Komentari

kickboxing333.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • uh, što nas ima

    Mnogo, Boga mi mnogo. 150 Klubova, a samo 68 seniora. Šta rade ostali seniori - skrivaju se ili im Državno prvenstvo ne znači ništa. Bravo za naše seniore.

    avatar

    13.02.2007. (08:56)    -   -   -   -  

  • uh, jebote što nas ima

    Uh, jebote što nas ima. Cijela hrpa od 68 seniora na registriranih 150-tak Klubova. Ostali vjerovatno još nisu spremni, jer sezona je tek počela, a zimski san još uvijek traje. Ili možda ovi ostali drže do Državnog prvenstva ko baba do krivog k...a. Ali nema veze ... bitno je da nas ima.

    avatar

    13.02.2007. (14:39)    -   -   -   -  

  • kaktus

    Dakle, stvarno je bio velik odaziv... Tko bi se tome nadao. Sigurno će još bolji odaziv biti i na Skupštini, gdje od 150 klubova dođe 15-ak predstavnika klubova, a i od nagrađenih 50-ak po nagrade dođe njih 2-3. Valjda su im nagrade saveza toliko značajne...

    avatar

    13.02.2007. (17:33)    -   -   -   -  

  • uh, jebote što nas ima

    Uh, jebote što nas ima !
    Ma nema veze, bitno je da se neka gospoda u IO štiteći vlastite guzice i interese nisu složili s promjenom načina natjecanja. Pa eto im ga sad. Državno prvenstvo = Općinski turnir u beli, iako kako sam bio sudionik jednog tamo ponekad ima i više natjecatelja. Eto ti silne brige za prosperitet i napredak Saveza. Sve za Savez, Savez ni za šta - iliti kako bi reko Rade Končar : Milosti ne tražim niti bih vam je dao !!!!

    avatar

    13.02.2007. (18:14)    -   -   -   -  

  • Koogla

    heh...iskreno; planirao sam odraditi hp u fullu ali malo sam iznenađen odabirom datuma i lokacije..

    avatar

    13.02.2007. (20:05)    -   -   -   -  

  • SINKE

    Gospodo draga !
    Pa ne bave se svih 150 klubova fullom. Sada su i vremena gripa, viroza i ispita na fakultetima. Što se tiče gledanja na problem u Savezu, moje je gledište drukčije.
    Mislim da nije problem u gospodi iz IO i vodstva Saveza nego u usijanim i "pametnim" glavama koji misle da su pametniji i sve što drugi urade ma koliko bilo dobro te "pametne" glave to okarakteriziraju lošim. Pocjenjivanjem tuđeg rada i opstrukcijom smatraju da čine dobro i da s time nešto dokazuju. Točno, dokazuju svoju maloumnost, svoju nemoć i svoju glupost.
    Složna braća kuću grade. Ljudska je odlika pomoći ako ne djelom a ono bar savjetom. Ljudska je glupost podmetati, uništavati i opstruirati.

    avatar

    14.02.2007. (09:06)    -   -   -   -  

  • uh, što nas ima

    uh, jebote što nas ima
    Naravno da se svih 150 klubova ne bavi fullom, ali opet je malo brate pa što god ti o tome mislio.
    Doba gripe, pa naravno, zato se i predlagao drugačiji sistem natjecanja, da svi ama baš svi ( i oni bolesni i oni drugi ) imaju šansu postati Državnim prvacima. Nažalost ljudska glupost i briga za vlastitu guzicu nije to omogućila i sad opet imamo to što imamo. Dobar borac ali nažalost bio je bolestan ili spriječen pa nije mogao doći na DP i ostao bez naslova a možda i bez još ponečeg... ali što bi bilo kad bi bilo...
    Slažem se da složna braća kuću grade, ali tada im svima zajednički cilj mora biti jednak, jer ajmo biti složni ali samo do onda kada to meni odgovara inače ne ide nije baš neka sloga.

    avatar

    14.02.2007. (11:04)    -   -   -   -  

  • kickboxer

    Uh jebote što nas ima - očito je da nemaš pojma o čemu se radi jer taj novi način natjecanja nema veze s ful contactom i ne samo da nemaš pojma nego se vidi i tvoja ljudska glupost a ljubomoran si na rast kickboxinga u Hrvatskoj, a pod vodstvom ovog kickboxing saveza i vodstva koje ga sada vodi. Očito da ti sve to smeta kao da dolaziš iz nekog drugog saveza koji se koprca u svojoj krutosti. Dođi kod nas, vidjeti ćeš što znači uspjeh.

