Komentari

fabrichkagreshka.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


 • a_Fine_daY_to_3xit

  nice srocheno ^^

  avatar

  19.02.2007. (22:23)    -   -   -   -  

 • sanšajnVOLIpank

  ali da, kad ti treba neko da te sluša i da te samo zagrli i šuti i znaš da je tu. a da ja sam takva kad je neka određena situacija moram pričati o njoj stalno, stalno i to je tako grozno. i trebam ti reći da te želim što prije vidjeti i zagrliti i izljubit. i bile bi najkul. zajedno. onako. i nisam više toliko hepi, kad imaš pa nemaš i ne možeš bez tog nečeg, a nije tvoje. i fujfuj, o ne sad sam se sjetila. znaš kad se voziš u tramvaju i na sekundu zaboraviš na nekog i slučajno se okreneš i vidiš da sjedi u susjednom tramvaju s preke strane ceste i toliko bi trčala dok ne umreš da dodirneš, ma samo da si jako blizu, a ne smiješ i ne možeš više. i samo se vidimo preko stakla. stakla u tramvaju i stakla u kafiću jer sam ja unutra a X je vani. i fuj.
  i odvratno je kad nešto želiš a to nije tvoje. (i suza u oku) ali onako i sretna na trenutke(kad se sjetim i vrtim film u glavi ->moje zadnje četiri rečenice posta.
  neću o tome.
  prijateljici sam napravila krila. onako savršena krila koja imaju mašnice. omajgad trebaš to vidjeti. disko treštreš vilica.
  everything that you ever wanted će doći. vidjet ćeš i kako je lijepo. meni je trajalo. kratko. doći će opet. kad se najmanje budeš nadala. tako i meni.
  koncerti, koncerti, ohhh fastidiosi! idemo tugedr?
  ti i ja pod ruku i ko nam je ravan?! sa uber smješkom na licu i alkoholom u rukama. i plesat ćemo, skakati. i vikati!
  ja sam opsjednuta majonezom. oh fuj i to nije zdravo, a ne, nikako. i da pušim opet. šta da ti više kažem, duvan je zakon. hahahaha :))
  i vidjela te nikad nije. ali oh da znam. nisi glupa, grozna i bezosjećajna, nego skroz suprotno. samo neki od nas teže izražavaju svoje osjećaje. ali vidiš, to je nekad dobro. ja ne. ja bi da mogu cijelom svijetu vikala kako se osjećam, pokazala to kako najbolje mogu! sreća, tuga, ljutnja, nije bitno.
  ali imam tu potrebu. i kad ne želim da se zna, to se vidi. jer sam uvijek sa smješkom na licu i bilo kakva promjena je lako vidljiva. jebiga, ni to nije dobro.
  draga, najveći komentar ikad napisan, mislim. i ne nije mi žao, iskalila sam se na ovoj jebenoj tipkovnici i eto vidiš. sad mi je lakše. hada.
  pusu ti šaljem, ogromnu. i da znaš da je sve okej samo ovisi kako gledaš na situaciju. ljubim te posred nosića i grlim jako!
  jako, da.
  najjače!

  avatar

  20.02.2007. (21:09)    -   -   -   -  

 • sanšajnVOLIpank

  od božića do božića, ima godina... retardirane BOŽIĆNE su zakon, a objasnit ću ti čemu sad ovaj glupi komentar.
  kad te vidim. ili ajsikju. oČu broj tvog ajsikjua, ahaaha. :****************************

  avatar

  20.02.2007. (21:10)    -   -   -   -  

 • sanšajnVOLIpank

  pa eno gore broj tvog ajsikjua. ja kod prijatelja za kompom. dođi na ajsikjuuuuuuuuuu!!

  avatar

  20.02.2007. (21:13)    -   -   -   -  

 • guardianangels

  ej!!!
  Samo ti javljan da san objavia slike iz Zg-a.....pa poviri....
  Si ti to u depri???
  pozz!!!
  burka

  avatar

  21.02.2007. (18:15)    -   -   -   -  

 • vesle

  neću imat svoje uobićajne ispade na neke gore spomenute stvari....previše dobrih stvari mi se trenutno događa u životu....i ne vraćan se na prošlos....ni sad,ni nikad više....voli....

