Komentari

johnnyq.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • tata od formata

    Pa kakva je to firma koja još ima ormare. A što je sa modernizacijom poslovnog prostora, ugradbenim ormarima (ispod kojih se ne može ništa odkotrljati)? Osim toga, gdje je partviš s kojim se sve može zahaklati iz tamnih dubina?
    Vidim javlja se puhalac iz pečalbarenja ali se samo bojim da umjesto haltera sa St. Pauilie-a ne dođe doma s kojom kilom više....znaš ono: "Ma daleko mi je grad, ne dam za metro, ajmo jest'! Donijet ću ženici pare doma pa nek si sama kupi što hoće." (nove baterije valjda već ima :-))
    Prvih par godina se gleda na sat- kad će se vratiti doma, a kasnije kad će već otići da pozovem mog studenta iz Kenije da mu naštimam taj njegov "kožni fagot".
    Pozdrav Voltinom i Hamburgerovom!

    avatar

    13.03.2007. (00:36)    -   -   -   -  

  • maxfactorica

    evo i mene na jednom od mojih najdražih blogova.Današnji ponedjeljak mora proć dobro,malo ću da učim,malo ću da pišem,pa eto večeri pa ću da spavam,valjda ništa neće da po zlu krene jel nemam volje za prepravljat na dobro.Pozzz M. i pozzz I. puseki vama dvoma i svima koji vas čitaju!!

    avatar

    13.03.2007. (11:35)    -   -   -   -  

  • BezAzLenA

    :-) ponedjeljak veliš... da... dan poznat po općim opsanostima za plavuše :-))))

    avatar

    13.03.2007. (12:03)    -   -   -   -  

  • šljokica®

    preživim ponedjeljak i 70% posla sam odradila! ipak, onih 30% me dotuče....

    avatar

    14.03.2007. (08:41)    -   -   -   -  

  • Život u dvoje

    @tata od formata
    Da znaš da već lagano pizdim. I nije to samo što je puhalac u Hamburgeru, već mi se naselio tata doma (ko' fol da ga malo spasim od baba doma i da se družimo), a jučer navratila i mama.
    Dakle, tata misli da nije pušenje ako ne čikaš u pepeljaru (tetrapak od mlijeka se ne računa), već 3 večeri zaredom sam bila prisiljena gledati večernju školu, dnevnik i svako ostalo političko sranje na HRT 1 iza 8. Mama me jučer upilala za zavjese koje je skratila pred tjedan dana a ja ih još nisam postavila. Na kraju je krenula s pregledom po ormarima na što sam popizdila. Na kraju, onako umorna i muskulfibernizirana išla sam tražiti jer naravno da nisam imala pojma gdje sam to zafitiljila.
    Baaaaaa, hoću I.-a! Hoću da mogu doma gledati Star Gate!

    avatar

    15.03.2007. (11:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...