Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • šlagerpevač

    E! Sad da se još samo javi budala koja će ovo komentirati, možemo svi skupa zajedno u spalionicu mirogojskog krematorija provjerit dali ju je Đenka dobro opravio!

    avatar

    26.02.2007. (19:37)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Čuj, Šlager, prvo, postaješ sve duhovitiji.
    Drugo, zamisli ti da dječica, prije no što će zapaliti joint, pročitaju ove predneurotransmiterske ekplikacije - pa narkomana bi u nas bilo manje nego atomskih fizičara!
    Na kraju, ingeniozna je u svemu ovome upravo ta čudesna koncetracija, staloženost i točnost izraza! TO je ono zbog čega bi zaista bilo zanimljivo da se netko ovo javi komentirati!
    Što se Đenke tiče, alaj ju je opravio, svaka mu čast!

    avatar

    26.02.2007. (21:19)    -   -   -   -  

  • vilenjak

    to je sve toliko idealizirano. u stvarnosti, drugs dont work.
    u teoriji, na subjektu a supstanca x izaziva u svijesti promjenu y.
    u praksi, subjekt a je ušlagiran i potresen, a uz to mu se događa nešto što uz puno dobre volje može opisati kao promjenu y, iako je ta promjena zapravo 20-30% ukupnog doživljaja ušlagiranosti i potresenosti.
    cijela analiza droga se bazira na romantičnom umišljaju.
    žao mi je što to kažem, jer bi sve bilo puno lakše da je alkemija na tako lak način moguća.

    avatar

    27.02.2007. (09:03)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Sad mi to kažeš, a cijelo sam polje zasadio peotlom!

    avatar

    27.02.2007. (10:17)    -   -   -   -  

  • vertebrata

    ne, meni je žao. žao mi je što sam pročitao tvoj upis. da nisam, još bih stigao oprobati pejotl i iz njega ekstrahirati meskalin i ušlagiren trčati drevnim yucatanom od cenote do cenote opisivajući mayanski apokaliptički krug (via) credo-m (znate da je tamo pao komet?). Ovako ću se smijati zaluđenom pooki koji jadan nema pojma šta radi i kako radi i da ono što on osjeća i percipira ZAPRAVO NIJE TO. stvarno nisam ovo trebao pročitati. btw, nisam gledao film (Apocalypto). iz netrpeljivih razloga.
    Nemanja: ti se javio pooka?, blog je još uvijek offline...

    avatar

    27.02.2007. (10:18)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Da, javio mi se. Ugasio je privremeno blog revoltiran Vilenjakovim otkrićem: shvatio je da je sve što je do sada na tom polju (plantaži) radio zapravo lipov kurac, i u času možebitne rezignacije jednostavno je pobrisao memoriju.
    Drugi tumači pak kažu da je Pooka previše toga otkrio, pa su ga Iluminati opomenuli da još nije vrijeme za ovakve spoznaje.

    avatar

    27.02.2007. (10:35)    -   -   -   -  

  • vertebrata

    Eto vidiš, vilenjak, koliko jedan komentar može značiti. A ti si mislio da je tvoje postojanje bez smisla i svrhe na ovom svijetu. Eto sad znaš. Bit ćeš zapamćen kao onaj koji je srušio pooku na zemlju. You're The One!

    avatar

    27.02.2007. (10:40)    -   -   -   -  

  • vertebrata

    Njegov prvi blog je još uvijek živ, hvala buddhi : imogen.blog.hr , pravo malo remek-djelo konceptualizma.

    avatar

    27.02.2007. (10:53)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Da, ali ostajemo mi, koji čekamo Pookin povratak, praruziju.

