Komentari

karakterclub.blog.hr

Dodaj komentar (69)

Marketing


  • suza

    lori ja bi vec sada rucala nakon ovog recepta! U mojoj pizzeriji su se potrudili pa isto rade gyrose, evo mi prilike za isprobati.

    avatar

    06.03.2007. (08:23)    -   -   -   -  

  • Penellope

    Odlično, jedva čekam post o egipatskoj depilaciji, to me jako zanima. I pitanje o brazilian: je li netko od vas probao? Ja se ne usudim:/

    avatar

    06.03.2007. (08:25)    -   -   -   -  

  • Wanda

    great post, lorry. i u pravo vrijeme. pen, ja sam probala. savjet: NEMOJ! čuo me cijeli taj kvart.:-)))

    avatar

    06.03.2007. (08:40)    -   -   -   -  

  • suza

    ja probala brazilijan, sto se tice boli: BOLI, a sto se tice izgleda, ja ipak volim bar malo frizure neke, cisto da mogu spangicu staviti :)
    @wanda: reci maco koliko si isla donje nakon vodenkonja? Meni po drugi put pada u subotu i odlucila sam ici na put :) bjezim glavom bez obzira

    avatar

    06.03.2007. (08:44)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    Lorraine, zanimljiv post.
    A sa ovim gyros receptom si me vratila u proslost, prije dvije godine, Grcka, gyros navecer .....
    memories....
    Cestitam na cool ste listi!!!!

    avatar

    06.03.2007. (08:54)    -   -   -   -  

  • Penellope

    Čestitam na cool!!!!!!!

    avatar

    06.03.2007. (08:57)    -   -   -   -  

  • Angie

    nakon 20 godina voskanja imaš pravo vanjski dio listova je skoro oćelavio ali unutarnji se nedaaa.i znaš imaš pravo za voćni jogurt nakon onog gladovanja jučer koji je konačno odljepio moju vagu,dakle voćni+vodeni rezultirali su s minusom od dvije kile,konačno skačem od sreće do neba.
    biće gaća sve u šesnaest!
    Ja odo danas na pljesku u najbolju zagrebačku čevabdžinicu(jest da ih peće tip iz leskovca ai wtf)
    Isuse fakat pomak u ljevo ,čestitam svima

    avatar

    06.03.2007. (09:03)    -   -   -   -  

  • Wanda

    podloga ukupno -5, skoro 6. jučer kilo.

    avatar

    06.03.2007. (09:06)    -   -   -   -  

  • brod u boci

    Opaaa! Cure (i momci) vi ste cool!!! Doduše, nisam ni sumnjao, ovdje sve frca od energije i poleta, svaka čast!

    avatar

    06.03.2007. (09:11)    -   -   -   -  

  • red sonja

    Dobro jutro! Dakle, preživjeh! Ne ponovilo se! (U idućih mjesec dana...)
    Vosak? Ajme, prag tolerancije na bol mi je toliko nizak da se ne usuđujem... Dobra stara britvica je moje rješenje... Srećom, nemam puno dlaka...

    Idemo dalje!

    avatar

    06.03.2007. (09:14)    -   -   -   -  

  • BMI 37

    Prema knjizi "90 dnevna kuharica", koja bi trebala biti biblija, ne bi trebalo mijesati jaja i meso, jaja i mlijeko te mlijeko i meso. Ako to radite (kao u ovom girosu), grijesite.
    BTW, nakon 29. dana -11.8kg :)

    avatar

    06.03.2007. (09:15)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    cestitke na cool listi !!!!!
    mljac, kako to dobro zvuci !!!!
    inace, lorry, poslala sam jucer u wordu recept za brudet s mojeg kuharica bloga. ne znam da li vam to danas pase u dijetu.

