Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • NEMANJA

    The Black Crown
    The Karmapas are the holders of the Black Crown (Tibetan: Shanag; Wylie: Zhwa-nag) and are thus sometimes known as the Black Hat Lamas. This crown (Tib. rang 'byung cod pan, lit. self-arisen crown), is traditionally said to have been woven by the dakinis from their hair and given to Karmapa in recognition of his spiritual realization. The physical crown displayed by the Karmapas was offered to the 5th Karmapa by the Chinese Yongle Emperor as a material representation of the spiritual one.

    Self-arisen crown, spletena od kose dakinia!? Kakve to sad ima veze s causom sui? (NEMANJA 22.02.2007. 01:11)

    Da, oprosti, dečki koji nose tu Crnu krunu dva su stoljeća u lineageu stariji od niza Dalaj-lama.
    (NEMANJA 22.02.2007. 01:14)

    avatar

    22.02.2007. (03:36)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Vertebrata: pošalji mi mail na moju svjetovnu adresu; nešto sam brisao pa sam pobrisao i što treba i što ne treba!

    avatar

    22.02.2007. (03:39)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    NADASVE ZANIMLJIV FENOMEN: Još koliko jučer bilo je dovoljno upisati "nemanja" i Google bi ponudio NEMANJA: POVRATAK CARA, kao prvi izbor!
    Danas nije dovoljno napisati ni NEMANJA: POVRATAK CARA, a da tražilica ponudi taj izbor.
    Vrlo, vrlo zanimljiv fenomen!

    avatar

    22.02.2007. (03:42)    -   -   -   -  

  • šlagerpevač

    Super ti je postić! Dođi na mooooj!

    avatar

    22.02.2007. (07:12)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Čuj, LJDG, ajde budi dobar pa u tražilicu upiši Nemanja. Ako ti ne ponudi ovaj blog, dodaj Povratak, pa ako opet ništa ne bude, dometni i Cara. I onda mi reci što si dobio. Odjednom, zaista se ne zajebavam, Google mi uskraćuje informaciju o blogu!

    avatar

    22.02.2007. (07:20)    -   -   -   -  

  • vertebrata

    Nemanja, ne prestaješ iznenađivati!, ne u smislu učenosti i širine naobrazovanosti na koju je većina dosad i navikla i koju očekuje, već u onom suptilnijem smislu - ono što se ne da naučiti, u istančanosti savršeneog omjera audio-vizualnih komponenti u kompoziciji, imaš gotovo mozartovski sluh za dinamikom i kontrapunktom. Podsjetilo me ovo na prizor iz Wittgensteinovog djetinstva. Taj je baš bio alergičan na neukus i nesrazmjer, ali doslovno, jednom je prilikom kao dječak ( na nekom domjenku što ga je njegova besramno bogata obitelj održava u svom dvorcu skromnog naziva "Das Haus" u Allegasse str.) nakon što se prenerazio izgledom tetkinog kičastog kompletića uzeo škare i abschneidirao nepotrebne gumbove nakon čega su i ostali primjetili skladniji izgled tete od malog Ludwiga. Htio sam zapravo reći kako Mad World savršeno zaokružuje cijeli post. RESTECPA !

    avatar

    22.02.2007. (11:33)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Vertebrale, jesi li ti meni posalo taj vražji mail na kućnu adresu (ne na nigdjezemsku!), jer sam sve zagubio i izbrisao pa tako nemam ni tvoj mail!
    A ja sam se baš pitao hoće li tko primjetiti taj kamičak!
    E, Vertebrate, ne bi ga ni ja bolje uočio, da znaš!
    Ovo sa škarama kasnije je odredilo malog Ludwiga kao vrtlara i strizibubu: iskušavajući krajnje konzekvence svoje prohibicijske sedme teze - u krugovima filozofijske mafije poznate kao Zakon Omerte - štucao je i aschneidirao list po list, kao kakav zen-budist!
    Čudi me da nije zaklao koje groficu ili barem bedinericu.
    (A gdje si pročitao dotičnu anegdotu?)

    avatar

    22.02.2007. (13:36)    -   -   -   -  

  • vertebrata

    Nemanja, odgovorio sam ti na vertebrata.blog.hr - (evo upravo me deja vu opalio, prokleti bugovi u matrici) naime, ne znam ti kućni mail, a doslovno interpretirano ime.prezime@zg.t-com.hr mi ne radi, stoga sam te tamo zamolio da izaćeš u susret ovoj peripetiji i napraviš prvi korak tako da pošalješ meni na vertebrata@net.hr nešto, bilo što...
    ...
    (Edmunds & Edinow - Wittgensteinov žarač, Algoritam )

    avatar

    22.02.2007. (14:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...