Komentari

angelo1.blog.hr

Dodaj komentar (60)

Marketing


  • lolina

    na dan žena napadati opet samo žene .tko bi bio kriv nego li žene same. jako moćno ali žene mogu rađati,biti majke i raditi , imati mišljenje i slobodnu volju. ovaj tekst mi izgleda kao da je ga je napisao netko ugrožene muškosti iz saud.arabije, onaj koji bi ženu želio svesti na pčelicu maticu čija je jedina zadaća na ovome svijetu izbacivati mlade u nekoj mračnoj pećini i biti sveta među hrpom blesavih neafirmiranih i neuspješnih muškaraca koje je iskvarila ,tko drugi nego li neka žena. i zato po tebi svijet ide u propast jer kvare ga samo naravno žene .

    ...blog je javni medij, ne privatan.

    avatar

    09.03.2007. (00:37)    -   -   -   -  

  • Kralj__Tomislav

    Ali nisu se oglasile ni stotine tisuća onih koje vjeruju drevnoj biblijskoj istini: "Žena se spašava rađanjem djece!" Njima nije potreban nikakav poseban "dan žena", jer one su postigle istinsko oslobođenje žene i žive ga 365 dana u godini!
    Ova vam je dobra... Tek onog trenutka kad žena rodi ona uistinu gubi svoju materijalnu, intelektualnu, duhovnu i uostalom fizičku slobodu. Do tog trenutka ona je slobodna sa svojim životom činiti što želi, stoga okanite se demagogije.
    Iako kritizirate B.A.B.E. (a uistinu su antipatične da antipatičnije ne mogu biti), nisam primjetio ni da se crkva, osim na najopćenitijoj deklarativnoj razini, pozabavila problemom neravnoteže njihovih primanja. A nisam baš primjetio ni da gradite sigurne kuće i udomljavate i pomažete žene žrtve obiteljskog nasilja. Nemojte sad replicirat Caritasom, jer, budimo iskreni i to što dijelite zapravo nije vaše, već je netko drugi to donirao a vi samo vršite uslugu redistribuiranja... Bojim se da je crkva, osim beskrajnog pojanja o "slatkoj gori" potpuno izgubila smisao egzistencije kao socijalne ustanove...

    avatar

    09.03.2007. (01:12)    -   -   -   -  

  • Kreteni na djelu

    Manekenke nitko ne tjera da se bave manekenstvom, to je njihov izbor i njihova slobodna volja. To što svijet mode "zahtijeva" da se izgladnjuju, ja ne vidim kao nasilje. Nitko ih ne prisiljava ni na šta, mogu otići kad god žele. To je njihov VLASTITI IZBOR. Nije da nisu znale u što se upuštaju, znale su, i to jako dobro... Kako kaže jedna cura... "manekenstvo je profesija kao i svaka druga, koliko god debilna bila. nitko njih ne tjera da to rade."
    Još jednom, Kaćunko sa svojim razmišljanjima u svojem punom sjaju *klap klap*

    avatar

    09.03.2007. (01:24)    -   -   -   -  

  • rosa u podne

    Čitajući ovaj tekst provlači se među redovima da se pisac istih naslađuje na nesrećama (mladih) žena i na neki način smatra da su to i zaslužile. Takvo razmišljanje mnogo govori o autoru koji nije dorastao službi kojom se bavi već u glavi ima feler.
    Umjesto da se založi za prava žena žrtava bilo kakvog oblika nasilja za dostojanstven i kvalitetan način života on se iz svega sprda.
    Kad bi bio rođen u srednjem vijeku vjerojatno bi bio na čelu inkvizicije.
    Žalosno.

    avatar

    09.03.2007. (01:26)    -   -   -   -  

  • merima

    kralju tomislave ,

    OPROSTI NA MALIM SLOVIMA , ALI VELIKA DOISTA NISI ZASLUŽIO . BIO PRAVI ILI KRIVI , TO ŠTO SI NAPISAO BILO BI SMIJEŠNO DA NIJE ŽALOSNO . TOTALNA PROVALA PRIJATELJU.

    VIDI SE DA SI SKLON TRKELJANJU BEZ ARGUMENATA . DON ANGELO TI JE PONOVNO DAO PRILIKU DA MALO UKLJUČIŠ VI JUGE A NE MAŠTU . ŠTO TI ZNAŠ O KARITASU PRIJATELJU. NEMAŠ POJMA ŠTO JE TO CARITAS....... PUN SI PREDRASUDA I TOTALNO SI POD DOJMOM LIJEVIH ALI BAŠ LIJEVIH NAZOVI MEDIJA.

