Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • NF

    očekujemo :D

    avatar

    07.02.2007. (23:44)    -   -   -   -  

  • dva nula

    Ali nesto se sprema i na temu o ustavnosti poslije 1971. (isto ljubazna Terselicka.....) iako bi vjerovatno trebalo biti poslije 1974. godine. A sudionici su sve biseri kojima bi Zakonom trebalo zabraniti da govore o Hrvatskoj ! Takodjer dragi Zac, pola tih civilnih udruga bi trebalo ukinuti, a drugu polovicu redovito kontraobavjestajno obradjivati, kako se to radi u svim drzavama ovog svijeta, a posebno one udruge koje su financirane iz inozemstva !!!

    avatar

    08.02.2007. (00:12)    -   -   -   -  

  • prvi hrvatski blog

    Željko, razumijem ja tvoju glad za informacijama i profesionalnu orijentaciju pa brusiš nokte po tipkovnici zbog zamaha leptirovih krila u našoj velebnoj državici. Ispada (prema našim novinarima) da predsjednik oporbene stranke jedne mini državice postaje svetac mučenik izvan svojih granica - jer ga tu nisu htjeli priznati? ;)
    No, dobro. Ako baš voliš kopati - izvoli: daj na sunce podatke tko je počeo financirati GONG i tko ga sada financira te čije stavove zastupaju? Onome tko i malo prati nevladine udruge lako je doći do konstatacije kako im je primarni cilj provoditi politiku nehrvatskih lobija (jer ih plaćaju masoni i liberali), a na našu žalost, tu istu politiku provodi i hrvatska vlada. Čistog hrvatskog interesa, ako čujemo glas naroda, gotovo da ima u miligramima, ako ćemo mjeriti odnos kvantitete prema kvaliteti hrvatskog mozga (prema sc Ivanu Milasu)?

    avatar

    08.02.2007. (09:56)    -   -   -   -  

  • Berini dnevnici

    @prvi hrvatski blog: Kaj nije jedan poznati svijetski "liberal" bil u igri oko ovih GONG-OVACA, koje je neku lovicu dignuo na devalvaciji funte ?

    avatar

    08.02.2007. (11:39)    -   -   -   -  

  • prvi hrvatski blog

    Nemam motiva za istraživačko pisanje na toj razini i stoga pratim neke blogove koji nabrajaju imena i služe se finesama.
    Napravit ću malu digresiju i napomenuti kako moj dnevnik upravo zbog pomanjkanja imena nije toliko popularan kao 45 lines jer ja ne baratam toliko facama koliko ključnim smjernicama političkog djelovanja određenih grupacija. Željko je tu profesionalac i vidljivi su učinci tog iskustva kao i niti koje ga vežu kroz ono s čime je počeo pisati blog. U razlog i interes nečijeg pisanje na internetu ne želim ulaziti, a ja sam još u fazi kad naglašavam: 'nomina sunt odiosa'. Mediji su prepuni pik-zibnera iza kojih se kriju kumovi.
    Preslikano na kuhinju, meni je bitnije kakav učinak ima jelo nego od čega je sastavljeno. Istina da valja znati tko su kuhari, a prateći ovih nekoliko blogova može se lijepo složiti hranjiva cjelina koja je veoma blizu hrvatskom želucu. No, mnogi vole instant hranu i tablete pa otuda ovakav živalj?

    avatar

    08.02.2007. (16:40)    -   -   -   -  

  • Šibenski Demokratski Forum

    Poštovani Peratoviću! Nadam se da neće predstavljat problem jedan apel, upućen od osobe, koja zaslužuje da je se podrži! Pročitaj naše posljednje postove, zaključi koliko je važno i molimo te, ostavi nam aktivan mail, da ti ukratko opišemo kako bi nam mogao i ti pomoći! e_mail je: sibenikforum@gmail.com Zahvaljujemo na suradnji i nadamo se da ćemo sve više zajedno surađivati!

    avatar

    08.02.2007. (18:44)    -   -   -   -  

  • Agent

    ".....pročitao s velikim guštom.....!" - pa kaj je vama Zeljko, pa te govnare treba ukinuti, a ako ih se bas ne moze ukinuti onda ih treba svakodnevno oprativno obradjivati. Pa za sto sluze i sto rade kontraobavjestajne sluzbe ! Da ne mislite valjda, dragi Zeljko da te i takve udruge po svijetu rade i ponasaju se ovako kao u Hrvatskoj ? Dajte se uozbiljite ! Medjutim na vasu srecu, dok nam je rukovodstvo ovakvo kakvo je, dok je ovaj smijesni Karamarko sef sluzbi, blesavi Kirin ministar, jos cete puno toga s gustom procitati, nazalost !

    avatar

    09.02.2007. (00:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...