Komentari

lelana.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • minea

    Ovo me je jaaaaaako podsjetilo na moje odlaske na selo kod bake i djeda. Tamo uvjek ima puno da se radi. Ali, ja ipak volim tamo ici. Priroda je puno ljepsa od zagrebackog smoga.

    avatar

    19.02.2007. (22:06)    -   -   -   -  

  • Frulićka

    Lika je raj na zemlji i treba znati a i moći u njoj uživati....drago mi je da sam naišla na ovaj blog.....Cmoka!

    avatar

    20.02.2007. (18:39)    -   -   -   -  

  • ico miki

    Pjevaj mi pjevaj sokole!!!!pjevav mi ojevaj sokooolleeee šalaj sokole!!!!!! bog i hrvati

    avatar

    21.02.2007. (16:55)    -   -   -   -  

  • vanilla

    choco:)

    Pročitala sam je u jednom dahu- kako bih se reklo. Nije ti loše pisanje, nasuprot. Zadivio me tvoj način pisanja i kako si komponirao razna vremena, ali nikako izgubio pravu bit priče i temu.
    Ipak, podsjetio me kako, iako sam i ja seosko dijete, nikad nisam morala raditi tako puno, kud, kamo malo pomoći i tako. Ujaka prikazuješ kao alter ega, jer ti je on bolje objašnjavao što hoće od tebe, nego tvoj tata. E, na tom djelu sam malo stala. Ja nisam tako bliska sa svojom rodbinom, pa sam se u daljnjem čitanju zamislila kako bi bilo da ja učinim tak nešt svojima.... Vjeruj mi, to što sam cijelu priču pročitala, može ti biti velika pohvala i saznanje da si stvarno dobro pisao, pošto ja za lektiru ni stranicu od dosade nemogu okrenut. ;)

    Gledala sam malo slike na blogu i mogu reć da ti stvarno zavidim...ZAVIDIM. Zastala sam na slici s konjima... Kad ćeš moć, podragaj ih i za mene ;)
    ( dok ti se bude dalo, napiši nešt o svojim konjima...)

    avatar

    01.03.2007. (08:13)    -   -   -   -  

  • vanilla

    i ja isto živim na selu, ovo me podsjetilo na tatine priče kak su oni morali raditi, a ne ljenčariti ko mi, pa drago mi je što je koja pjesmica probudila toliko toga u tebi, makar ja nemam nikakvu barku, ali vidim da ti imaš više spisateljskog talenta, a i nije važno, bitno da je zanimljivo, i tebi i drugima, zanimljivo je to s kravom,
    vanilla

    avatar

    01.03.2007. (09:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...