    NE DAJ BOŽE DA TI ZATREBA TAKOVA ILI SLIČNA POMOĆ OD SOCIJALNIH USTANOVA-UREDA , CRVENIH KRIŽEVA . PO CIJELI BI TE DAN , I TAKO VIŠE DANA , ŠETALI OD JEDIH DO DRUGIH VRATA I NA KONCU NIJE NITKO NADLEŽAN , NITKO NIJE ODGOVORAN I NITKO NIŠTA KONKRETNO NE KAŽE TO I TO ILI TAJ I TAJ TO TREBA NAPRAVITI. OVO TI PIŠEM RADI VLASTITOG ISKUSTVA KOJE SAM IMALA NEDAVNO. I ZNAŠ ŠTO MI SE NA KONCU DOGODILO ??????

    POSLALI SU ME NA KARITAS NAKON SILNOG MALTRETIRANJA.. A KAMO BI DRUGDJE . NEMA NIŠTA , U OVOJ SUZNOJ DOLINI , BEZ KARITASA MOJ PRIJATELJU. OSTALI SI RADE SAMO REKLAMU I navodno puno posla imaju da nemogu disati.NE VJERUJEŠ . OTIĐI U KARITAS PA ĆEŠ VIDJETI U PET MINUTA SAMARITANSKE OSJEĆAJU TIH DJELATNIKA KARITASA PREMA JADNIMA I POTREBNIMA . NIJE VAŽNO ŠTO DAJE NEGO KAKO DAJE PRIJATELJU. TO JE SOCIJALNI RAD , PRIJATELJU . BRIGA ZA BLIŽNJEGA. TO JE TAJ SOCIJALNI RAD. VOLONTIRANJE POD STRESOM JER SVE TRAUME JADNIKA PROŽIVLJAVAJU SA NJIMA.

    BABE I MREŽE ( ČIJE LI JE TO MASLO ?????? ) VOLE SE GURATI PO TV EMISIJAMA ALI AKO IH NAZOVEŠ ZA KONKRETNU POMOĆ ZNAJU SAMO REĆI TREBA PRIJAVITI POLICIJI. ZA TO IH NETREBAMO I KTOME JOŠ NAM UZIMAJU NOVAC IZ PRORAČUNA DOK SE ŠEPURE PO EMISIJAMA.. NJIH ZANIMA POLITIKA I VLASTITI PROBITAK. UMJESTO KOJEKAKVIM BABAMA TREBA SAV NOVAC DODIJELITI KARITASU KOJI ĆE IPAK PRAVEDNO PODIJELITI POTREBNIMA .

    DO BABA MOŽEŠ SAMO TELEFONOM OSIM AKO SE NE ZOVEŠ --- MAGALI ---. U TOM SLUČAJU ĆE VJEROJATNO BITI U NEKOLIKO EMISIJA I TO JE SUPER PROMOCIJA. MA MOGLA BI PUNO TOGA REĆI ILI NAPISATI ALI MISLIM DAJE ZA SADA DOSTA.

    FALA SUSJEDI NINI NA USLUZI ( PIŠEM NA NJENOM KOMPJUTERU )

    avatar

    09.03.2007. (03:00)    -   -   -   -  

  • 20070207

    +! ( Hvaljen Isus i Marija )

    Pozdravi svima a osobito g. "zupniku" !

    Prvo i prvo, hvala dragom Bogu da nam je nagovorio "zupnika" da ostane na "zupi" i da je ne zatvara, a sada cemo moliti da ga nadahne da se vise drzi dusobriznistva a manje novinarstva.

    Sto se tice "DANA ZENA" nepotrebnog bremena komunistickih svjetonazora, evo u cemu je "kvaka":

    U normalnom zivotu kaze se da u svakoj kuci zena drzi 3 ugla zgrade koja se zove obitelj i dom a muskarac tek jedan..!!

    Mama je srce i centar svake normalne obitelji. Otac je tek skrbnik i zastitnik.