    avatar

    14.02.2007. (22:22)    -   -   -   -  

  • uh, jebote što nas ima

    Uh, jebote što nas ima..
    Netko nema pojma o čemu se radi ali to očito nisam ja. Naime ovdje se ne radi samo o fullu nego i o ostalim disciplinama kickboxinga.
    Ako se ne varam u nedjelju je u Karlovcu još jedno DP. Iako su u pitanju KM i J ajde da se kladimo koliko će natjecatelja doći. Prvo doba je gripe, drugo vrijeme održavanja ( nedjelja u 14 sati a klinci u ponedjeljak moraju u školu ) i da ne nabrajam dalje. E vidiš zbog toga bi onaj sistem natjecanja bio pravedniji - jednaki uvijeti za sve, i one bolesne i one druge.
    Ja ne osporavam uspjeh kickboksača jer je on velik već osporavam nešto drugo, ali očito da ti to ne vidiš ili ne želiš vidjeti.
    Rast Saveza nema ama baš nikakve veze s ovim o čemu ja govorim. Ali ako se sve svodi samo na brojke onda se slažem da namam pojma, ali ako je cilj poboljšanje e onda se možemo razgovarati. Savez je došao do određene granice što se tiče broja Klubova i neće više rasti ovako kako je rastao do sada. Zato mislim da je došlo vrijeme i da se počne raditi na kvaliteti natjecanja po kojoj će Savez biti prepoznat.
    Sasvim slučajno sam bio na proglašenju naj sportaša RH u organizaciji HOO i niti jednom rječju nije bio spomenut HKBS kao Savez sa izuzetnim rezultatima iako je ako se ne varam čak imao i jednog nominiranog natjecatelja. To samo po sebi govori dovoljno, ako ne ispravi krivi navod.
    Hiperinflacija medalja ne može nikoga zadiviti i svi se osmjehuju kada se govori o broju medalja koje je osvojio HKBS. Da li kriva prezentacija ili nešto drugo ne znam ali znam da jedna brončana medalja tae kwon doa ima u sportskim kuloarima veću težinu nego brdo Zlatnih medalja HKBS-a.
    Isto tako ja niti jednom rječju nisam napao vodstvo Saveza. Ti si vjerovatno jedan od njih pa se osjećaš prozvanim. Ja sam spomenuo ljude iz IO kojima je važnija vlastita guzica i vlastiti Klub ( čast izuzecima kojih je nažalost malo ) nego bilo kakav napredak.

    avatar

    14.02.2007. (22:56)    -   -   -   -  

  • Lot333

    @ Uh, jebote što nas ima
    Ne želeći komentirati neka mišljenja i stavove s kojima se ne slažem, evo nekoliko činjenica iz objavljene brošure Hrvatskog olimpijskog odbora:
    - HOO je za izbor najboljih za 2006. nominirao sportaše i ekipe iz 20 sportova, među kojima je 2 puta nominiran kickboxing.
    - među nominiranima nema teakwon-doa, boksa, tajlandskog boksa, judoa, savatea
    - među nominiranima je od ostalih borilačkih sportova još samo karate 3 puta

    avatar

    15.02.2007. (00:38)    -   -   -   -  

  • DOSTA GLUPOSTI

    Uh, jebote što nas ima
    Tvoji stavovi i tvoja gledišta me začuđuju. Ok, ti zastupaš svoje mišljenje, drugi sistem natjecanja i štošta drugoga. Pa predloži to na skupštini. Što pljuješ po pojedincima, što iznosiš laži. Na kraju krajeva da li ti to liječiš neke svoje frustracije. Jesi li ti predlagač tih promjena pa se bojiš da neće proći. Mislim da ljudi u HKBS-u baš i nisu tako glupi da ne bi prihvatili promjene ako su dobre ali ne na ovakav način. Rast Saveza će biti onakav kakav će biti. Svima bi trebao biti na ponos ovakav rast kakav je bio pa čak i tebi. Ili ti i to smeta.
    Koliko vidim, pričaš o tae kwon dou. Ok, nitko te ne drži silom u kickboxingu. Ne sviđa ti se sistem, društvo, način rada. Doviđenja, sretno ti bilo. Idi gdje misliš da će ti biti bolje. Nitko a nikim nije vezan pšupčanom vrpcom.
    Nisam bio na izboru sportaša RH u organizaciji HOO-a ali imam saznanje i dobio sam nekakvu knjižicu u izdanju HOO-a u kojoj stoji da je iz HKBS-a nominiran pojedinac odnosno pojedinka za najveću nadu hrvatskog sporta i kickboxing ekipa kao najbolja ekipa hrvatskog sporta za 2006. godinu. Čudno da nisi to čuo i vidio kada si već " sasvim slučajno " bio na proglašenju. Da si srcem i dušom u kickboxingu, itekako bi čuo i bio ponosan. Dakle i to si htio omalovažiti. Iako su to cure iz aerokickboxinga od onoga trenera iz Pule koji je napravio veliki bum u aerokickboxingu, iako su mnogi tu disciplinu omalovažavali, ta je disciplina svrstala HKBS među naj sportaše Hrvatske. I čim su nominirani u dvije kategorije, nije li normalno da se dva puta i HKBS spomenuo kao Savez.
    Zato molim te, nemoj lagati, muljati, petljati i omalovažavati. Ne sviđa ti se, pokupi prnje i sretan put.

