Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • suncek

    ja nznam kaj cjepidlacite.. pa kaj je 500 iljada kuna u masi proracuna? to jedna cistacica zagubi onak usput .o))

    avatar

    06.02.2007. (09:27)    -   -   -   -  

  • levant

    Ne znam da Jadranka Kosor IKAD može zvučati razborito.

    avatar

    06.02.2007. (11:10)    -   -   -   -  

  • skaska

    Mislim da je Bandić izgubil živce. Zapravo, sigurna sam. I znam zakaj. Zbog toga kaj govori stalno "kaj", a to nije dobro za živce. Za one koji žele znati više o utjecaju kaja na Bandića nek si pročitaju Škarićevu knjigicu "U potrazi za izgubljenim govorom". Glavom se kroz zid jednostavno ne može...jedino ak glava nije naša...vozdra

    avatar

    06.02.2007. (13:48)    -   -   -   -  

  • Šibenski Demokratski Forum

    Bandić je zaista jedna kontroverzna ličnost, no čini se da smo takav narod, koji jedino dobro funkcionira, ako nas kontoverzni vode! Imam osjećaj da bi bilo dobro da svaki gradi ima jednog Bandića, osječkog Đapića, varaždinskog Čehoka, zadarskog Kalmetu ili primoštenskog Stipu Petrinu... Nismo dugo ni mi pisali, pa evo na povratku da skrenemo pozornost na nepotizam u školstvu, što je tema našeg današnjeg posta. Pozdrav autoru CNN-a, pa se čitamo i dalje!

    avatar

    06.02.2007. (17:12)    -   -   -   -  

  • BJONDO

    NE RAZUMIJEM EUROPSKI ZAGREB DA TOM KRIMINALCU,LAŽCU,PRIMITIVCU DA POVJERENJE I TO U U KOJIM POSTOCIMA.A PREZIME MU SVE KAŽE A PORIJEKLO.PA TO JE NEVJEROVATNO.TAJ BI ŠTO KAŽU NJEGOVI PAJDAŠI UKRA BOGU NOGU.NEMA ON NIŠTA SA SOC.DEMOKRACIJOM.TAJ BI U TOM GNJILOM ZAPADU KAO POLITIĆAR DAVNO BIO POKOPAN.ZAMISLITE KAD TO FRFLJALO DOĐE U SLUŽBENI POSJET BEĆKOM GRADONAĆELNIKU.NEVJEROVATNO.

    avatar

    16.02.2007. (16:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...