    Kako se vremena mjenjaju te danas i otac i majka moraju da idu priskrbljivati, zene a pogotovo majke, dolaze u nezavidan polozaj da doma imadu 3/4 duznosti plus sada jos i privrednicke obaveze, dok muskarci ne zele ili tesko da mogu da prihvate i obavljaju barem pola kucnih poslova i obaveza, kao sto su pranje, kuhanje, bdjenje nad djecom i njihovim zdravljem te skolskim problemima i tako dalje.

    Sto se pak tice privredivanja na poslu, pogresno je misljenje da u bilo kakovoj organizaciji nagrade za obavljeni rad idu po formuli kvalitete ili kvantiteta obavljenog posla. Raspodjela se vrse po hijerarhiskom sistemu, isto kao i u coporu vukova. Alpha muzjak gosti se prvi i tako redom. Kaze se da je lakse istjerati covjeka iz copora nego li coporsko ponasanja iz covjeka.

    Dakle, na poslu je zakon copor i borbe za rang u tom coporu je primarni. U domu majka je fokus i narodna poslovica kaze da djeca su sirocad ne ako umre otac, nego ako im umre majka. Na poslu, u muskom coporu, zena je u glavnom manje nego alpha.

    Rijesavanje ovakovi drustvenih problema ne ide laznim izjednacavanjem zena sa muskarcima. Ne ide ni, prividnim, slavljenjem DANA ZENA.

    Kako bi onda bilo da se slavi DAN MUSKARACA?!

    Rijesenja se dadu naslutiti u poducavanju moralnih principa :" ljubi bliznjega svoga kao samoga sebe", " ne lazi ( ni sebi ni drugima )", " ne budi lijen", " ne budi nasilan ", " budi odgovoran necem visem od sebe", " postuj Boga u svome bliznjemu" itd.

    Nitko se nemoze buniti radi slavljenja MAJCINOG DANA, i nitko nema sto tu prigovoriti, jer to je po prirodi tako i stoga prirodno a onda i TATIN DAN spada u istu prirodnu cjelinu.

    Dakle sa stanovista zdravog drustva, nije bitno dali je netko stvarno samo majka, a majke mogu biti samo zene, ili samo otac, nego dali se te dvije polarizacije postuju za to sto jesu, a pogresno je pokusavati umjetno poravnavati te razlike.

    Za mene zbog toga 8 MART " MEDUNARODNI DAN ZENA" spada u povjesnu ropotarnicu promasenih socialnih experimenata, isto kao komunizam.

    avatar

    09.03.2007. (06:46)    -   -   -   -  

  • n.

    Evo ponukan clankom otvorih www.babe.hr. Pa vidim da im je zastitni znak vjestica. Mudrome dosta.

    avatar

    09.03.2007. (07:50)    -   -   -   -  

  • alphabet

    Lijepo je jedan dan u godini posvetiti ženama. I darovati im cvijet ili perfem. Da se osjete posebnima i vrijednima. Jer se njihov rad i na poslu i u obitelji većinom uzima zdravo za gotovo. Tako da im se uskraćuje doživljaj stvarne vrijednosti kao čovjeka-žene. A potrebu za takvom posebnom pažnjom žena ima (što možda muški ne razumiju). Na radnim mjestima taj dan žene se doživljavaju više sestrama (draga braćo i sestre!), pojačava se zajedništvo, ljubav, razumijevanje. To su sve evanđeoske vrijednosti.
    Evo, jučer su mi čestitali Dan žena. Ja sam zahvalila i uzvratila reda radi. Zašto? Zato što je u meni još prisutan socijalistički predložak slavljenja tog dana u kontekstu vremena prisilne šutnje kojom su se kao svi slagali sa sustavom. Ma koliko sebe razumom uvjeravala kako je to svjetski praznik fali mi istinski doživljaj slavljenja toga dana. Onako, američki. Lijepo bi bilo darivati cvijeće (samo ne karanfile!) ženama taj dan. Ne može se Majčinim danom zamijeniti Dan žena. Treba nam blagdan kad se Bogu zahvaljuje, pa i na misama, za stvaranje takvog bića kao što je žena koja daje ljepotu i ljubav ovom svijetu prepunom sukoba i ratovanja. Kako lijepi blagdan bi to mogao biti!!!!!!!!!!!

