Komentari

fearofflying.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • N.

    draga moja, mislim da cemo posvetiti bar dvije pijane ženske večeri tvom boravku na Karibima :) i mislila sam da ti se dogodila prava holivudska prica, iako ces mi morati malo bolje objasniti to s autom i jet skijem. Ja se pakiram, letim danas u 14h, ako vidim Nelly prenijet ću joj tvoje pozdrave!vidimo se za tjedan dana. Želim ti sretan i miran let. hugs and kisses

    avatar

    10.03.2007. (09:29)    -   -   -   -  

  • translator wannabe

    Čuj, to s prijevodom, ima situacija kad je to the most fucking irrelevant thing in the world! Who cares kako se red snapper zove na hrvatskom dok ju čerečiš u seksi društvu podmlatka kolonizatora koji je na svoj bivši otok došao osvježiti kolektivno pamćenje? Osim toga, bolje da ne znaš kako se zove na hrvatskom i kako ta predatorska riba izgleda dok je živa!

    avatar

    10.03.2007. (11:00)    -   -   -   -  

  • bejrutka

    Dakle!!!! Tako se bogme vraća s Kariba. Treća pijana ženska večer u svibnju. I molim te, drži ta sjećanja na toplom. Želim da krčkaju kad te vidim!! I imam neki osjećaj da će let natrag proći puno ugodnije, mirnije i nostalgičnije... pusa velika

    avatar

    10.03.2007. (11:49)    -   -   -   -  

  • a.

    to koka! sinoć kad si najavila post, znala sam da će biti jako, jako zanimljiv, ali ovako filmski... svaka čast, ipak si upoznala svog karipskog jamesa bonda! nego, sad u ovom filmu slijedi onaj dio kada me upoznaješ s njegovim prijateljima :)))

    avatar

    10.03.2007. (12:03)    -   -   -   -  

  • Fear of Flying

    Strašne ste... N. sretan put!! Nemoj samo raditi, malo se provodi, slikaj, probaj neki specijalitet i barem se jednom pijana na koljenima dovuci natrag u hotel! @translatorice, imaš pravo jebate, who cares, barem do simultanog prijevoda prve konferencije udruženja hrvatskih ribara or something like that :)), @bejrutka, neki girl session u branimirovoj čim se pojaviš u Zagrebu? @a. Već šaljem upit o prijateljima! :)) See you soon, my lovely ladies...

    avatar

    10.03.2007. (15:35)    -   -   -   -  

  • bejrutka

    Već imam meni u glavi... jučer gledah Jamie Olivera kako je s šljivetinom na oku gostovao u jednom njemačkom Kochshow-u. Što se tiče "Branimirove", mislim da imamo novu tulumaru - pa izgleda da su krkačine i druge "ačine" jedina funkcija tog stana.....:-)))

    avatar

    10.03.2007. (22:15)    -   -   -   -  

  • tippy

    Draga Fear of Flying, ako je netko trebao otvoriti putopisni blog, onda si to ti :) Ne bih ni znala da si ga pokrenula da nisi ostavila komentar na mome, ajme, definitivno suosjećam sa naslovom bloga i istoimenim iskustvom... Sve pohvale, odličan je! Neću ti željeti poslovne uspjehe jer to već redaš, već puno uzbuđenja, zabave i vremena da nama preneseš dojmove. Pozdrav! N., jel ti to ideš kamo ja mislim da ideš? Wink-wink, nudge-nudge :)))

    avatar

    11.03.2007. (00:56)    -   -   -   -  

  • pjesak u gaćama

    Joj slika one plaze je, sto drugo da velim, rajska.
    Nadam se da se vec odmaras iuzivas kod kuce.
    Uzivaj

    avatar

    11.03.2007. (11:44)    -   -   -   -  

  • Pinkdress

    Sad cu ja bit kurijozna pa pitat, a jesi li se ti to zaljubila? Jel i ti selis za Londru ubrzo? :-p

    avatar

    11.03.2007. (15:44)    -   -   -   -  

  • Fear of Flying

    @bejrutka, nemoj tako sweetie darling, pa nisu naša druženja "ačine"... doduše tko zna šta ti tamo sve radiš razvratnice mala, XOX @tippy, znaš da te čitam otpočetka, pa sam se htjela konačno i javiti, puno uspjeha i dalje, javit ću ti kako je prošao let natrag! @pjesak u gaćama, letim u utorak navečer, možda još jednom odem na tu rajsku plažu, jer znam da ću žaliti za njom čim se vratim u Zagreb! @Pinkdress, he he, u prvoj sam fazi zatreskanosti, nije Londra, već Newcastle, obavezno javi gdje i kad mogu pogledati kolekciju!

    avatar

    11.03.2007. (17:52)    -   -   -   -  

  • Pinkdress

    Wellcome to the club. Englezi su mi tako sarmantni i ma znas/znat ces i sama! Nakon sto jednom probas...ne vracas se na staro. Moj je isto sa sjevera iz Leeds, al zivimo malo izvan Londona, tj trenutno malo Londra/ malo Dbk. Mozda postam neke radove ubrzo, pa javim.

    avatar

    11.03.2007. (18:42)    -   -   -   -  

  • dviz

    Pretendiram na tvoje karijerno i plažno mjesto!

    avatar

    12.03.2007. (12:30)    -   -   -   -  

  • Fear of Flying

    @ Pinkdress, radila sam jednom s jednim tipom iz Leedsa... oni su šarmatni, sviđa mi se njihov britki smisao za humor, @dviz, može, pošalji CV pa ćemo ti naći neku plažu! ;-))

    avatar

    12.03.2007. (20:13)    -   -   -   -  

  • pjesak u gaćama

    Smirnof Ice, (za moju obranu, iako sa musko ne pijem pivo, ne podnosim ga na organskoj razini) toliko sam se navuko na ovo da mi je totalno cudno da u Hrvatskoj uglavnom ne posluzuju to pice.
    Samo kad se sjetim tupog i glupo izgleda konobara u Međimurju, kad sam mu reko sto zelim. Iako niti u Zagrebu nije puno drugacije.

    avatar

    13.03.2007. (03:39)    -   -   -   -  

  • Pinkdress

    U HR. do Uskrsa, ondar mjesec u Engl. pa opet nazad...

    avatar

    13.03.2007. (15:05)    -   -   -   -  

  • Kaniballektor

    Jeba te kao odlomak iz Robinzon Crusoa, Posljednji dani..ne daj Bože da su posljednji..evo dok ovo pišem ti, Mrkz vjerojatno grčevito mašeš krilima da održiš Boeing 767 u zraku..nadam se da si mi ponijela bisere i pijesak..iduća pusa lajv
    On je velik.

    avatar

    13.03.2007. (15:39)    -   -   -   -  

  • Fear of Flying

    @Pinkdress, i ja sam u ZG bar dva tjedna, moras mi reci gdje mogu doci pogledati haljine ;-) @Kanibale... ne to pisati dok ja ne doletim, slijedi post o mahanju krilima @ Annabelle, idem u Newcastle na 10 dana to meet the family very soon, izvjestavat cu o svemu :-)

    avatar

    20.03.2007. (17:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...