Komentari

lepina.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • ane

    bravo Martha, nalazi će biti super, ne sumnjam....

    avatar

    16.03.2007. (14:09)    -   -   -   -  

  • ane

    Martha, a da sada neko vrijeme probate s makrobiotikom? Ne znam od kud ste, u Splitu je g. Petrović krenuo s makrobiotičkom ishranom pred puuuno godina nakon što je otpisan od moderne medicine te se potpuno oporavio od karcinoma kojeg je imao, napustio dobar položaj na poslu kojeg je imao i on i čitava obitelj su otvorili prve dućane makrobiotike u Splitu, a sada drže i tečajeve kuhanja itd.... Upoznala sam jako puno ljudi koji se održavaju u remisliji bolesti makrobiotikom... Imam za Vas i jedan link http://www.inet.hr/~dasargac/index.htm pa imate nešto niže na stranici knjigu za downloadati "Kako sam pobijedio rak", ili Vraćen u život. Sjajna knjiga, vjerujem da ćete je pročitati u jednom dahu.... Kada smo tragali za izliječenima od melanoma po Hrvatskoj svi preživjeli su prvo obavili Brojsa (netko i manje od 42 dana) i nastavili sa potpuno izmijenjenom prehranom, više organskom, većina makrobiotičkom, neki su se dali i sami u uzgoj hrane. Gosp. Mavrović je napravio sjajan posao sa zdravom hranom i makrobiotičkom ishranom, mršav jest ali vjerujem da je potpuno zdrav.... Odoh u širinu sada, pročitajte knjigu i baš me zanima što ćete odlučiti za dalje... SVE NAJBOLJE ŽELIM!

    avatar

    19.03.2007. (09:07)    -   -   -   -  

  • tata

    Ocu mi je dijagnosticiran melanom. Danas smo naime saznali pa pokušavam putem interneta naći informacije iako će, naravno, ići na operaciju i sve što treba. Zanima me o kojem Brojsu govorite i gdje mogu pronaći iskustva (blogove, forume) s melanomom.

    avatar

    12.07.2007. (20:30)    -   -   -   -  

  • sele

    moja sestra se bori sa karcinomom dojke već 5. godina. Već na samom početku prognoze su bile jako loše. Naravno, prošla je ciklus teških kemoterapija i zračenja na početku, a nakon 3. godine nastupile su metastaze na kuku. Sanirane su zračenjem i hormonskim lijekovima. Nakon toga ponovno operacija materice. Kada su se koncem protekle godine počeli javljati bolovi u kostima, tijekom korizme odlučila se primjeniti totalnu terapiju. Tijekom terapije se dobro osjećala sve do 39. dana kada su se pojavili jaki bolovi u drugom kuku, a poslije u svim kostima. Terapiju je završila, a bol nikada nije prestala. Može li to biti popratna pojava terapije.
    zahvalna sestra

    avatar

    18.07.2007. (15:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...