    avatar

    09.03.2007. (09:14)    -   -   -   -  

  • talitha

    istina kako manekenke nitko ne tjera da pođu u manekenske vode... ali... prija mi je nedavno prošla casting. cila ponosna. posli kratko vremena neka engleska kuća ju je angažirala. ali njen "manager" joj ponudi nositi reviju dojnjeg rublja u nekom nigdjeselu. nakon što ona odbije bit na pisti samo u dojnjem rublju, naravno, ponište joj i ugovor sa engleskom firmom. cura je izabrala i ostavila se manekenstva. ali, ako se dugo kolebaju, te cure i nemaju više pravo izbora. ako odete u neki talijanski grad. npr. rim, na večer ćete vidjeti mnoštvo prostitutki za koje se priča da su s balkana (dakle i iz hrvarske) a ne mogu otići kući jer njihovi "manageri" ih drže u šaci prijetnjama i batinama. tu odlaze mlade hrvatice i kao mogu birati.

    avatar

    09.03.2007. (09:42)    -   -   -   -  

  • rr

    [B]kacunko ubber alles akb

    avatar

    09.03.2007. (11:50)    -   -   -   -  

  • Kralj__Tomislav

    @merima
    Neznam samo zašo nisi potražila pomoć u mešihatu... Nastranu to, branitelje lika i djela Caritasa svi smo mogli vidjeti kad se vodio postupak protiv Brajše. I iako je ista kod kuće godinama čuvala dnevnik djelatnika pedofila, znala za zlostavljanja i nije mu dala otkaz, to im očito nije zasmetalo. Dakle Merima, ukoliko već sisaš na katoličkim jaslama, nerealno je od tebe očekivati konkretan odgovor. Prema tome ova srcedrapateljna sranja koja si iznjela sačuvaj za nekog koga to uistinu zanima, ako takvih ima...
    Moj komentar se odnosio na pomoć koju dobivaju ljudi u nevolji. Sva ta pomoć je prije toga dana Caritasu. I mlijeko, i ulje i brašno i novac i sve ono čime se oni razmeću u lažnoj darežljivosti. Nije dakle sporno da daju, sporno je ČIJE daju... Budući da sam osobno bio svjedokom preprodaje hrane namjenjene sirotinji lokalnim poduzetnicima (i to u najpotrebitija, ratna vremena), licemjerje crkve mi je trajno i nepovratno ogadilo. Toliko dakle o tome. Pozdrav K__T

    avatar

    09.03.2007. (12:49)    -   -   -   -  

  • Brigita

    Šta si učinio nakon što si osobno bio svjedokok preprodaje hrane???? Daj mi da pogađam.......NIŠTA????

    avatar

    09.03.2007. (13:02)    -   -   -   -  

  • Brigita

    pardon svjedok!

    avatar

    09.03.2007. (13:03)    -   -   -   -  

  • Brigita

    Mislim da je vrlo ružna tvoja prva rečenica. Čemu spominjati mešihat!!! Stvarno udarac ispod pojasa........samom sebi!

    avatar

    09.03.2007. (13:04)    -   -   -   -  

  • 20070207

    Re: Kralj Tomislav

    Na momente mi se cini zao paripa na kojeg je ovaj nas velikan ovdje spao. Mlatis brate ko maxim po diviziji, jako si glasan i naprasit, pa iako se vidi da imas djelomicno i nesto znanja o nekim stvarima, uglavnom snaga tvojaih argumenata lezi u "zabalundavanju" realnosti, moglo bi se skoro reci da ti snaga lezi u TOPUZU a dovoljno si skolovan da znas sto veliki Njegos o tome kaze.

    Zalosno je vidit skolovanog covjeka koji se ponasa kao balonja, bez ikakvog "shlifa".

    Ti si sto se ovdje kaze " prosto prosireni talenat za svadu" , a jer si sam ovdje napisao, izmedu ostalog da ni tvoji roditelji nisu bili jos rodeni za wwII onda je i jasno zasto se ponasas ovako nedoraslo.

