Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • lolina

    sretna godišnjica;))

    avatar

    11.03.2007. (12:31)    -   -   -   -  

  • NF

    čestitam :D

    avatar

    11.03.2007. (16:25)    -   -   -   -  

  • studena

    čestitke :)

    avatar

    11.03.2007. (16:53)    -   -   -   -  

  • * *Ciciban! Dobar dan ......

    ..čestitke na dvogodišnjem trudu, !!

    avatar

    12.03.2007. (10:37)    -   -   -   -  

  • Kemoterapija

    Naravno, to je moguće. Ne bih tom prijatelju Vesne Klaić pridavao preveliku važnost u odnosu na Malnara, premda nije isključeno. Međutim, dalo bi se raspravljati o svemu. Držim da je pokušaj ubojstva Malnara ipak djelo našeg čovjeka i naših nalogodbavaca. Pođi od pretpostavke tko je znao da će se Malnar naći Kod Mike s Vesnom Klaić i svojim producentom? Producenta bih isključio, on se ionako svakodnevno sasaje s Malnarom. To svakako nije bio ni Trusić, na koga je u Slobodnoj Dalmaciji upereno prstom. Ali, ne da mi se o tome pisati. Ne zato što se bojim da me netko ne klepne željeznom šipkom po glavi(naživio sam se), nego zato što je to posao policije. Malnar vodi Noćnu moru desetak godina i nikad nije imao sličnih problema. Da se drži do njegova mišljenja pokazuje i činjenica da su u njegovim emisijama gostovali brojni uglednici, jer je to jedina TV emisija u kojem su ravnopravni Malnarovi gosti i Malnarovi gledatelji. Svašta se tu čuje. Osim toga, Malnar i njegova ekipa imaju nevjerojatan ugled među hrvatskim političarima. Još se nije dogodilo da njegovim osebujnim novinarima bilo tko odbije intervju ili razgovor. Itd. A što se tiče dvogodišnjeg braka s Blogom, čestitam ti, dragi prikane!

    avatar

    12.03.2007. (23:23)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Kemo, Žac je nažalost dosta loše, jer je posljedica napada i nevjerojatno visok tlak, koji je pak oštetio ionako načeta pluća.
    Mislim da si u krivu glede napadača. Nažalost.
    Jednako si tako, što nije važno ali je istina koju ovdje valja istaknuti, u krivu kad je riječ o izbjegavanju razgovora u Malnarovoj emisiji: osim pet, šest političara nižeg ranga, zapravo se nitko već godinama ne želi pojaviti u Željkovoj emisiji, što dovoljno govori o bijedi hrvatske politike.

    avatar

    13.03.2007. (23:57)    -   -   -   -  

  • Kemoterapija

    E, moj Nemanja, bilo bi kad bi bilo. Znam sve Željkove medicinske nalaze, ali ovdje nije mjesto da se o njima raspravlja. Ako te što zanima, pročitaj moj tekst o Malnaru na mojblogu, KemoTerapija. Volio bih da sam u krivu kad je riječ o naručitelju Malnarova ubojstva. Kad je, pak, riječ o gostima u njegovoj emisiji, onda valja reći da ti ne razumiješ Malnarovu koncepciju. Ne može se reći da u njegovim emisijama sudjeluju drugorazredni političari ili drugi uglednici. Ako je tako, kako kažeš, onda mi ni nemamo prvorazrednih političara. Malnar u svojim emisijama ugošćuje izvrsnike svih zanimanja. Bio to Arlović, Rožić, Kulić, Škare-Ožbolt, Mamić ili neki bivši veliki jebač po vlastitu priznanju i.. Štoviše, današnji primijer u nastupnom mandatu primio je, kao prve, izaslanstvo Republike Peščenice u Banskim dvorima, predvođene samim Učiteljem Malnarom. Itd.

    avatar

    14.03.2007. (03:39)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @Kemoterapija, žao mi je što je Malnarovo stanje tako teško :(. Kad već spominješ da je njega i ekipu primio Sanader zasjevši u premijersku fotelju, ne mogu a da se ne prisjetim da je Malnar tom prilikom nagovorio Jajana da pita Sanadera je li istina ono čime se nedavno našalio Arsen Oremović, pa ga smijenili.

