Komentari

hatepogodak.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • sagittariusclassic

    ...mmmmda, možda imaš pravo. No, mislim da nitko od potencijalnih nema nikakve šanse na izborima. Možda je ipak šansa da se radikalnom mjerom, Milanovićem, učini konačno stvarno neka promjena u ovoj našoj političkoj žabokrečini. Uostalom, iza svakog kandidata stoje neki ljudi koji kreiraju rezultatni stav. Mislim da sasvim ozbiljno treba razmisliti o odigravanju takve karte. Uz pametnu strategiju kampanje Milanović bi u najmanju ruku prošao jednako kao i npr. Antunovićka. A sigurno je da bi bio uspješniji u svim verbalnim duelima...

    avatar

    11.02.2007. (08:52)    -   -   -   -  

  • lana

    super ti je blog..navrati do moga bloga..i ostavi komentar..pliz

    avatar

    12.02.2007. (13:43)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    Pa, mislim da situaciju treba sagledati trostruko.
    Prvo je pitanje tko je dovoljno sposoban da bi mogao voditi stranku i državu. Mislim da si na njega dao odgovor. Jurčića bi s pravom mnogi upućeni voljeli vidjeti na premijerskom mjestu, a i Komadina je blizu.
    Drugi je ugao tko može dobiti potporu za čelništvo unutar SDP-a. Bojim se da je u ovoj fazi Jurčić već eleminiran. Ne vjerujem da bi tašti potpredsjednici i ostali stranački moćnici dozvolili da ih predstavlja nestranačka osoba. Stoga, bojim se da nema šanse. Komadina po tom pitanju nešto bolje stoji. Nisam insider, ali čujem da uživa veliki ugled unutar stranke.
    No sad dolazimo do trećeg ugla: javnosti. Tj. s kojim bi Račanovim sukcesorom stranka najmanje izgubila, ili čak ponešto i dobila? Strahujem da tu Komadina slabo stoji jer je relativno nepoznat ljudima koji ne prate previše politiku (čitaj prosječnom glasaču) i da stoga njegov dobar glas u Županiji i SDP-u ne znače puno.
    Stoga mislim da se liderstvo stranke ipak svodi na dvojbu Bandić-Antunović - znači ruralni karizmatik protiv žene bez prave karizme (barem bez one koju viđamo kod nekih drugih ženskih političkih kolegica.

    avatar

    12.02.2007. (17:57)    -   -   -   -  

  • Josip Broz :-)

    Više mi se povraća od SDP-a i Račana, pokušavaju dobit na popularnosti zbog njegove bolesti koja je, kao i za vrijeme druga Tita kad je on bio bolestan, uvijek prva i najvažnija informacija na svim vijestima.

    avatar

    12.02.2007. (23:12)    -   -   -   -  

  • ja_se_sjecam

    Zeljka Antunovic je autor najgluple izjave u doba Vlade koalicije.
    Bila je ministrica Obrane, koja je ustvrdila da je:
    " Demokratsko pravo svakog hrvatskog vojnika, da ide ratovati u Irak ako zeli".
    Tako nesto nije izvalio niti Kirin, koji je sada primjer budale u ovoj Vladi.

    avatar

    13.02.2007. (16:48)    -   -   -   -  

  • Pravaš

    Anita Malenica koja vodi blog SDP-a mogla bi biti premijerka i predsjednica SDP-a?(Ako komunjare pobjede) Pročitajte njen blog i sve će Vam biti jasno, ženska se uhvatila za Račanov kaput i ne pušta!

    avatar

    13.02.2007. (18:18)    -   -   -   -  

  • MCpogled

    Nadam se da ćeš napisati nešto i o mladima SDP-a, ja sam upravo objavio tekst o Mladeži HDZ-a :)

    pozz

    avatar

    13.02.2007. (18:39)    -   -   -   -  

  • ri1no

    sdp bez korijenitih promjena nema nikakvih šansi.

    avatar

    17.02.2007. (18:35)    -   -   -   -  

  • besmislena-ne znam tko je

    mislim da oni koji će se pojaviti na izborima niti ne znaju za ljude koje si naveo, otići će na izbore i zaokružiti stranku za koju glasaju već godinama ne obraćajući pažnju tko je na listi, a poslije će se žaliti na stanje u državi i tako u krug godinama. drago mi je što još uvijek pišeš tako zanimljivo.pozdrav

    avatar

    17.02.2007. (20:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...