ako se ne misliš vratit.

    avatar

    19.03.2007. (10:44)    -   -   -   -  

  • Evil sister

    feisty:
    ludilo! ja mislim da se obe situacije dese bar jednom u zivotu svake odrasle osobe.
    Jel to podrazumeva i deo sa "uneredjivanjem" sebe? Meni se to nije desilo- mozda zato sto jos uvek nisam odrasla osoba- mada mi se cesce desavalo kad sam bila mala.

    avatar

    25.03.2007. (21:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...