Komentari

natanervozis.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Auris

    Užas...Netko ako nekoga iskreno voli nikada to ne bi mogao napraviti, a koliko je takvih žena danas, a što je najgore ne pričaju o tome, boje se. Ubjeđene su da ih muž voli, da je pod stresom, ma nema opravdanja.....Uvijek isto, pala sam niz stepenice.

    avatar

    16.03.2007. (13:15)    -   -   -   -  

  • Sanja ...

    Loša veza može svašta učiniti od čovjeka...tu nikad ne znaš ko je kriv, kad sam bila mlađa imala sam prijateljicu koju je momak tukao, ali ta nije znala zašutit, provocirala bi ga dok ovaj ne digne ruku na nju, mrzim sve oblike agresije, pasivne aktivne...ma sve, ne znam koja je gora...ali to više govori o paru nego o agresivcu. I niko s nikim NE MORA biti...ja ne bi svratila do te žene, kukavica sam, ne mogu više brinit tuđe brige, divim ti se, ja bi zatvorila prozor da je ne čujem. Budi sretna i zahvalna, možda je to lekcija koju si trebala danas naučiti.

    avatar

    16.03.2007. (14:06)    -   -   -   -  

  • king

    pozdrav

    avatar

    16.03.2007. (14:23)    -   -   -   -  

  • izazov

    ne mogu podnijeti kada netko tuče ženu... to je nešto najgore. kako će se ona braniti? nikako.. njoj treba pomoći jer će svakim danom sve više postajati rob tog čovjeka ako se on ne promjeni... i imaš pravo.. ako je čovjek sretan može njegov susjed imati brazilusku tropsku šumu ali će njemu njegova tužna breza biti najljepša. ;)) odlično pišeš, svaka čast:)

    avatar

    16.03.2007. (14:40)    -   -   -   -  

  • king

    hvala moj mel je www.net.hr kor ime don branko

    avatar

    16.03.2007. (16:36)    -   -   -   -  

  • Tri Pojma

    svaki dan se srećem sa ženama slične sudbine... i baš kad pomislim da sam najgore vidjela i da me ništa više ne može šokirati, uvijek se prevarim... najviše boli kako stradaju djeca :(

    avatar

    16.03.2007. (17:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...