    Bilo bi jako lijepo kada bi ti mogo malo ujarmiti tu inteligenciju sto imas i malo se kultivirat pa da se sa tobom moze ozbiljno porazgovarat. Bilo bi interesantno jer djelujes na momente pametno ali upola peceno. Ti si OUR DIAMOND IN THE RAUGH ( grow up will you, or at least give it a try )

    avatar

    09.03.2007. (13:44)    -   -   -   -  

  • Kralj__Tomislav

    @Brigita, @20070207
    Vi mi dakle prigovarate što sam napisao komentar ženi koja ima toliko slobodnog vremena da u 3 sata ujutru kod prijateljice visi na računalu, a istovremeno se žali kako nije u stanju zaraditi svoj kruh nego obilazi Caritas. Njeno ime pak, daje za naslutiti tko je porijeklom. Kako ih osobno ne smatram dobrodošlim u mojoj domovini, niti želim da budu financirani iz mojih poreznih izdvajanja, moja je primjedba na mjestu, ponajprije što sam svjestan kako se tretiraju katolici u njihovim državama. To je ipak samo moj stav, koji nikome ne namećem pa nije podložan debati niti promjeni.
    To što se ne slažete sa nekim mojim postovima i nije toliko važno. To i je smisao pluralizma na kojem uvelike možemo zahvaliti upravo kršćanskom sustavu vrijednosti. U nekima sam postovima jasno i nedvosmisleno napisao osobne stavove prema muslimanima i islamu, a ovo je samo nastavak te politike. U svemu ostalom otvoren sam i spreman za dijalog, a upravo i neki vaši komentari revidirali su moje stavove. Pozdrav dakle, K__T.

    avatar

    09.03.2007. (14:06)    -   -   -   -  

  • Brigita

    Obzirom da si muškarac ( po načinu pisanja i po razmišljanjima rekla bih zreo muškarac), onda bi barem kao gentelman mogao preskočiti takav način izražavanja mišljenja, na koji svakako imaš pravo (to,mislim, da nitko ne osporava).

    avatar

    09.03.2007. (14:18)    -   -   -   -  

  • prvi hrvatski blog

    Ovo što je iznio K_ Tomislav namjerno ne želim komentirati jer je to posao don Anđelka. Upravo zbog ovakvih "udaraca" Crkva treba nekoga i na mreži da usmjerava posrnule. Merima je iznijela nešto o čemu je i Isus govorio, a Tomislav umjesto da shvati poruku njenog teksta i pomogne joj u nezavidnoj situaciji, on ide na osobno razračunavanje što nije u duhu kršćanstva ...
    (ovdje namjerno prekidam komentar i poručujem don Anđelku kako je vođenje ovakvog bloga POZIV - izbor koji se prihvati do kraja ili se odbaci)

    avatar

    09.03.2007. (14:29)    -   -   -   -  

  • cornelius

    brigita
    u pravu si - vrli nam hrvatski kralj na "toleranciju" udara "tolerancijom" - vrlo, vrlo humano.....na tragu ratzingerova smisla za isto........

    avatar

    09.03.2007. (14:32)    -   -   -   -  

  • ri apostol

    JEDNAKIH PRAVA, ALI NUŽNO RAZLIČITI

    čovječe kamo ide ovaj svijet... žene žele biti muškarci, a muškarci žene. dakako da svaki normalni čovjek je za to da se ženama omoguće jednaka prava... i o tome ne treba dvojiti... ali žene ne mogu biti jednake muškarcu. nikada. kao što ni muškarac ne može biti jednak ženi. nikada. jer muškarac je muškarac. a žena je žena. danas čovjek više nego ikada prije, iskrivljuje Božji nauk i naum. vidimo koliko li je ovdje bisera. čak i neki koji se kraljem prozivaju dozvoljavaju si reći kako žena kada rodi time gubi sve... o sljepoće li ljudskih očiju. o svijeta li učmalog. čovječe, Bog kaže da je čovjek sličan svome Stvoritelju i po sukreaciji - daje mu se najdivniji od svih darova: stvarati novi život. a neki si dozvoljavaju drskost ismijavati ovaj veliki dar. ma katastrofa svijete. Razlika je nužna, jer ju je Dobri takvom zamislio. muškarac je muškarac, a žena je žena. to ne znači da se oni međusobno ne ljube, ne uvažavaju, ne pomažu, ali žena ne može biti muškarac niti obratno. ne bih se iznenadio da u budućnosti, prije samog kraja ovog svijeta, luđaci koji se igraju bogovima iznađu mogućnosti da muškarac začme. pervercija ovog svijeta ide ka bjesomučnosti. katastrofa. vidi li itko u čemu je problem? čovjek se drznuo uprijeti prst u Boga i reći da on zna što je za njega najbolje.... stoga, fućka se njemu što je Bog stvorio čovjeka na sliku svoju - njemu se radije sviđa slika đavlova; fućka se čovjeku što je Bog zamislio da žena stvara uz svoga muža novi život, žena bježi od te uloge kao i muškarac radi sebičnosti svoje; fućka se današnjem čovjeku naum Kristov, jer si je on sam stvorio boga s malim b, dovoljno dalekim da nema nikakav pakao u kojeg ga može strovaliti, a dovoljno blizim da mu ispunja sve njegove egoistične želje...
    što se tiče udruga... ma dajte molim vas. ogromna većina tih udruga, čast iznimnkama, su plaćenici koji služe svome gospodaru. oni s njima upravljaju i usmjeruju ih. ciljevi: relativizacija svega i razvodnjavanje katoličkog merituma hrvatskog naroda.
    vidim da se naš vlak polako zahukatava prije konačen stanice na kojoj nas čeka Gospodin.

