Komentari

pmak.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • nivblf

    hej... zahvaljujem ti na posjeti i komentaru..:)
    a sto se tice posla.. hm.. nemam bas iskustva.. jedino sto sam radila bilo je u nekom sportskom centru pretproslo ljeto i to 5 dana...:))) nije se dalo vise..:)
    a ovo ljeto... morat cu nesto napravit po pitanju toga...jer je maturalac i te spike..:) a mislim da ce mi se vise posrecit jer je ljeti lakse pronac posao! a sto se tice ovog posla preko student servisa- znam jednu curu.. radi kao hostesa, npr u konzumu..pretstavljanje nekih proizvoda.. cokoladica i tih nekih sitnica... i to mi je ok...

    nadam se da si vec nasto pronasla...:))ako nisi...sretno..:)

    avatar

    06.03.2007. (18:54)    -   -   -   -  

  • laura

    oi! joj daj zenska pa kaj se zivciras,uopce nism znala da te to tak frustrira!!..i stvarno sam se zacudila kaj nisi dobila poso hostese,jer ja tak zamisljam hostese tj. visoke,vitke i zgodne a to si bas ti!..ove poslove kaj nude pare na brzinu to ti je sranje tj. velika prevara..gle sad nek te boli kurac za poso jer imas faks koji ti je dobro krenuo stoga nemoj ga sad sjebat!! a kaj se tice para,nisu pare sve kaj ti treba daj molim te pogledaj mene radim dva posla i uskoro cu treci a zivot mi je u kurcu!! tak da se ne sekiraj vjeruj mi pravi poso ce doc kad ces se najmanje nadat..ima i bitnijih stvari u zivotu!!...pazi ovo...voli,zivi,razbijaj i plesi jer covjek je rodjen da gubi i grijesi.prokockaj dane i ispijaj noci jer jednom to vise neces moci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    06.03.2007. (23:35)    -   -   -   -  

  • patsy..

    hej
    slazem se sa laurom ..uzivaj dok mozes ;)
    super ti je ona slika ...koji je to dio grada?
    i btw ja nemrem dobit posao ni prek veze ,ni sa faxom

    avatar

    07.03.2007. (15:47)    -   -   -   -  

  • patsy..

    trudnica je danas saznala da ce dobit curicu i sad žali jer nije kupila roza kolica umjesto crno zelenih....racunali smo da ce biti decko;)
    planiramo kak cemo cugat kod nje kad ce imat trudove hehe..bit ce šou program ..mozda i tebe pozovemo hehe

    avatar

    07.03.2007. (15:51)    -   -   -   -  

  • princessamy

    Joj, ma koma je sve to. I ja tražim posao trenutno :) I imala sam ga prek ljeta, al mi je šef bio obični lažljivac pa sam dala otkaz i tako. Ma neda mi se uopće zamarat s tim iskustvom, samo tražim dalje :)

    avatar

    07.03.2007. (17:44)    -   -   -   -  

  • blue world

    POZZ
    sam sam u prolazu i znam ja da ćeš ti naći nekakav posao i da ćeš biti zadovoljna s tim!!!!
    uživaj........

    avatar

    08.03.2007. (16:57)    -   -   -   -  

  • pokisli

    Zanimljiva anegdota o poslu. Ako te to toliko veseli..da radis da imas za sitnice.. samo naprijed. Sjeti se.. "he who dares, wins"... bok..

    avatar

    08.03.2007. (19:51)    -   -   -   -  

  • ...:: idealno loša ::...

    Joj, odmah se niznerviram kad je riječ o poslu i traženju posla tako da je bolje da ne ostavljam negativne komentare jer ako počnem pisati...
    Zato ću te radije samo pozdraviti i zaželjeti lijep vikend!

    avatar

    09.03.2007. (21:43)    -   -   -   -  

  • °° ljubičasta morbidna spodoba°°

    oi!!! još ne radim...heh na žalost...al mislim da je svaki posao ok ako te redovito plaćaju ak nemaš nekih problema na poslu i ako ono...te nitko ne gnjavi tamo i ako si željan raditi...
    eto ja imam novi post...
    puFa =)

    avatar

    11.03.2007. (10:34)    -   -   -   -  

  • °° ljubičasta morbidna spodoba°°

    oi!!!!ja napisala novi post,pa svrati...ajde i ti piši novi post...možda nemaš inspiracije...ah znam ja kak je to...al napiši ti svejedno =D
    pufa =)

    avatar

    16.03.2007. (18:25)    -   -   -   -  

  • just somebody...

    ej!!! fakat znam kak je to kad se za nekaj tak trudiš a ono niš... ja već fakat dugo imam jaaaaku želju da si nađem posao,al ne iz razloga da si kupujem stvarčice već jačeg i važnijeg razloga no ni bitno to već,ak to stvarno želiš-naći ćeš ga,dobit,kak god,bez brige... a fax ti ide i stoga-zar ti nebi bilo žao da ga sad zapustiš??? ajd hakuna matata... :)

    avatar

    25.03.2007. (13:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...