Komentari

glorytothebrave.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • piru_

    ma gle.neznam...sve to polako izmice kontroli.oni ako zele, svaki put ce pronaci ce nacin bez obzira na godine.sad o posljedicama ne razmisljaju.mozda ni neznaju kakve su.a kad se dogodi/ako se dogodi bit ce prekasno.sve je vise i vise maloljetnika koji se klade.i u buducnosti ce ih biti jos vise nego sto je sad.to je tako.bar ja tako mislim.ako sami ne shvate tesko ce onda...hyvästi

    avatar

    24.02.2007. (23:32)    -   -   -   -  

  • teuta

    Pozdrav prijatelju...istina, klađenje je uzelo svog maha. To što si ti primijetio, to sam i ja primijetila. Nekad sam se i ja kladila, onako više iz zabave, ništa ozbiljno. Tada me znalo začuditi da su klinci navraćali tamo i zdušno su se kladili iako je to zabranjeno. To ti je neka opća i masovna psihoza među ljudima. "Laka zarada"...svima je u glavi pogotovo u ovakvoj situaciji u kojoj se nalazimo. Naravno, vlasnicima kladionica to savršeno odgovara. U vezi mog posta....ha ha ha...ja bih ovako napisala na tvoj komentar...veoma se varaš ako misliš da su sve muške guze iste. To nije ni blizu istine, vjeruj mi. Pozdrav prijatelju...cmokkkk.

    avatar

    04.03.2007. (10:23)    -   -   -   -  

  • LaRamie

    ne privlači me klađenje. čemu gubit pare, jer više bum zgubila nego dobila....
    znam par ljudi koji su zbog tih para sve i svakaj napravila, a tek samoubojstva.
    ne, protiv toga sam...pogotovo dok postane ovisnost.

    avatar

    04.03.2007. (12:25)    -   -   -   -  

  • teuta

    E, prijatelju...naravno da su ženske guze ljepše od muških. Ali ja sam pisala o guzi mog dragog i koje mi sve zadovoljstvu pruža ta njegova pozadina, ha ha ha. Cmoka.

    avatar

    04.03.2007. (19:19)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Spomenuo si tek jedan dio kladioničarske groznice sa kojim se slažem. I sam sam bio svjedokom kada su djeca iz osnovne škole umjesto da si kupe marendu uplačivala sisteme.
    No, pojam uopće igara na sreću jako je star, datira još iz staroga Rima. Ni jedno društvo nije imuno na igre na sreću a klađenje je tek dio tih igara.
    Nije točno ni da je to odraz stanja u društvu. Igra se jednako i u najbogatijim i u najsiromašnijim zemljama. Ne igra samo sirotinja. Značajno je primjetiti da često najveće dobitke odnose upravo oni kojima ta lova i nije toliko bitna. Primjer amera koji je odnesao par stotina mil. dolara a ni sam ne zna kuda sa vlastitom lovom. Primjeri naših kladioničara koji si mogu priuštiti velike uplate i dobivaju velike dobitke također je poznat.
    Jasno da o velikoj lovi najviše sanjaju oni kojima je i crkavica dar sa neba no oni zapravo najmanje i dobivaju.
    Na temelju vlastitog iskustva mogu reći da ako čovijek zna postaviti određene ciljeve i granice ima mogućnost da polako zarađuje. Ako dozvoli da ga dobitak opije tada će sigurno izgubiti sve i pasti jako nisko. Na sportskoj sam dobio lijep iznos koji je došao u pravo vrijeme. Povremeno igram na kladionici i u dobrom sam plusu prema onome koliko sam uplatio.
    Za razliku od mene prijatelj koji je svojevremeno dobio jedan od najvećih dobitaka na sportskoj u bivšoj jugi danas je pijančić koji čeka da mu netko plati cugu.
    Dakle, protivnik sam toga da djeca stvaraju ovisnost o klađenju ali igara na sreću uvijek je bilo i biti će bez obzira na stanje društva.
    Pozdrav

    avatar

    05.03.2007. (01:59)    -   -   -   -  

  • heav

    Istina, treba znat granicu. Hvala vam na komentarima :)

    avatar

    05.03.2007. (09:51)    -   -   -   -  

  • just_me

    oi!
    a zakaj ti je mrak na oči pao zato kaj se baš kladio na manchu????? nek se kladi ak mu se kladi! ti tu niš nemreš napravit! tak je kak je! osim toga, i sam si reko da je spretno barato nogometnim žargonom, onda valjda zna kaj radi!!!! jer kladit se na manchu nije tak strašna stvar! dobit će pare!

    avatar

    08.03.2007. (16:21)    -   -   -   -  

  • Jelena

    to više nije ništa čudno...dok se sjetim svog djetinstva,i sad dok vidim te klince kaj rade...nevjerojatno....sve se promjenilo...
    dragi marek,šaljem ti veeliki pozdrav...pusa...

    avatar

    21.03.2007. (15:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...