Komentari

suncokretic1.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Maškarada

    To i mene čeka, ali ima još vremena. Nego ja mogu reći nešto iz svog iskustva; sve je bilo u redu dok se u "moje učenje" nije upletala mama, onda mi je proradio neki inat i nisam htjela učiti iz principa. Ubit ću se ako mi i djeca budu takva. No samnom je sve dobro završilo, pa nema razloga da tako ne bude i s Buntovnikom.

    avatar

    11.03.2007. (23:54)    -   -   -   -  

  • nitko nije otok

    Sve sam to prošla, budi dosljedna i strpljiva i bit će sve dobro. Njemu je to period kad treba konaćno naućit preuzet odgovornost, budi uz njega.Pozdrav.

    avatar

    12.03.2007. (00:50)    -   -   -   -  

  • slonic

    hej, daj nemoj biti tak u bedu....sve će biti ok...znam kako ti je, koliko puta sam i sama napisala da sada još više poštujem roditelje jer sam shvatila kako im je bilo teško.....mislim sa nama tinejđerima........ali ok si osoba, voliš ga, trudiš se oko njega, imaš normalan život i onda su ogromne pretpostavke da će i s djetetom biti ok......neznam kako ti, ja znam po sebi da mi se jedno vrijeme nije dalo učiti, ali je prošlo......budi samo strpljiva, nastoj ga ne previše preopteretiti i ne previše kinjiti, pristupi mu svjesna da je i njemu jako teško......pokaži da si tu i da imaš povjerenja u njega, da ćeš mu pomoći ako bilo što zatreba.......

    avatar

    12.03.2007. (13:41)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    Imam jednog takog doma, kad sam čitala imala sam osjećaj da pišeš o njemu ali kako je on meni već treći koji izlazi iz srednje i o kojemu moram mislit nadam se da će putem dvojice starijih, fala Bogu na kraju je sve dobro ispalo, jes da srednji još uvijek završava ekonomiju ali ide nekako pa će valjda i najmlađi.
    Pročitala sam donje postove i zbilja je tužno kad se moraš oprostit od nekoga ko ti je drag i prirasto srce ali što ćeš i to je život koliko god težak bio.

    avatar

    12.03.2007. (22:16)    -   -   -   -  

  • greentea

    a, da ga malo prepustiš sebi samom i neopazice iz prikrajka pratiš razvoj situacije? ja znam pouzdano da bi definitivno prolupala da mi je netko stalno visio nad glavom i kontrolirao me u tim godinama. dozvoli mu da osjeti da je (kobajagi) prepušten sam sebi i samo on odgovoran za svoje uspjehe i neuspjehe. (kao što uostalom i jeste, ne?)
    osmjeh i pozdrav podrške brižnoj mami.(...ne davi dijete, žeeeeeenoooo!)

    avatar

    12.03.2007. (23:25)    -   -   -   -  

  • cvjetak

    teško je to s klincima no kad je dobra volja s jedne i druge strane onda to sve završi dobro...vjerojatno mu je ovo samo jedan od prolaznih faza i doći će opet sve na svoje. Svi se oni kad tad malo pobune, osjećaju moćni, a mi starci smo im grozna tlaka i opterećenje, no bit će to sve O.K. Samo nemoj dopustiti da zamre komunikacija među vama, pričaj s njim...nemoj uvijek biti kategotički protiv njega, a na kraju ga pitaj što on uopće očekuje od života pa ćeš i na taj nači saznati kamo ga misli vode...Meni je jedan prošao tu fazu i imali smo frke, ali je sve dobro prošlo, a s drugim upravo ulazim u fazu "Najpametniji na svijetu". Pozdrav i drži se!!

    avatar

    13.03.2007. (10:10)    -   -   -   -  

  • Euro

    ne kazu ljudi bez veze:
    "Mala djeca piju mlijeko,a velika krv"....

    avatar

    13.03.2007. (10:39)    -   -   -   -  

  • slonic

    moja je isto bila odlikaš i na kraju prvog polugodišta prvog srednje imala je komad iz matematike i biologije....šok......nisam mogla vjerovati, a moj muž još manje......puno priče, truda, razgovora, instrukcija....i sada je bolja, mada ja znam da bi moglo biti još bolje.....ali isto tako znam da su oni i sami razočarani sami sa sobom i ljuti na same sebe, žele i udovoljiti nama ali ti hormoni im nedaju normalno razmišljati.......nekada sam optimistična, a nekada me preplavi pesimizam i ne vidim uopće mogućnost da će se popraviti.....ali eto, sada kada sam dobre volje, vidim da je sve to normalno, da im mi trebamo kao bezgranična potpora, da smo im katkad prijatelji, da ih ne kinjimo stalno, ali kada zasluže da naravno djelujemo kao roditelj...to oni i traže......

    avatar

    13.03.2007. (11:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...