    avatar

    06.03.2007. (10:06)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    samo bih dodala jednu stvar o depilaciji. u grobovima starih bogatih egipcanki nadjene su britvice od zlata i ogledala. jer i one su brijale "visak" dlacica :D
    ps. mene taj vosak i strips uzasno bole pa to obavljam samo pred ljeto...inace kao egipcanke - britvicom, samo ne od zlata ;-)

    avatar

    06.03.2007. (10:23)    -   -   -   -  

  • choco

    Čestitke na cool listi... pratimo vas već neko vrijeme, ne zbog UN dijete, već zbog zanimljivih postova i tema koje obrađujete kao i zbog inspirirajućih recepata... samo tako dalje :-)

    avatar

    06.03.2007. (10:25)    -   -   -   -  

  • mama44

    ...eto, ovo je valjda jedini blog koji je ovakvom brzinom dospio na Cool listu:))

    Čestitke i aplauzi!!!! Ja se još uvijek premišljam, jadna ne bila...nemam hrabrosti pogledati si u oči i reći "nisi karakter, pa kreni već jednom!":((

    avatar

    06.03.2007. (10:26)    -   -   -   -  

  • ...Jani29...

    čestitak na cool listi..ali mislim da vam je svima veća uživancija to što ste uopće preživjeli vodeni dan !! čestitam !! moram pohvalit sve više šarolikih tema, baš je uživancija doći i pročitati nešto što nije nužno vezano samo uz dijetu, hranu, menije..bravo ! baš ste inspiracija..ali nažalost vosak kod mene izaziva alergiju, kompletno uraštanje dlaka..probala sve i svašta, mučenje živo.. ima i drugih sistema..

    avatar

    06.03.2007. (11:20)    -   -   -   -  

  • izazov

    čestitike mojim cool curama i glavnim urednicama, ne samo da smo cool nego superultraidešbeba cool hehehe ;-) :-*

    avatar

    06.03.2007. (11:29)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Jeste oladile, sve do cool .)))

    avatar

    06.03.2007. (14:47)    -   -   -   -  

  • klodica

    :) Čestitke na cool listi :) Imam pitanjce (a kad nemam?:)...Danas mi je drugi dan dijete i pojela sam za ručak u 12h grašak i šnitu kruha i sad sam užasno gladna, da li trebam gladovat do 19h kad je vecera ili mogu neko voće pojest ili nešto?? Većera mi je oko 19h ili 20h jer tad dolazim doma s posla.

    avatar

    06.03.2007. (15:07)    -   -   -   -  

  • Wanda

    čestitam od srca na cool listi i želim vam samo reći da sam jako ponosna na sve nas. svakim smo danom sve bolje i bolje. mislim ako su neki i mislili da ćemo se očerupat za dva tjedna... sigurno sad više ne misle. bar ne intezivno.:-)) ne posustajte u borbi za vitkost, ostanite mi lijepe i pametne i samo ovako kvalitetno nastavimo svi skupa dalje sa klubom!veliki ljubac svima!