    avatar

    15.02.2007. (09:11)    -   -   -   -  

  • kaktus

    Slažem se sa Uh, što nas ima. Jer da je ovaj sistem natjecanja bio prihvačen, po kolima, bilo bi to puno pravednije.Ipak ja sam mišljenja da bi u taj sistem trebalo unijeti neke promjene, smanjiti broj kola na 2 + finale. To bi značajno smanjilo troškove velikih klubova, mislim po broju natjecatelja, a svatko bi imao šansu za popravak, ili izostanak radi bolesti, a da ipak ostane u igri za prvaka. Greška je bila i u tome što je taj prijedlog kasno predložen. Iduče godine taj bi prijedlog mogao proći, a i terbao bi proći...

    avatar

    15.02.2007. (11:46)    -   -   -   -  

  • uh,jebote što nas ima

    uh,jebote što nas ima...
    Opet mi se u usta stavlja nešto što nigdje nisam napisao.
    Lot ima pravo što ser tiče nominacija i o tome nema zbora. Ono o čemu sam ja govorio je da nigdje nije HKBS istaknut kao najuspješniji sport. Istaknuti su rukometaši i još neki. Ako tvrdimo da je HKBS najuspješniji a to samo mi ističemo ispada kao hvalospjev.
    Isto tako niti jednom rječju nisam omalovažio nominacuju iako mi se to pokušava staviti u usta. Ja nikoga ne muljam , lažem a pogotove ne omalovažavam. Ono o čemu govorim je da mislim da je došlo vrijeme da se HKBS profilira kroz kvalitetno natjecanje. Ako to nije DP onda ne znam koje bi to natjecanje trebalo biti.
    Imate sreću da ste atraktivam sport ( u ovom etrenutku sigurno najatraktivniji boralički sport ) i to ne samo kod nas nego i šire. Nažalost ovakvim načinom ne oskorištavate priliku da postanete i priznati i onom drugom smislu.
    Svoje stavove ne mogu nigdje predložiti ( mislim na Skupštinu ili Io ) jer nisam član tih tijela , iako znajući kakva atmosfera vlad među večinom članova mislim da bi to bio Sizifov posao.

    avatar

    15.02.2007. (12:33)    -   -   -   -  

  • Koogla

    ja također mislim da bi se u sustavu natjecanja trebalo nešto promijeniti..na primjer ja sam šesterostruki državni prvak(3xlight-kadeti,1xlight-juniori,1xfull-juniori,1xsemi-seniori) što bi značilo da imam određenu konstantu u natjecanju, a da vam kažem svoje ime sumnjam da bi me prepoznali..sad postavljam pitanje: u koju kategoriju kickboxera(po rezultatima) spadam? da sam toliko puta bio prvak u nekom drugom sportu mislim da bi se to malo više vrednovalo ali u kickboxingu ovakvih kao ja ima "na lopate"

    avatar

    15.02.2007. (22:15)    -   -   -   -  

  • uh, jebote što nas ima

    uh, jebote što nas ima...
    Bravo "Koogla" - hvala Bogu konačno netko tko razumije o čemu govorim.
    HKBS je došao do jedne točke sa koje može ili gore ili dolje. Dolje će ako nastavi ovim "tempom" , gore će ako nešto promijeni. Što mijenjati ? Najlakše se profilirati kroz takmičenje. Ako si uz to i atraktivan a ja tvrdim ( ponovo ) da kickboxing najatraktivniji borilački sport - ništa lakše. Sve ide na ruku HKBS-u samo treba biti dovoljno hrabar i pokrenuti nešto što će u budućnosti siurno donijeti mnogo pozitivnih vibracija.
    Dobro postavljeno pitanje :" u koju kategoriju kickboxera spadam ?" U prosijek , eto kuda spadaš i to nažalost u prosjek na koji većina ostalih sportova gleda s podsmjehom.
    To je ono što ja nazivam hiperinflacija medalja do koje je došlo nekvalitetnim sustavom takmičenja i na koju mnogi gledaju s podsmjehom. Možda je taj način natjecanja bio dobar, ali sada je vrijeme da se on promijeni. Kickboxing se profilirao i ne treba mu više prvaka na "lopate" Neka budući državni prvak kroz sustav dokaže da je državni prvak. Uz to sve stavljamo u ravnopravan položaj - i bolesne i one druge.
    E ali tada dolazimo do brige za vlastitu guzicu i interesno gedajući do brige za vlastiti Klub. Onaj tko na Savez gleda prvenstveno kroz vlastiti interes ne može reći da mu je kickboxing važan.
    A sada najvažnije pitanje : Kako se profilirati ? Atraktivnim takmičenjem - tu prvenstveno mislim na DP od kojeg treba napraviti spektakl, veliku priredbu i na taj način prisiliti i medije i one druge da se kickboxingu da više prostora. Ideja finalnog takmičenja je upravo nešto što to može omogućiti, naročito u seniorskoj konkurenciji. Zamislite finale DP-a u FC, LK i K-1. 300 - 400 takmičara, u svakoj kategoriji četiri najbolja borca koja HKBS ima. To u prijevodu znači 200 vrhunskih borbi. Pa vas ja sada pitam koji medij može odoljeti takvom izazovu. Možda prve godine, ali slijedeće sigurno neće ostati nijemi na tako nešto. Velika priredba, dobre borbe i vrhunski borci = uspjeh na svim poljima.
    I na kraju. Svatko onaj tko iz ovoga izčita omalovažavanje, mujljanje, laži i sve ono o čemu je već bilo riječi na ovom krasnom blogu jednostavno nema pravo.