    Abba, Oče.
    čekamo te.

    (p)ostanite Kristovi!
    MM

    avatar

    09.03.2007. (14:32)    -   -   -   -  

  • Brigita

    Pozdrav svima koji su tu i onima koji dolaze kasnije! Pišemo si next week!

    avatar

    09.03.2007. (15:52)    -   -   -   -  

  • brale

    Kralju Tomislave, drugaru

    Nema kolektivne krivnje. Dosta je bilo optuživanja KATOLIČKE CRKVE za nedjela koja je netko - POJEDINAC -- učinio. Konačno se i mi HRVATI možemo okoristiti plodovima nove DEMOKRACIJE iz Haga . NEMA KOLEKTIVNE KRIVNJE DRUŽE .Pa nije poštovana gospođa Brajša PRODAVALA ulje u vašem mjestu A NIJE NITI KARITAS. Ako znate tko je prijavite ga. Možda druže imate argumente- fakture. Ako je tako prijavite to pravnoj državi kao lojalan GRAĐANIN

    Uvjeren sam da vas nema puno takovih, iako je dobro plaćeno " zanimanje "-- pljuvača . REKLA - KAZALA argumenti više NE PROLAZE . Trenutno postignu cilj bolje reći dojam . Kada odmakne malo vremena čovjek uvidi da je to šuplje i efekat je NULA.

    Treće ; Hvala Bogu na internetu a znate zašto druže Tomislave !? Zato jer konačno nevjernici , komunjare,soroševci , udbaši - nemogu više blatiti i bez mogućnosti obrane uništavati mnoge osviještene i Katoličkoj crkvi odane ljude ( neprijatelji socijalističkog društva i jugoslavije ). Do interneta to je bilo moguće ali više ne . Danas hrvatski intelektualci imaju mogućnost javne riječi bez ucjena i PREOBRAĆANJA !!!!!!!!!!

    I na kraju hvala za blog.hr koji mi je omogućio da nešto i ja mogu javno izreći.

    avatar

    09.03.2007. (15:55)    -   -   -   -  

  • cornelius

    brale
    isto kao i zlouporabe - no pogledaj si malo brajšine prihode ( prijavljene) i imovinu pa tek onda sudi o nevinosti - no isti si kao i oni koji sude o krivnji - a da je udba bila tako efikasna kakvom ju ti i slični prikazujete - hrvati ne bi niti postojali - no i to je bila grupa smiješnih i smušenih likova kao i ti, uostalom, INTELEKTUALČE OSVIJEŠTENI ... a negacija uz glagol se još uvijek piše odvojeno u ovom slučaju, hrvatino

    avatar

    09.03.2007. (16:08)    -   -   -   -  

  • sakica

    Kad će u nekim religijama (zna se) žene postat svečenice?

    avatar

    09.03.2007. (16:16)    -   -   -   -  

  • *

    femina
    Zanimljv post, zanimljivi komentari...
    Volontiram i u kontaktu sam sa žrtvama ob. nasilja (do sada sam upoznavala samo žene). Ravnateljica "ustanove" s kojom sam na početku stupila u kontakt u svakom priopćenju medijima eksponira sama sebe. I tu mi je puko film... Pomažem koliko mogu, smišljam, animiram, prikupljam pomoć, a ona divani...
    Ma daj, koje manekenke... obične premlačivane žene nemaju pomoć..., za Babe ne mogu ništa tvrditi, ali znam ženu koja je premlaćena zvala Autonomnu kuću gdje joj je rečeno nek zove policiju. HALO!!!
    Pozdravljam te

    avatar

    09.03.2007. (17:02)    -   -   -   -  

učitavam...