    avatar

    14.03.2007. (14:41)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Kemo, par puta smo se mi već mirili i svađali, i iako si koncilijantan čovjek nevjerojatno si zadrt kad je riječ o nekoj tvojoj, ma i nevažnoj tezi: odmah počneš s vrijeđanjem, pa iako te nitko na to nije ni mrvu motivirao, i iako si u posvemašnjoj zabludi.
    Vidi, Kemo, ni na kraj mi nije polemizirati s tobom o bilo čemu u vezi Malnara, jer, naprosto, ti o tome, spram mene, ne možeš imati ni najmanje pojma, iz sasvim prozaična razloga, koji ću ti rado objasniti privatno.
    Stari, zaista nemoj tako bahato dijeliti lekcije uokolo: kazao sam ti u provoj rečenici kako je Žac, na što ti odgovaraš, kao idiot, da ćeš ti meni objasniti kako je Deda ako me što zanima! Otkud ti takav kretenski gard u trenutku kad je riječ samo i jedino o tome kako se taj čovjek osjeća, kakvo mu je zdravstveno stanje i hoće li se sasvim oporaviti!? Ne, ne jebe to tebe, ta moja usputna opasaka o Malnaru i njegovu zdravlju, nego se ti imbecilno takmičiš u natjecanju u pišanju koje si prigodno organizirao iz samo tebi poznatih razloga: ti sad odjednom imaš patent na Malnara, i ti ćeš sad svima nama objasniti i tko je Malnar, i kakav je on novinara, i koja mu je dijagnoza!
    Gle, Kemo, nećeš! Meni nećeš objašnjavati ideologiju emisije "Nightmare Stage"! Objasnit ću ti mailom zašto ne, a kad mi se potom ispričaš na ovom istom blogu, onda možemo stari nastaviti razgovor o bilo ćemu na ovome svijetu.
    Nevjerojatan si Kemo, zaista si nevjerojatan! Napisao sam tri rečenice o Žacu, od kojih u provoj kažem da je nažalost dosta loše, u drugoj da si možda u krivu glede napadača, te u trećoj da su hrvatksi poliltičari uglavnom zabrinuti za svoje reputacije pa najčešće izbjegavaju nastup u Nightmare Stageu, no i to ti je dostajalo da počneš, ničim izazvan, dijeliti lekcije. Je li to Kemo starost, pa si postao zadrt, ili besposlenost, pa i jariče krstiš, ne znam, ali, prijatelju, zaista pretjeruješ!

    avatar

    16.03.2007. (03:06)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Kemo, daj molim te ili ostavi nekakvu mail adresu na svome blogu, ili se javi na nigdjezemska@yahoo.com, jer bih ti baš volio objasniti koncepciju emisije o kojoj tako pozvano govoriš, iako ti o tome kako je ta emisija nastala, otkud, iz čega, zašto se tako zove, tko je emisiju pokrenuo, kada, s kime, na koji način, otkud upravo ti gosti, zašto ti a ne neki drugi itd,itd,itd, - zaista stari pojma nemaš! Nemaš, jer nemaš blage veze o tome, a nemaš blage veze o tome, jer nisi tamo gdje se to zbivalo - bio! Ja jesam. Da, bio! Jeb'o, moj Kemo, i o tome ti potanko i nadugo i naširoko kanim pričati! Vjeruj mi Kemo, ovdje si se zajebao koliko se čovjek samo zajebati može! Ne samo da ćeš ti uši rasto do plafona, nego ćeš se osjećati onako, malo blesavo, predbacujući sam sebi: E, jebiga, Kemo, ti stari zaista laješ i kad treba i kad ne treba, i o čemu znaš, i o čemu pojma nemaš!
    Ne bih ja toliko inzistirao, ali ovo je krasan primjer idealtipskog ponašanja na blogu: tu svi seru do neba i lupetaju o svemu i svačemu baš kao da su nulta ruka informacije koju podastiru: svi pričaju o struji, jeb'o te led, k'o da su Tesla!
    Kemo moj, vidiš, grdno si se zajebao, jer si baš Tesli počeo tumačiti struju.
    I ti sad možeš napisati milijun i jedan komentar, post, bilo kaj na ovome svijetu možeš natandrkati i drakati o Nightmare Stegeu i Žacu, ali, jebiga, stari, ostaje činjenicom da Tesli objašnjavaš struju!
    Daj mail, pa da ti pod starost objasnim kako je starost zadrta!
    I ja idem u te godine, i mene se to tiče, pa da k'o dva zadrta prdonje porazgovaramo ti i ja, ovaj put, o tvojoj gluposti. Drugi put, kad ti mene uhvatiš da trabunjam o onome što si ti, recimo, napravio, baš kao da sam ja pozvaniji od tebe tumačiti tebi tvoj život i djelo, e, onda ti mene pošalji u tri pizde materine, i to javno. Ja tebe neću, jer si nešto ipak stariji, pa ću te privatno.
    Daj taj mail, Kemo, vidiš da te volim, a ne mogu izdržati da ti ne kažem da si u krivu, unatoč sve moje ljubavi za tvoje stare godine, čovjekoljublje i sve što te već resi.
    (Hebote, što si me bespotrebno iznervirao, za popizdit! A vidjet ćeš zašto i vidjet ćeš da sam milijun posto u pravu!).

    avatar

    16.03.2007. (03:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...