Komentari

malenicavecernji.blog.hr

Dodaj komentar (25)

Marketing


  • Herostrat

    Jos jedan u nizu redikula. Ako vec treba glasovati za redikule, onda nam dajte nekoga tko je toga barem svjestan....

    avatar

    12.02.2007. (15:06)    -   -   -   -  

  • nrgt

    svoje će glasove zbrajati u promilima

    avatar

    12.02.2007. (15:47)    -   -   -   -  

  • skaska

    Vrijeme je da se svi naši političari dobro zamisle. Ipak, teško je da će većini to poći za rukom s obzirom da je za taj čin potrebno nešto više od blebetanja i jalovog prepucavanja. Možda je pristala ideja da ih se sve, kolikogod da ih ima, s lijeva i desna i centra, pokupi i odvede na neku visoku planinu, te da tamo neko vrijeme kontempliraju uz poštivanje naputaka majstora kontemplacije. Uhvate li pojedini nit i svladaju li gradivo, mnijem da se neće ni vraćati, odnosno spustiti. Ili da ih pošaljemo i kakav avion da vide malo globalnu situaciju. Eh, jadno nam je naše tijelo s takvom lijevicom i desnicom. O centru da ne govorimo. Treba doista napraviti propuh. U suprotnom, politički će nas artritis sve satrti.

    avatar

    12.02.2007. (16:02)    -   -   -   -  

  • dragfran

    Svaki političar bi trebao proći test inteligencije, kao i psihofizički test prije nego što se kandidira za bilo koju funkciju, a to bi isto trebali napraviti svi oni koji već obnašaju važne funkcije u državi. Vjerujem da bi rezultati bili poražavajući; dokaz tome je svakodnevna gomila gluposti koju nam serviraju naši političari za doručak, ručak i večeru (to je tako neprobavljivi bućkuriš da dobijemo ili trodnevnu opstipaciju ili jednodevni brzoser). Umorni smo od njihovih obećanja, umorni smo od njihovih parola: Mi mislimo ozbiljno, Zna se, Za bolje sutra, Za boljitak svih nas, Svima a ne samo njima..., umorni smo od tih lešinarskih faca kojima je za vrijeme himne ruka na srcu a bogati konto u banci, umorni smo, uistinu smo umorni, sve ih treba u ropotarnicu povijesti, jednom zauvijek. Ne trebaju nam više ni hadezeovci ni komunisti, trebaju novi ljudi, neuprljani, čisti... Imamo toliko pametnih i časnih ljudi...

    avatar

    12.02.2007. (18:59)    -   -   -   -  

  • Papučica

    Gledala sam Nedjeljom u 2 i Bebić me nasmijao do suza.
    Ah ti političari!
    Da je politika kurva to i vrapci na grani su već odavan ispjevali ne pjesme već balade.
    Nama jadnicima koji sjedimo u foteljama ne preostaje ništa drugo nego da se smijemo bedastoćama i kad dođe vrijeme izbora izađemo glasati. Ostalo je manje bitno.
    Pratim tvoje komentare.
    Do čitanja.

    avatar

    12.02.2007. (19:04)    -   -   -   -  

  • gost

    skaska
    Ova ti je dodra !!! Ringeringeraja Malenica. Nikako da malo pročeprka po blogovima, nikako da izađe iz debelokožaste situacije. Pravi stručnjak iritacije. Puno jača od sve četvorice punjača jaja, Jednostavno Anita, imaš neizljiečivu gljivičnu bolest pisanja. Nadam se samo da gljivice nisu prelazne, pa da ih ne dobije neko od široke lepeze tvojih prijatelja. Naprimjer tvoja prijateljica Perica Martinović. Znaš Anita to je ona što je s tobom išla na kavu u Gavellu i netragom nestala. Bombarder je što je, ali ti i tvoje gljivice? Pa pogledaj se, a vidi njega 60 godina. Skaska, dok kao prava domaćica kuhaš, osiguraj se od gljivica Malenice zatvori prozore ugasi stroj.