    avatar

    06.03.2007. (15:08)    -   -   -   -  

  • lorraine

    Najprije cestitke svima nama na trudu, za cool listu nismo zasluzne samo mi koje pisemo vec i svi vi uporni skupa s nama. Nestade mi prijasnji koment pa moram ponovo, ugh :(... nije da nemam problema s kompom, nesto mi je usporio, brijem da moram check the antivirus program ;)
    Pa ajde ponovo redom:
    @ Podloga, koja to pizzeria radi gyrose? jeeeee....drago mi je da ima toga tamo:)
    @ Penelope, dakako da sam probala, morala sam da bi znala drugima napraviti kako treba. Raspitaj se dobro koji salon u Osijeku nudi siroki spektar voskova, jer za brasilian je potreban onaj za osjetljive dijelove tijela koji sadrzi aloa veru. Kozmeticarka bi trebala vec imati neku praksu u tome pa da zna kako da to prodje sto bezbolnije. Sad ces se smijat, ali ako su preduge, skrati malo dlaku sestro prije odlaska jer ce te vise boljeti ;). Dakle, sretno i hrabro! :)
    @Wanda, brijem da te cupala toplim voskom cim te culo cijelo selo ;)
    @Zvrk, suti pobogu i ja bi mam u grcku ;)
    @Angelina, nemas pojma kako sam posebno na tebe posebna sto si izdrzala, i drago mi je da si konacno happy kad pogledas na vagu ;). Bit ce gaca, bogami ;)
    @red sonja, s redovnom depilacijom ti bi se rijesila veceg dijela dlacurina i zaista ti vise nebi bilo bolno nakon nekog vremena, no svatko imasvoj izbor jel ;). Koristi onda uz britvicu i pjene za brijanje, zenske za noge dakako, ne muske ;))). Da ti sto manje isuse kozu , i slobodno radi blagi peeling jednom tjedno.
    @BMI 37, dok nije bilo knjige ova dijeta je poprilicno bila jednolicna i s knjigom je dosta doradjena i nije vise tako teska kao u pocecima. Ne vidim nista lose u malo jogurta na gyrosu, nece nitko kilu vratiti od toga, a gyros koliki je bogami meni je dosta jedan pola za rucak, druga polovica za veceru ;)
    @lipa mare, prosvjetli me, kkave britvice u ono doba? Od cega su bile radjene? I don't think so jer koristila se upravo secerna smola o kojoj cu pisat sljedeci put. Egipcanke u ona doba nisu bile zakopavane s nikavim stvarcicama u grobove...
    recept cu pogledati u maili, nisam jos gledala...
    @choco Muchas Gracias! ;)
    @Mama 44, ma vraga nisi karakter, zar mislis da mebi uspjela uz nas, come on, ajde ajde, rado te ubacujem u klub, samo ti treba malo dobre volje ;)
    @Jani 29, ja nebi rekla da je crvenilo i urastanje dlaka alergija, vec jako osjetljiva koza koja se kako sam i napisala mora tretirati drugim voskom, onim za takvu kozu. Urastene dlacice se rijesavaju jednotjednim peelingom, a ako zaista sumnjas na alergiju onda bi bilo dobro otici na alergo test. Koju metodu uklanjanja dlaka sada koristis?

    Eto coolerice, gibam dalje na posao ;)

    avatar

    06.03.2007. (15:20)    -   -   -   -  

  • lorraine

    Opet mi nestaju komentari, jel se to netko sali????

    @Klodice, mislim da si premalo jela za rucak, nemoj si to raditi, samo grasak i kruh je premalo za rucak, za veceru bi to jos i bilo ok. Nista sad, pij dosta vode da zavaras glad, nemoj voce.

    avatar

    06.03.2007. (15:39)    -   -   -   -  

  • piplica

    Dakle, jesam li primljena ili nisam? Ja pisem, pisem, a nitko mi ne odgovara. Lako vama, vi ste već mršave, dokle ću ja još biti debela???

    avatar

    06.03.2007. (15:57)    -   -   -   -  

  • lorraine

    Piplice, moras nam malo vise napisati o sebi, godine, visina, tezina, pa cemo onda odluciti. Primanje u klub nije odlika koliko dugo ces ti biti debela, polako ,sve u svoje vrijeme koka ;)

    avatar

    06.03.2007. (16:11)    -   -   -   -  

  • BMI 37

    @lorraine Slazem se da je knjiga pozitivna stvar. Samo ima oko 3/4 suludih recepata. :)
    Sto se tice mijesanja, ja vjerujem da malo jogurta na girosu nece nista pogorsati, ali ako mi "biblija" kaze jedno, onda cu se toga drzati 100%, jer ako se patim (a patim se jer fakat volim jesti fine stvari), onda se patim kak spada :) i da se poslije ne zderem sto sam skinuo manje ili nista jer sam "fushao". Ako ne skinem ili skinem manje, onda zelim da je to iskljucivo posljedica dijete, a ne posljedica mog slobodnog interpretiranja iste.

    avatar

    06.03.2007. (16:11)    -   -   -   -  

učitavam...