Komentari

tinka.blog.hr

Dodaj komentar (25)

Marketing


  • zvoncica

    PRVA SAM!!!!!!!!!! hahaha! u lijepi dulji postic......uf,ja bi ove godine svih 5 dana....a ocu ocu...s vecericom..........al necemo meditirat tamo:)pusa!

    avatar

    09.02.2007. (14:13)    -   -   -   -  

  • kolotečina

    od kuda ti to za rdk ...i di i kada će biti ako možeš reći ?

    avatar

    09.02.2007. (14:37)    -   -   -   -  

  • ¤tiNka¤

    @zvoncica->A Tejo moja! :) Ići ćemo, ići! Sviiih 5 dana! I večericu uzet i paket filmova i sve... A meditirat, ti bi još i znala, ja bi samo zujala! :) Al trebalo bi ići tamo ne za vrijeme festivala, pa probati... Ja vjerujem New Agerima :-*
    @kolotečina->Piše na sajtu Muzika.hr u najavama koncerta. RDK na Kulturijadi, 17.03. (subota), a svirati će i Bilk, Antenat, Skaut, Dolibasija & Plan B! Boogaloo Club (Zagreb)! Upad 30kn u pretprodaji i 40kn na dan koncerta! Gospodična Zvončica (ova iznad tebe) bila sad kad su svirali u Aquariusu, i kaže da bilo fora samo da je prekratko trajalo... Pa budemo vidjeli kako će bit na Kulturijadi! :)

    avatar

    09.02.2007. (15:11)    -   -   -   -  

  • Zoey

    Bash sam ovih dana razmisljala o nadolazecem ff u Motovunu i kako se nadam da ove godine necu izvisiti po tom pitanju kao prosle godine kad su mi svi moji dragi prijatelji otkazali. :-( Nemam srece, sta ces... Fotke su super... Joj, jedva cekam! Nego evo ti par filmova koje bih ja preporucila, ako ih nisi gledala onda svakako: Eternal sunshine of the spotless mind olitiga Vjecni sjaj nepobjedivog uma, zatim Piedras - spanjolski - kod nas preveden kao Mozaik zivota (ODLICAN!); Amelie, iako vjerujem da si to vec gledala; ne znam kako stojis po pitanju horrora ali pogledaj Saw (kod nas Slagalica strave), taj ti ima i nastavak (prebolesno, ja inace ne volim horore ali ovo je dobro); predlozila bih par ceskih
    filmova ali to neces nabaviti tek tako :-D e da,da City of Gods, Hurricane... ma to su sve stariji filmovi, sigurna sam da si vidjela ako ne sve, onda vecinu, ali eto to su moje preporuke. Ako se sjetim jos kojega, budem nadodala...Ides veceras u Stereo?

    avatar

    09.02.2007. (16:32)    -   -   -   -  

  • neurotic

    uf, ima dosta filmova... elephant, lost&delirious, dead poets' society, Requiem for a dream, Lost in translation, Edward Scissorhands, White Oleander, Butterfly effect, Equilibrium, Eternal sunshine of the spotless mind, Donnie Darko, Mullholand drive, Corpse Bride, sve sezone simpsona i futurame..:D

    avatar

    09.02.2007. (18:02)    -   -   -   -  

  • ***Tina***

    Pogledaj Apokalipto. Ja ti ga imam pa ga mogu spržit, ali divix je, pa ne znam ak ti plejer podržava :) Uglavnom, nisam dugo tako dobar film pogledala i ... gledala sam ga tri dana za redom... opsesija : ))))) ful ful je dobar.

