Komentari

tricenasesvakodnevice.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • tyche

    E sad se ja osjecam kao da si zavirila u moje misli LLLOOOLLLL i lijepo napisala dio onog sto si tamo nasla :) uvijek sam sa zaljenjem gledala na ljude koji bi se tuzili da im je DOSADNO. Kad mi je mala susjeda od devet godina rekla da joj je dosadno, a inace je vrlo inteligentno dijete, rekla sam joj da NIKAD VISE NIKOM NE KAZE TO jer da je prepametna da bi joj bilo dosadno. Upravo tako - dosada je odraz intelektualnog i duhovnog siromastva... I svida mi se jako usporedba gdje velis da su takvi ljudi prazni iznutra i da vjecno zude za nekim tko bi tu stalnu prazninu ispunio necim - to je zapravo provalija bez dna - ne moze nitko zivjeti njihov zivot i dati im ... hmm .. kako to kazu - ZIVOTNU RADOST? To je ono kad ti je na neki sugav cetvrtak ujutro prekrasno gledati suncanu opranu ulicu i gdje si sretan sto si ziv...i nisi bolestan i svi bliznji su ti dobro i sef te puno ne davi ovih dana...

    avatar

    15.02.2007. (10:03)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Evo, kao da sam ja ovo pisala..doduše, ne podudara se činjenica o braku jedino..Meni apsolutno nikad nije dosadno, uvijek imam što za raditi, proučavati, čitati, šetati...ne znam za dosadu, samo za manjak vremena..konstantni..

    avatar

    16.02.2007. (09:29)    -   -   -   -  

  • Tedica

    Moram natjerati svoju bolju polovicu da procita ovo tvoje (natjerati zato sto je u medjuvremenu razvila potpunu averziju prema bloganju). Ne razumije moju potrebu za "samocom" i apsolutno joj nije jasno kako volim i imam potrebu biti sama, nekamo sama ici i slicno. Lijepo si ovo napisala. Putovala sam sama vise puta i takva putovanja su me obogatila u svakom smislu. Malo su me zdeprali ovi parovi koji ne komuniciraju, koje spominjes, cesto vidim takve i nisu mi jasni nikako.
    Pusa.

    avatar

    17.02.2007. (18:18)    -   -   -   -  

  • tyche

    Kad odlazim prijeko? Ne znamo - ali sto nam duze uspije ostati ovdje to je meni dobitak. Neke stvari gospon suprug ne moze birati - moze dosta, al kad gazde kazu - SAD SIKTER! onda mora ici gdje ga odrede...Tako je bilo i sa Tuzlom - otezao je koliko se dalo i na kraju ipak dobio nakon sest godina prekomandu nazad u Njemu. Tjesi me da ga ( tako se cini ) ne mogu natjerati na istok, samo back in USA kad dode vrijeme. Kad - ne znamo, ali se nadamo ostati tu bar jos pet godina ako upali...

    avatar

    17.02.2007. (20:41)    -   -   -   -  

  • catcher

    apsolutno te potpisujem.
    nisam ni najmanje nedrustven, imam hrpu prijatelja (no, dobro, hrpu poznanika, prijatelj je malo jaca i ozbiljnija kategorija), idem van, idem na utakmice, idem na koncerte...ali uz sve to mi treba samoca.
    i mogu potpuno uzivat u samoci, bilo da sam otisao negdje sam samcat i setam nekim drugim gradom, bilo da sam doma i citam knjigu...ma samoca rules :)

    avatar

    18.02.2007. (12:28)    -   -   -   -  

  • bombonina28

    lijepo si to napisala..masu puta na taj način punim baterije za dalje..i kad mi je najgorje osamim se,,nekada je dovoljno da odem 200 km dalje i da sama putujem, a nekada da sama popijem kavu sa sobom i nikada mi nije dosadno..tako da sam ja najbolji partner za kavu sama sebi..

    avatar

    21.02.2007. (09:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...