Komentari

flowergirl.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Run

    ja mislo da ces rec kak si nakon svega sad ipak sretno zaljubljena.. ali ajde fino s tim coflekom u kosi u potragu za muskom asistencijom, jer nije ona na odmet...

    avatar

    15.02.2007. (22:35)    -   -   -   -  

  • the_flowergirl

    Da, da, potraga. Budem stavila oglas na njuze. Ili na onu ploču kod menze :)

    avatar

    16.02.2007. (18:46)    -   -   -   -  

  • pegy

    Ono gore je iz "Odbjegle nevjeste" ako se ne varam. :) Sigurno zvuči kao fraza, ali jedini je način kako da dođemo do onoga što silno želimo je VJEROVATI. Puno sam se puta zapitala baš ovo što i ti (nešto u stilu nisam ružna, nisam glupa, nisam zločesta ... :))) pa zašto ne mogu naći nekog tko bi me volio i koga bih jednako tako voljela ja. A onda - pojavio se. Nakon vjere, nakon sumnji, nakon suza i svega još. Eto, samo vjeruj i eto njega. :) Ako ne sutra, onda sigurno preksutra. :)

    avatar

    18.02.2007. (11:07)    -   -   -   -  

  • filozofica

    baš mi se sviđaju ovi tvoji postovi 'svi moji dečki'.
    i gle, mislim da se ne trebaš pitati što nije u redu s tobom. jer odgovor je-s tobom je sve sasvim ok:)
    dakle, pogrešne veze svi prođu, i koliko god nekad boljele, nakraju se skupe u iskustvo, a iskustvo je ono što te čini 'pravom' osobom za nekoga. kad sam pogledam malo u nazad (par godina, nije neka daleka prošlost, ali ipak...), da nisam bila ludo zaljubljena, uglavnom nesretno, ne bih sad bila gdje jesam. ljubav se doista događa kad joj se najmanje nadaš ili kad je uopće ne očekuješ- još jedna stvar koju govorim iz iskustva. :)
    zato, kao što sam već napisala u onom postu-jedina blesava romantična stvar u koju se isplati vjerovati je da za svakog postoji netko, i vjeruj mi-prije ili kasnije oni se susretnu:))
    pusa :******

    avatar

    19.02.2007. (15:04)    -   -   -   -  

  • the_flowergirl

    @Pegy: Kad čitam tvoje priče (iskustva), onda i ja malo više u ljubav vjerujem. Iako mi je ipak mrvicu draža odbjegla nevjesta :)
    @Filozofica: Kako ide ona pjesma... Ja još čekam, ne gubim nadu :)

    avatar

    21.02.2007. (00:45)    -   -   -   -  

  • filozofica

    imaš zadatak na mom blogu :)

    avatar

    22.02.2007. (17:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...