    avatar

    09.02.2007. (18:31)    -   -   -   -  

  • ¤tiNka¤

    @Zoey->Heh, vidiš, jedan moj jako dragi prijatelj doma ima hrpu filmova, pa mi on uvaljuje sve i svašta... A prvo što mi je dao da pogledam je bio baš Eternal sunshine of the spotless mind... :) Uf, kako je čudno gledat Jim Carrey-a u kolko-tolko ozbiljnoj ulozi! Fora je film, super ideja definitivno! A i volim Kirsten Dunst! :) Amelie sam, ofkors, gledala i definitivno ga mogu svrstat u kategoriju najdražih filmova.... Upravo prije par minuta završih sa gledanjem "A very long engagement"... Isto glumi Audrey Tautou i Jean-Pierre Jeunet je opet redatelj... Dosta me podsjeća na Amelie, al ipak, nije mi toliko drag... Ni ja nisam luda za hororima, u biti, gledala sam samo one neke treš na koje se paraš od smijeha dok krv šiklja na sve strane... Probat ću nabavit ovo što si nabrojala, pa ti javim dojmove! :) Btw, pitala za shop u Ljubljani i izgleda da nema... :( Niš od kevlara još... Stereo? Pa možda i završim tamo, bo... Nisam još sigurna! :)
    @neurotic->Requiem for a dream, da, da, to obavezno moram pogledati! Svi mi pričaju o njemu... Lost in translation gledala i dobar, dobar! :) Donnie Darko nedavno bio na HRT-u, čudan film skroz! :) Heh, kad sve ostalo ponabavljam neću se micati iz sobe... :) Tjedan dana u šutu ispred TV-a... :)
    @***Tina***->Gospon Mel Gibson? :) Dvoumila sam se oćuneću u kino, i na kraju nisam išla... Sad mi žao... Al bude Luka skinuo sa neta, ako već nije... :) Fala svejedno! :)

    avatar

    09.02.2007. (20:45)    -   -   -   -  

  • bodhidharma

    ... ma mogla bi kad bi htjela... užasnoje ono sa kubisticama... joj, joj...

    avatar

    10.02.2007. (12:24)    -   -   -   -  

  • SS6AN

    vidim da se ovaj blog pretvorio u mjesto razmjene piratskih kopija :)
    pa kad smo vec kod filmova,...ima li netko:"Betty Blue"? na dvd ili divx-u.
    usput ga preporucujem pa kad ga nabavite, javite!!!
    hvala

    avatar

    10.02.2007. (19:02)    -   -   -   -  

  • mala_septima

    samo da dodam listi koncerata:
    24.02. urban -club uljanik -pula
    pozdrav!

    avatar

    10.02.2007. (22:58)    -   -   -   -  

  • mala_septima

    a jesam senilna...i ovo:
    10. i 11.08. (znam da je daleko, ali svejedno)-viva la pola! -summer revolution rock festival -club uljanik -pula

    avatar

    10.02.2007. (23:00)    -   -   -   -  

  • ¤tiNka¤

    @bodhidharma->Haha, skoro sam pomislila da si napravio blog... Al još uvijek nisamo odigrali onu partiju stolnog tenisa, pa sam skontala da je ipak Igorov blog kriv... Mail, mail, mail! :)
    @SS6AN->Ma niiiije, nije! :) Al jbg, živimo u društvu u kojem je piratstvo postalo sasvim normalna stvar, a ja to opet kritički zanemarujem i hop linijom manjeg otpora... A šta da radim? Al ajd, tješi me činjenica da vjerojatno ne postoji niti jedna osoba koja doba nema barem jedan sprženi cd sa muzikom, filmovima, igricama, programima, bilo čime... :) Kao, sad mi je savjest čišća... ;) Nego, Betty Blue? Ludi, strastveni sex, a? ;) Heh, nije da sam gledala, al sam malo progooglala... Ja nemam, a vi svi ljudi, ako imate, javite! :)
    @mala_septima->E fala na informaciji! Budem dodala Urbana, a Viva la Pola festival bude najavljen na vrijeme, bez brige! ;)

    avatar

    11.02.2007. (02:08)    -   -   -   -  

  • zvoncica

    ma jesi pogledala "volim te",onaj matanićev film...?moooraš:)
    eh da.....jučerašnje doživljaje ti prepričavam,kad?:) i ti meni:) jesi me najavila:P
    aj ti ćeš biti doma gledat filmove,a ja stavljat muziku na komp pa izgleda da će ovo biti miran mjesec (da mi je to vidjet) :)
    opet pusa!