    avatar

    27.02.2007. (10:55)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Vilenjak je pisao o mayi, na Inhibitorovom blogu. Evo što je o tome pisao Pooka (Vertebrata, nisi trebao odati Imogena, da Pooka i to ne zatre!):
    "Kanta su nazivali Alleszermahler. Rušitelj svega dogmatskog. Kantova filozofija je kompatibilna sa indijskom filozofijom. Kant individualnu stvarnost smatra ljudskim prividom, mayom. Znanost Kant spašava postuliranjem transcendentalnih čistih zorova prostora i vremena i dvanaest transcendentalnih razumskih kategorija (prema sudovima). Transcendentalne ideje krpe rupe ograničenosti ljudske spoznaje i premoščuju ono transcendentno, o čemu razum može tvrditi i da jest i da nije. I to je prema Kantu OBJEKTIVNI ljudski um. Subjektivni, prema njegovom mišljenju nije ni spadao u sferu filozofije. Kritikom etike Kant zahtijeva formu pojedinačne volje, a ne njen sadržaj kao odredbeni razlog volje. To ne znači da sadržaj nestaje ili se minorizira, on samo treba proći kroz kriterijski filter ljudske pristojnost. Koji pojednostavljeno glasi: Ne čini drugome ono što ne bi želio da drugi čini tebi.
    A to su čitav ZAKON i proroci. I cijeli taj jebeni, dosadni Kant. Jer je sve što je napisao, napisao je samo zato da bi mogao utemeljiti opravdanost Zlatnog pravila na nezloupotrebljiv način. Jer to je Kant... NEZLOUPOTREBLJIV."
    Sve ovo sam citirao zapravo zbog ove finalne opaske: Jer to je Kant...nezloupotrebljiv!
    Fenomenalno!

    avatar

    27.02.2007. (11:00)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Vidiš ti samo kako naš Pooka piči o amfiboliji refleksivnih pojmova. I sad ti vidi, moj Vilenjače, kako je moguće imati cijeli onaj predsinaptički neuronski background, a šarati po Kantu kao po 'Modroj lasti'! Divan čovjek taj Pooka, velim ja.

    avatar

    27.02.2007. (11:04)    -   -   -   -  

  • šlagerpevač

    "Puf, pant!" Reko bi Grunf nakon što je napravi najveći od svih svojih izuma a taj je BUMERANG BOMBA! Tog poku moram da upoznam u trodimenzijalnom svetu, baš me interesira na šta taj čovek liči!

    avatar

    27.02.2007. (18:49)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Navodno ima antenu zabijenu u glavu i prima poruke izravno s tamne strane mjeseca (rujna).

    avatar

    28.02.2007. (00:15)    -   -   -   -  

  • šlagerpevač

    Nadam se da nije zapeo na "dark said of d mun baj pink flojd" što se muzike tiče jer ako je tako onda će nas ubit' dosadom, al' polako!

    avatar

    28.02.2007. (09:38)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    And when Dr. Cohen-Miller asks her to marry Borges even without the evidence in advance that there will be a physical relationship, he does so with a strange variation of the Victorian adage to wives ("open your legs and think of England") : "Piense en su patria, piense en la literatura argentina. Se lo aseguro : no tendrá que arrepentirse".

    avatar

    28.02.2007. (11:51)    -   -   -   -  

  • welcome to 1984

    zdravo drugari,
    ja sam sad emmanuelgoldstein.blog.hr, pooka živ i zdrav, nakon izleta u pasivnu agresiju infantilne reakcije da mi je život nešto dužan pa ću mu ja jebat mater jer mi je draga popizdila zbog opravdanih razloga (pax lilithica) i tako izbriso blog i jebat ga sad...
    ajde ovako... imaneptin, atipični triciklički antidepresiv, na tržištu kao Survector, proizvod francuskih Labaratorie Survier, jedini pravi antidepresiv sa mehanizmom djelovanja selektivne inhibicije ponovne pohrane DOPAMINA, izazivao euforiju i kod zdravih ljudi i zbog toga, nakon intenzivnog pritiska američke FDA na francuskog proizvođaća povučen sa tržišta zbog moguće zlouporabe iako je u višegodišnjoj praksi zabilježeno samo par stotina zloupotrebe koji su završavali sa naglim prekidom bez simptoma ustezanja. ZABRANJEN unatoč odličnoj kliničkoj praksi... zašto? ZATO KAD SE JEDNOM IZMISLI SAVRŠEN LIJEK ONDA TA BOLEST PRESTAJE BITI TRŽIŠTE I POSTAJE KOMERCIJALNIM EKVIVALENTOM JAVNE POVRŠINE.

    avatar

    02.03.2007. (08:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...