Komentari

drzavniknovogkova.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • RATNIK SVIJETLA

    Hvaljen Isus!Molio bih te da ukoliko želiš prokomentiraš sljedeće.U današnjem Večernjem listu naišao sam na članak vrlo intrigirajućeg naslova "Šuker uvodi porezni broj umjesto JMBG".Nadalje stoji kako bi djeca porezni broj dobivala odmah nakon rođenja u rodilištu i to umetanjem barcodea na čelo...Naime,iznio bih neka svoja razmišljanja utemeljena na ekvivalentnoj logici nekih svjetskih teoretičara zavjera.Dakle,barcode iliti crtični kod zamišljen je 1948.u tehnološkom institutu u Philadelphiji (samo nekoliko mjeseci nakon slučaja Roswell 3.7.1947)kao sustav koji će automatski očitavati podatke o proizvodu na blagajnama supermarketa.Izvjesna gospoda Bernard Silver i Norman Woodland prijavili su patent(odobren 1952) o "načinu kategorizacije stvari...pomoću sredstva za identifikaciju uzorka".Godine 1969(ova godina je obilovala vrlo čudnim događanjima u svijetu)Državna udruga prehrambenih lanaca tražila je sustav da skrati vrijeme izlaza robe,a pokus s crtičnim kodom u Cincinattiju otkrio je da će za to biti potreban stanovit industrijski standard za kodiranje.To je bilo 1970.godine,a 1973.državna je uprava utvrdila(Universal Product Code ili UPC)ili tzv.Jedinstveni kod proizvoda.Godine 1981.Ministarstvo obrane SAD usvaja UPC i strogo zahtijeva da svi proizvodi unutar SAD moraju imati UPC.Počevši s tim crtični kod se proširio posvuda po svijetu...Ali ono što je najbitnije je to da se UPC kod sastoji od 12 brojeva,a podijeljeni su na dva dijela graničnim prugama na početku,sredini i na kraju.Te granične pruge nazvane su zaštitnim prugama.Premda zaštitne pruge nemaju same po sebi vrijednosti unutar UPC-a,pri ispisu se pojavljuju kao i UPC-ov znak za 6.To znači ,da svaki prugast kod sadržava tri obilne šestice,početnu,srednju i završnu -666 znak Antikrista.Da stvar bude zlogukija neke državne službe pojedinih zemalja već razrađuju zamisao za identifikaciju tržitelja socijalne pomoći koja bi uključivala očitavanje otisaka dva prsta,čitanje podataka iz mikročipa umetnutog u rub vlasišta ili crtični kod u dnu zapešća.Postoji i suvremeni crtični kod koji sadrži slova F i H.Slijedom poruka iz APOKALIPSE,ova su slova ovdje da označe čelo(FOREHEAD)odnosno ruku(HAND)-mjesta na koja treba upisati znak Životinje(Antikrista)...APOKALIPSA 13:16-18 kaže:"Ona postiže da se svima-malima i velikima,bogatima i ubogima,slobodnjacima i robovima-udari žig na desnicu ili na čelo,i da nitko ne mogne kupovati ili prodavati osim onog koji nosi žig s imenom Zvijeri ili s brojem imena njezina.U ovome je mudrost:u koga je uma nek odgoneta broj Zvijeri.Broj je to jednog čovjeka,a broj je šest stotina šezdeset i šest."...Moj rezime:"SVETI MIHAELE PRVI KNEŽE NEBESKE VOJSKE DAJ NAM SNAGE U DAN SUDNJI DA NE PADNEMO U LJUTOME BOJU!

    avatar

    19.02.2007. (15:09)    -   -   -   -  

  • vitriol

    Eto, malo o Crowleyu i sotonizmu...al onako kako je...

    Religija Sotonizam

    Sotonizam kao religija podrazumijeva Sotonu kao apstraktni princip prirode, a vrlo rijetko kao osobu - superiorno biće. Iako je odgovor na kršćanstvo velikih organizacija i jedan oblik opozicije doktrinama tih organizacija, nema zajedničkog s kršćanskim pojmovima Boga, Sotone, Pakla, demona ili zla. Sotonisti koji prihvaćaju ideju postojanja Sotone kao osobe, ne iskazuju vjeru i odanost slično kršćanima ili pripadnicima nekih drugih velikih religija.