    avatar

    15.02.2007. (23:04)    -   -   -   -  

  • uh, jebote što nas ima

    uh, jebote što nas ima ...
    Pozdrav Koogla. Konačno netko tko shvaća o čemu govorim. Hvala Bogu.

    avatar

    16.02.2007. (17:34)    -   -   -   -  

  • Jaskanac

    Naš borac je bio puno bolji od[B] Luke Kalmete koji je neznam na koji način pobjedio našeg suborca!!!! Ja sam pregledao borbu dvadeseteak puta, a Kalmeta nije niti pobjedio niti napravio jednu nogu na pravi nacin (sve je to letjelo nekud z brda, z dola )!!!!! JA mislim da nas suborac zaslužuje revanš i da istjera tur Luki Kalmeti!!!!!!(LOL)

    avatar

    16.02.2007. (23:34)    -   -   -   -  

  • semić

    Ispada, kako je sve ovo samo dio "borbe za opstanak". Na žalost, sportašima opstanak u vrhu (iako su anonimci, nepoznati...), a drugima zadovoljavanje svojih ovih ili onih ambicija igrajući se politike. Pitam se, gdje bi pojedinci završili kada bi ušli u političku stranku. Vjerojatno bi ostali marginalci i vratili se u sport gdje se kvazi novcem i vezama, svojom veličinom i karizmom može sve kupiti. Zašto "kvazi", jer je sve ovo samo "šporka politika".

    avatar

    17.02.2007. (12:27)    -   -   -   -  

  • hook

    Kickboxing : semi contact (point karate), light contact ( tae-kwon do itf ), low kick ( savate ), k1 rules - ex thai-kick (tajlandski box) , stoga dragi moji kickboxeri jedina orginalna disciplina koja predstavlja kickboxing a ujedno i najteža jest full-contact. Udaranje nogama i rukama iznad pojasa + čiščenja jest tehnički najzahtjevnija disciplina. Trebaš biti dobar boksač i dobar nožni tehničar. Pitanje za sve blogere : Tko je trenutno najbolji full-contact borac u Hrvatskoj ? Može rang-lista bez obzira na kategoriju, recimo prva tri....

    avatar

    20.02.2007. (23:54)    -   -   -   -  

  • Koogla

    slažem se...možda si malo pretjerao ali krajnji cilj trebao bi biti ujedinjavanje ovih sličnih disciplina...to zapravo i jest kickboxing=skup sportova a ne sport...zapitajte se malo tko zapravo trenira kick-boxing(sve discipline)???pa nitko...svatko se specijalizira za nešto...kickboxing bi trebao postati organizacija koja ujedinjava sve stand-up borilačke vještine a prvi korak prema tome je ujedinjavanje svih organizacija(wako,iska,iaksa,wka,wtkl...)..sve bi to pridonjelo našem sportu i nama sportašima i vrednovanju naših rezultata

    avatar

    22.02.2007. (22:17)    -   -   -   -  

  • zauvijek

    ELVIS Š. tako si mi sladak a ova verica na ljevoj ruci nikako ti ne stoji...tužna sam!!!!

    avatar

    26.02.2007. (18:49)    -   -   -   -  

  • Angel

    Čestitke Sanjinu koji je kao i uvijek bio super! Ostani i dalje takav. Puno sreće na slijedećem natjecanju. Pozdrav Dejanu koji leži u bolnici. Nema predaje! Sanjin 4ever!

    avatar

    09.03.2007. (16:20)    -   -   -   -  

  • ester!!!

    elvis zauvijek te pamtim

    avatar

    17.03.2007. (18:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...