    avatar

    12.02.2007. (19:07)    -   -   -   -  

  • dragfran

    Papučica, pa u tom i jest problem, što su u politiku zalutali hohštapleri i komedijaši. Bebiću svaka čast, ali on je pogriješio profesiju, trebao je biti zabavljač u kakvom lokalnom klubu... Politika je ipak ozbiljna stvar... A to što su je političari učinili neozbiljnom i sramotnom, to je već druga priča. Pozdrav.

    avatar

    12.02.2007. (21:07)    -   -   -   -  

  • Nadimak mi je ostao na og

    Gospodin Bebić je još jedna umišljena fafa, kao i svi politički čelnici. Po svojoj sklonosti samohvali mi je jako sličio na Milana Bandića, koji je bio kod Stankovića dva tjedna prije.

    Bilo bi zanimljivo vidjeti što bi odgovorio na pitanja koja Stanković nije usudio postaviti.

    avatar

    12.02.2007. (22:28)    -   -   -   -  

  • Lovica

    Problem je u tome što ljudi ne vole čuti istinu(što se lijepo vidjelo na primjeru Mađarske) pa za ljude koji im kažu istinu nazivaju ridikulima, zabavljačima, umišljenim facama i td. . Ljudima (narodu) je samo bitno imati, a ne biti kao što je to lijepo rekao Bebić. Takvi misle da su najpametniji (više lovice= više pameti) i da sve znaju o životu dok uz pivicu gledaju nogomet ili bilo koji drugi sport (kruha i igara) ili se šeću špicom u novoj obleki i voze u novom autu na kredit. Normalno da Bebić nije idealan, ali barem bezočno ne laže.

    avatar

    12.02.2007. (22:56)    -   -   -   -  

  • kalahant

    gospodin bebic moze govoriti ono sto drugi ne govore jer nije relevantni politicki cimbenik! cim bi se pojavila i najmanja naznaka da se moze dokopati vlasti, retorika bi se vec prilagodila toj teskoj zadaci-obnasanju vlasti. a cinjenica da se proslavio u dvedesetima mene ne fascinira, jer svaka iole normalna osoba u to doba bila je borac za ljudska prava i pravnu drzavu samo ako je otvorila usta i svoje misljenje verbalizirala! stoga hrvatske politicke atavizme treba ostaviti po strani, neka na politicki zivot pokusaju utjecati kolumnama, pamfletima, udrugama gradjana, ali moram priznati da bi bebic svojim angazmanom u saboru samo doprinio opcoj sablazni nasih narodnih predstavnika,a nikako ga ne vidim kao cimbenika koji bi na bilo koji nacin predstavljao korak naprijed u sivilu nase politicke zbilje!

    avatar

    13.02.2007. (00:02)    -   -   -   -  

  • easyboy

    Čudi me Anitina opčinjenost Bebićem. O čovijeku koji ima oko šezdeset godina njegova biografija govori više od njegovih riječi. Mi koji ga osobno poznajemo nismo oduševljeni njegovom biografijom, a niti njegovim govorništvom. Čime marginalci poput njega i onog desničara što je prije gostovao kod Stankovića zaslužuju tako atraktivan termin, stvarno mi nije jasno. Možda je Stankoviću dojadilo voditi ozbiljnu političku emisiju pa želi kreirati neku dnevnu verziju "Noćne more".
    A što se tiče hrvatske ljevice, nisam primjetio da postoji. Koja stranka u Hrvatskoj stavlja probleme rada i radništva u prvi plan u svojem djelovanju? Kod nas sebe nazivaju ljevičarima razni prtljavci i muljatori koji nisu nikad u život radom stjecali novac, nego su uvijek dobijali plaće iz državnog proračuna. Bebić će radnike zastupati u Saboru? Onda i ja mogu zastupati astronaute.

    avatar

    13.02.2007. (01:09)    -   -   -   -  

  • Zoompolitikon

    Mislim da je hrvatskoj političkoj sceni potrebna ultralijevica! Idući izbori će iznjedriti male kao one koji će odlučivati, kao velike!