    Prema mnogim kršćanskim autorima, iako bez ozbiljnih dokaza, stvaratelj modernog - religijskog Sotonizma jest Aleister Crowley, . Iako je glavnina njegovih "grijeha" danas normalna svakodnevnica, Crowleyev rad je bio šokantan za svoje vrijeme i tadašnje prilike, njegovo učenje i praksa suprotna temeljnim interesima velikih kršćanskih organizacija, ali opet u potpunoj suprotnosti sa osnovnim postavkama sotonizma. Sotonisti kao i kršćani potpuno negiraju osnovne postavke Theleme, religije ustanovljene od Crowleya, težnju za samospoznajom, dolaženje do mističnih iskustava i zaživljavanje spoznatih Istina u životu, stapanje Višeg i Nižeg, nadilaženje osobnosti - Ega i stapanje s Univerzumom. Etiketu prvog ili največeg sotoniste moglo je dobiti mnogo osoba koje su postojale prije ili poslje Crowleya ali kao danas najznačajnijem protivniku kršćanskih doktrina s radikalno novim učenjima i velikim utjecajem, pripala je upravo njemu.

    Pravi otac današnjeg Sotonizma je Anton Szandor LaVey koji nakon proučavanja raznih magijskih i magičkih vještina, psihologije itd. , 1969 g ere vulgaris objavljuje "Satanic Bible", zatim "Satanic Witch" i "Satanistic rituals" , pored gomile naslova ispunjenim praznovjerjem gotovo jedine pouzdane izvore koji govore o sotonizmu današnjice.

    Prema Sotonističkim učenjima Sotona ima pretkršćansko-paganski oblik Vraga ili egipatskog boga Seta. Prema učenju ljudi su stvorili pojam Boga, a sotonista ne treba prihvatiti tuđi - već stvoreni oblik, već sam naći njemu pogodan oblik zbog toga jer Bog nije osoba već sila prirode koju on doživljava na svoj osobni način. Pakao i Raj ne postoje - to su laži i izmišljotine. Treba oslobađati i zadovoljavati animalne strasti, biti usmjeren na uživanje u zemaljskim užicima, moć i vještinu njihovog pribavljanja. Teži se snazi, samostalnosti, lukavosti i inteligenciji, negira se samospoznaja, vrijednost mističnog iskustva, duhovni razvoj, humanizam. U odnosima s okolinom kod sotonista vrijedi politika odnosa sa stanovišta moći i uzvraćanja istom mjerom - prijateljstvom prema prijateljstvu a neprijateljstvom prema neprijateljstvu dok je osvetoljubivost na visokoj cijeni. Život je svet, strogo je zabranjeno ubijanje, samoubojstva, ritualna žrtvovanja, čak ni največi neprijatelji ne smiju se ubiti već samo onesposobiti i eventualno mučiti. Čovjek se shvaća kao vrsta životinje, sposobnija i opasnija od ostalih, što ga i odvaja od ostalih vrsta.

    Koriste se magijske prakse i rituali za razvijanje i korištenje moći za pomoć sebi, svojim prijateljima a i za onesposobljavanje neprijatelja

    Današnji sotonisti su uglavnom udruženi u tri osnovne organizacije: Church of Satan, Temple of Set i Church of Satan Revelation, u takozvane "grottoe" ili "temple" kako ih zovu parodirajući kršćanske hramove ili vještičarske "coverne" Pojavljivali su se također, ili se pojavljuju u nekoliko minornih grupa. Teško je odrediti broj sotonista danas, zbog uobičajenog prikrivanja njenih članova pred progonima, ali neki izvori američke vojske procjenjuju da ima oko 10-20 tisuća pripadnika u USA.

    Odnos sotonista prema njihovim najljućim neprijateljima -kršćanima i pripadnicima ostalih velikih religija je potcijenjivački, smatraju ih smiješnim i manje vrijednim bićima izmučenih strahom, mržnjom i tupošću, koje se jedino može sažalijevati. Kažu za sebe da su najbolji prijatelji kršćanskih organizacija kojima omogućuju da ostanu u poslu.

    avatar

    12.11.2008. (20:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...