    avatar

    11.02.2007. (16:41)    -   -   -   -  

  • Lady Anerol

    Hello sugrađanko :) Nice blog you have. :) Sve je tako lijepo šarenoo i zvjezdastoo awwwwww

    avatar

    11.02.2007. (19:58)    -   -   -   -  

  • Tratinchica

    Kutina here we come =)

    avatar

    11.02.2007. (23:02)    -   -   -   -  

  • ¤tiNka¤

    @zvoncica->Ma znaš da nisam! Pa rekla sam ti još u Motovunu! :) Al oću, oću, svi mi rekli da je dobar! bOOka doživljaje, a? Hehe, pvih par dana mi učenje na repertoaru, ali kad to proooođe.... U, glavno da je novi komp proradio, ajd super! :) :-* i tebi!
    @† helvete †->Hello! :) Fala! :) Heh, ma ja volim kad je tako, iako se po dizajnu tvog bloga nebi reklo da i ti voliš šareno... Više crno-crveno! ;)
    @tratinchica->Eh, i mi kao kemijale, aaa baš bi mogle, malo na izlet, ovo-ono... Al ipak, malo je to predaleko... A i ispiti u tijeku, pa ono... Valjda će se poklopit sa nekim PMS-om tvojim, pa da ipak napišeš neki živčani post i ubaciš kratki riport sa koncerta! ;)

    avatar

    12.02.2007. (15:19)    -   -   -   -  

  • pjevac beatlesa

    pozdrav susedi (ovoj koja je novi komp dobila)

    avatar

    13.02.2007. (00:04)    -   -   -   -  

  • SS6AN

    film ima za uvod scenu sex-a koja te sokira odmah na pocetku. poslije je film pristojan, smijes se i na kraju places. opet sok za kraj, ali necu reci sta. gledaj film ;)

    avatar

    15.02.2007. (16:33)    -   -   -   -  

  • LoRdIcA LuNaTeK

    dobro

    avatar

    15.02.2007. (18:26)    -   -   -   -  

  • brankica

    oho, vidimo se 24. na urbanu :D

    avatar

    16.02.2007. (19:00)    -   -   -   -  

  • me

    ah motovun..bilo je predobro..nisam neki fanatik za tim filmovima al ja tamo idem jer volim kampirat plus dobro drustvo i plesanje na gradini,pa uleti jos koji film(jer nema se bash para za pogledat ih sve)..ma bilo je predivno!!ja idem i ove godine!!;) pozz

    avatar

    17.02.2007. (21:18)    -   -   -   -  

  • hc

    dobar blog..rispket;)

    avatar

    19.02.2007. (14:38)    -   -   -   -  

  • ¤tiNka¤

    @pjevac beatlesa->Hehe, evo i ja joj šaljem jedan!;)
    @SS6AN->Haha, smiješ se i na kraju plačeš.... Aj javim ako ga uspijem nabavit i pogledat! :)
    @brankica->Ti se lipo provedi, a ja ću se liječit od gripe u krevetu! :(
    @me->Mislim da većina ljudi razmišlja na tvoj način! ;) Vidimo se u 3 ujutro na gradini! ;)
    @X HARDCORE X-> :)

    avatar

    21.02.2007. (14:44)    -   -   -   -  

  • Ella Evans

    I ti se zoveš Tinka (???!!?!?)

    avatar

    24.02.2007. (22:14)    -   -   -   -  

  • ¤tiNka¤

    @Ella->Pa... i ne baš! :) Ali na "Ines" sam se odavno prestala odazivat! :)

    avatar

    27.02.2007. (18:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...