Komentari

hypnoteyezzd.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • T.J.

    Pa moglo bi se reći da Mileni nije imao baš dobar dan, al je sad sretniji jer je na bolovanju.
    Ovakve situacije uvik trgnu i počneš drugačije gledat na stvari. Šteta šta to samo traje pet dana i onda sve zaboraviš i budeš glup ko i prije nego šta te strefilo

    avatar

    18.03.2007. (16:35)    -   -   -   -  

  • rozza

    wow! izgleda stvarno moćno.. odličan rad!

    avatar

    18.03.2007. (17:05)    -   -   -   -  

  • clockworkorange

    ;) ultimate, oh yeah.
    * baš me ovo sa aficionadom nekako 'diglo' jer kao imala sam taj blog i zero responda tako da sam skoro i odustala...ma nije to nikj posebno...mjesto da bacim van u nekom obliku ono kaj mi je unutra. iako nisam baš preiskrena...:(
    * aha, moja dramska skupina radila je dvije predstave. u jednoj ja glumim ( Zeleno ) a ova druga o kojoj maltretiram sve živo po blogu je moj režijski uradak. Na njega sam ponosna za razliku od svojeg glumačkog pothvata ove godine...zato nisam zvala nikoga naZeleno osim obitelji ( a ni oni neće svi doći ). Imam problema sa sobom ove godine i psihički i fizički tako da moja gluma ima kočnice na sva četiri kotača. Ali da te ne gnjavim stvarima koje ne valjaju.
    * thanx na uvidu u tvoj stvaralački genij. ja često ubacim fotku u photoshop pa izvodim gluposti ali to najčešće završi sa klikom na X gore desno. imaš pravo, slika nekad tako puno više kaže od riječi...a još ako ti sjedne na filing u kojem si...ludnica. još je vjerujem veći gušt raditi na slici iz filinga. ne vjerujem da uhvatim baš tvoj gledajući fotku ali stvorim si ili svoje ili me odmah pobere sa nekom asocijacijom. uglavnom....tko se sada raspisao.
    idem i pozdravljam te. :))))

    avatar

    18.03.2007. (19:02)    -   -   -   -  

  • sandro

    woooow..... zakon blog... ajd pozdrav

    avatar

    18.03.2007. (22:34)    -   -   -   -  

  • LetShana

    Pa da!
    Flashback!
    Uskrsnuo je!
    Znala sam da će se kad-tad vratiti na naše male ekrane...
    (you know what I mean....oni prijašnji radovi...s ovim guyem?)

    avatar

    18.03.2007. (23:57)    -   -   -   -  

  • LetShana

    da da...na Gang Busted sam aludirala....kako se nebih sjećala, kad si me hypnotizirala??!!

    avatar

    19.03.2007. (13:29)    -   -   -   -  

  • Kimestra

    rajka? nije loše, nije loše... =o)
    hehe =o)
    zgodno, zgodno =o)

    avatar

    19.03.2007. (13:31)    -   -   -   -  

  • clockworkorange

    ...znam na što misliš, mene na taj način 'drži' sir Paul McCartney ali verzija dok je bio skroz mlad, mlad mlaaaaad u onim skoro izblijedjelim snimkama..... David Bowie u svojoj glam -rock fazi i Morrison u svojoj 'život općenito' fazi.
    Mogu li ti preporučiti knjigu ako je već nisi pročitala...;) autor je phytonovac Michael Palin a zove se Hemingway's chair ( doslovan prijevod na hrvatskom ). Lagani humor ali meni jaka priča do bola. Glavni lik je moj osobni heroj.
    * ma kaj se tiče gašenja bloga to ti je sve moja bolesna taština. ma nije ni to, nego nisam kužila kak se ljudi pale na one debilne trivijalne blogove a ja sa mišlju da imam nekaj spešl nula, ali nula komentara mjesecima. prošlo me to, bila sam nova u blog svijetu pa me prala cool lista. daj pliz....ovak je kako si ti rekla. važno mi je tko a ne koliko.
    sad odllijećem...weeeee. Bok ;)

    avatar

    19.03.2007. (14:31)    -   -   -   -  

  • Little Dreamer

    Buuu! Ovaj lik me straši. :)

    avatar

    19.03.2007. (15:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...