  avatar

  21.02.2007. (20:29)    -   -   -   -  

 • Iva

  a u kurac dunjo:D dijelimo loše ovisnosti više nego dobre:D:D ljubim

  avatar

  23.02.2007. (09:51)    -   -   -   -  

 • nizhA

  eo samo da se javin..
  daaaaj sad mi se jede čokolada kad san vidia onu sliku..oću čokolade

  avatar

  24.02.2007. (00:17)    -   -   -   -  

 • DoseD

  No,shvatila sam da je u nekim situacijama suvišno pričati.
  Bilo je dovoljno da ih zagrlimo,da im pružimo ljubav, da ih saslušamo i da pokažemo da smo tu i da ćemo sve njihove eventualne potrese u životu stojećki s njima izdržat i pomoć im.

  Zapravo nikad nisam bila svjesna koliko to može utjecat na čovjeka.

  eto...i ja san to svatija...tamo negdi baš oko istih godina ka i ti sada...samo san mora proć puno ružnoga da bi nešto tako dobro za mene i čovječanstvo svatija (: nadan se da ti nisi (; pozdrav od šibenskog spliće (:

  avatar

  24.02.2007. (02:02)    -   -   -   -  

 • dea

  skidaj gace odma sada odma!-SKIDAJ gace TI!
  nula bodova za te rjecane;)ili ne?ufff smetnule mi misli s uma...u zadnje vrime cesta mi pojava...a ti jos stojis u pozadini,naj kulija slika....malo te zaminin sa odri hepbrn,nekad...'si vidila s kin te usporedjujen,ima da tin laska...blok 25,moze bas bi tila i taj grad dozivit...i sad ces znaci pocet ic u vespe,ili ne:)ma šaliiin se...ajd ljubavie:)...ba...i gustaj mi...tj. si

  avatar

  24.02.2007. (16:06)    -   -   -   -  

 • °Princess Daria°

  hihi bobo smrade.
  slatke slikice.
  pusaaaa !!!!!

  avatar

  25.02.2007. (21:25)    -   -   -   -  

 • a_Fine_daY_to_3xit

  ccc idalje me seksualno napasthujes ... ccc ;) i i i i i nisi ti emach oduzim ti tu titulu XD

  avatar

  01.03.2007. (19:47)    -   -   -   -  

 • d.riot

  naranča, emoizam i vlatka pokos? može!
  i daj budi in nastavi pisat :)
  pouzdrav

  avatar

  01.03.2007. (21:34)    -   -   -   -  

 • Dora

  aaaaww aj kad dođeÅ¡ u st onda ćemo se grlit :)) i ić na kafu :))) ili kad ja dođem 24og u zabreg? sad bi uzela tvoj icq broj al kompjuter mi je upravo doÅ¡a sa popravka i nemogu upalit icq X( (sad se pravim glupa i ne spominjem svoju nepristojnost i nepredstavljanje hmmmmm) :D :D :D

  avatar

  04.03.2007. (16:35)    -   -   -   -  

 • dea

  tribas me nazvat?jer to samo zato jer me volis,i ne mos bez mene ili,se stagod dogodilo???bice ovo prvo,a:)...nego stvarno nisan imala namjeru dolazit u zege sad sa ovima,al znan sebe pa tako i znan kako ce mi bit glupo ako oni odu bez mene,a ja ni pitala doma,tako da cu bar pitat,ono da znan...mislin neman sta izgubit...to ti govorin,ovako...aj lav ja...onda se cuemo?

  avatar

  06.03.2007. (22:25)    -   -   -   -  

 • part of hymen still intac

  part of hymen still intact until sex with my husband part of hymen still intact until sex with my husband costs related tp intact animals costs related tp intact animals treatment of intact dead dog tooth treatment of intact dead dog tooth what does an intact hymen look like what does an intact hymen look like part of hymen still intact after sex part of hymen still intact after sex

  avatar

  17.03.2008. (16:00)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...