    avatar

    13.02.2007. (02:02)    -   -   -   -  

  • dragfran

    Zoompolitikon, Hrvatskoj je potrebna ne ultraljevica nego jedna ultrapoštena stranka, stranka koja će se napokon zauzeti za hrvatske državne interese i za svoje građane, kojima je pun kapa i ljevica i desnica...

    avatar

    13.02.2007. (11:15)    -   -   -   -  

  • Vlado Čapljić

    Tečajna lista je zanimljivija od tvojih tekstova.

    avatar

    13.02.2007. (14:24)    -   -   -   -  

  • Zoompolitikon

    @dragfran

    To je bilo ironično! Slažem se s tobom!

    avatar

    13.02.2007. (17:31)    -   -   -   -  

  • Ilija

    Molim, obratite pažnju na ovaj blog:

    (Autor je radio u domu Brezovica i izgleda da je voljan razgovarati s novinarima i svjedočiti na sudu.)

    avatar

    13.02.2007. (23:16)    -   -   -   -  

  • Ilija

    http://kandj.blog.hr/arhiva-2007-02.html#1622105130

    avatar

    13.02.2007. (23:17)    -   -   -   -  

  • kalahant

    hrvatskoj treba normalni dijapazon politickih stranaka, od lijevih do desnih, ali u smislu modernih tranaka koje unatoc respektu prema proslosti zive u sadasnjosti i kreiraju buducnost! smijesno je tvrditi da hrvatskoj koja je na pragu ulaska u eu i time privodjenja kraju tranziijskog perioda treba ultra lijeva ili desna stranka! takvo stranke i jos vaznije politicki stavovi i ideologije stvarno treba predati proslosti, a ne poput aveta izvlaciti za potrebe svake kampanje da bi "veliki" beskicmenjaci koji se standardno rotiraju na vlasti ispali jedino razumno rjesenje s kojim moramo biti prezadovoljni jer pogledaj samo kakvi su drugi!

    avatar

    13.02.2007. (23:39)    -   -   -   -  

  • EKSER

    DRAGO MI JE DA SI PONOVO KOD MALNARA. DOBRO DA SI DOVELA ONU POGLAVNIKOVU PIČKICU DA JE RAOS IŠAMARA. MOLIM TE SAD DOVEDI ĐAPIČKU DA I TA BUDALETINA SKINE CIVILNU MASKU. BLAGO NAMA KO NAS ZASTUPA I BRANI-NEĆE NAS PRIMITI NI BALKANSKA, A KAMOLI EVROPSKA UNIJA.

    avatar

    14.02.2007. (03:26)    -   -   -   -  

  • domoljubni

    od bombardera neće biti ništa.

    avatar

    14.02.2007. (10:50)    -   -   -   -  

  • Nadimak mi je ostao na og

    Bebić je uspio zavesti Anitu. Najgore je što se nije ni trudio puno.

    avatar

    14.02.2007. (18:10)    -   -   -   -  

  • Drzavnik Novog Kova

    navrati na mracnu stranu naseg drustva :)

    avatar

    15.02.2007. (01:54)    -   -   -   -  

  • Mia

    bože molim ta koliko ti imaš godina,jer toliki su ti ti postovi a glupi su.Malo dođi do mene!!!!:)

    avatar

    16.02.2007. (18:54)    -   -   -   -  

  • Mister No

    Metaforička štukatura je vidljiva u svim porama našeg društva. Kao da ima karmičko nasljeđe, a vezano je uz duhovni sustav. Molio bih Anitu za komentar.

    avatar

    17.02.2007. (23:39)    -   -   -   -  

  • Kremenko

    Ne znam zašto tog čovjeka smatrate klaunom? Umjesto prihvačanja stereotipa kojima vam peru mozgove mogli bi malo i razmisliti o onome što je čovjek rekao. Ne mora se svatko slagati, ali gluposti u nedjelju nisam baš čuo previše (osim od Stankovića). Ako je neko duhovit, i pritom govori istinu nije ništa više klaun od onih koji u Saboru glume ozbiljne političare. U svakom slučaju ako se ulje dolije u Sabor biti će više prženog.

    avatar

    19.02.2007. (17:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...