Komentari

pipipiaf.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Nilo

    Da, pa što onda? Imaš pravo, ništa strašno. Treba uzeti najbolje od onog što se nudi i ne preispitivati puno svoje odluke i izbore, jer ne postoji prava ili kriva odluka. Svaka je istovremeno i prava i kriva. O tvojoj ljubavi sa Zagrebom ne znam puno, pa ne znam što bih rekla o tome.:) A što se tiče čitanosti, mislim da treba pisati o onome o čemu želimo. Popularnost je sasvim sporedna stvar.

    avatar

    28.02.2007. (14:34)    -   -   -   -  

  • pegy

    O čitanosti na blogu mogu samo reći da godi, ali da nije ono što me pokreće i vodi. Iskreno, nekad mi i ide na živce kad vidim na koji način neki ljudi komentiraju. Ne mislim tu samo one "kizo" nego i neke druge. Volim se osvrnuti na ono što bloger piše, a ne samo ljubiti u prolazu, makar mi taj netko bio ne znam kako drag. PMS - valjda kod tebe on ne traje cijeli mjesec kao kod mene. :))

    avatar

    01.03.2007. (22:51)    -   -   -   -  

  • budalacobanin

    sve prave zelje se uvjek ustvaruju,
    dajem ruku u vatru za to,
    kako jednostavno
    i nezaobilazno

    avatar

    02.03.2007. (07:36)    -   -   -   -  

  • pipi_piaf

    heh, nilo, da je svaka odluka istovremeno prava i kriva - blizu istine; kako donijeti odluku onda? valjda napraviti ono što je najbolje za tebe u tome trenutku, pritom uvažavajući pravilo, kako bi jedan moj frend rekao, po kojem moja jedna odluka pokušava izbjeći povrjeđivanje drugih. e, to je teško.
    pegy, traje nekad PMS i cijeli mjesec:-)
    budalacobanin, vjerojatno si u pravu. samo je pitanje što su prave želje: trajne? one koje su prošle test života? one koje su od 'ili-ili' važnosti?...
    thanx

    avatar

    02.03.2007. (10:16)    -   -   -   -  

  • Nilo

    Mislim da je u nekom trenutku jedna ipak pravija za nas, što ne znači da nećemo nikad požaliti zbog nje. No bitan je baš taj trenutak jer bilo koju odluku možemo jednom požaliti, stoga ne postoji potpuno prava ili potpuno kriva odluka. Tako nekako sam ja mislila.

    avatar

    04.03.2007. (11:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...