Komentari

karakterclub.blog.hr

Dodaj komentar (42)

Marketing


  • lorraine

    Ajde napisat cu ja sutra, jer mi se danas poklopio proteinski dan s tobom ;). Sta se jaja tice koliko ja znam, tri za rucak i dva za veceru bi bio neki idealan omjer jelte. Diet colu nemoj piti jer to je ipak gazirano, na forumu sam procitala da piju light cedevitu. Ja ovdje imam green tea s ginsengom i odlican je antioksidans i za dijetu pa ja to cuclam stalno:). Isto ne jedem iza 7 navecer je tada uglavnom idem na fitness. Juhu mozete na brzaka skuhati, prokuhate vodu sa zlicom vegete i eto vam juhe, brzo, efikasno i fino.
    Tako eto sve sam valjda rekla ;)

    avatar

    05.02.2007. (20:05)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    Pa ovo je prava nauka :)))
    Treći dan se nudim ja za napisati i poklapam se s vama ;))
    Colu ni slučajno.
    Ja sam prije dvije i po godine na ovoj dijeti skinula za 21 dan 6 kg i nije mi bilo teško, jedino mi se teško odlučiti za početi, ali kad vas je ovoliko odmah mi poraste nagon za takmičenje. Što ćeš, takva sam, a kad odlučim onda moram pobjediti. Ovdje se pobjeda odnosi samo na moje zadovoljstvo samom sobom, kao i svima drugima, a nikako ne jedan kontra druge, da ne bi bilo.
    Asimilacija.

    avatar

    05.02.2007. (20:19)    -   -   -   -  

  • Wanda

    eto, dogovoreno. lori sutra, demjan preksutra. demjan, poslala sam ti username i pass. ti dakle pišeš preksutra post, pa ubaci i ona pravila o kojima smo pričale? ne zaboravite se na dnu potpisat boldanim linkom na svoj blog! ajmo sad i dobrovoljac za najteži, voćni dan. neko ko će nam ga učiniti lijepim. da vas vidimo? bannere će nam napraviti sadistico, onda ćemo ih staviti i na svoje blogove. ajmo, kraljice moje, ovo je pun pogodak!

    avatar

    05.02.2007. (20:23)    -   -   -   -  

  • obično-neobična ja

    Meni danas 7 dana da san na dijeti, mojoj verziji, skinila jedno kilo, sve je bilo ok do danas, do danas popodne točnije, otad san luda. Valjda od gladi. Živčana san ko...ne znan sa čime to da usporedin...
    Bijes.Bijes.Bijes.
    Čekan da se skuva riža. Meni integralna, a njemu obična. Njega integralna "grebe".
    Mozak van da skoči...

    avatar

    05.02.2007. (21:11)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Najgore je počet s dijetom. Kad se napokon pokreneš sve je lako. Onda ti ova dijeta postane rutina, kao što je ono prije dijete bila rutina - samo malo nezdrava rutina. Danas kad sam išla napravit đir po Marjanu od Spinutskih vrata do Banovine palo mi je na pamet što bi se moglo jest za onaj voćni doručak. Salata od mandarina (može i naranče, ako nema mandarina), kivija i banane. Ogulite mandarinu i razdvojite je na kriškice i stavite u zdjelu. Bananu i kivij isto tako ogulite i izrežete na tanke ploškice i stavite u istu zdjelu s mandarinama. Promješajte i jedite ;) Fino je, a kako je šareno izgleda veselo i onako optimistično - ja to hoću, ja to mogu stav.

    BTW Wanda ja ću ti na kraju tjedna poslat mail, s opisom kako je prošao prvi tjedan moje djete.

    avatar

    05.02.2007. (22:07)    -   -   -   -  

  • ledena

    Ovak, što se tiče voćnog dana, dozvoljeno je i suho voće. Probala sam borovnice, sušene i sasvim je ok. Čak šta više...
    Isto je dozvoljeno i orašasto voće, izbjegavam orahe, ali su lješnjaci zakon, onako malo poprženi pa preko voćne salate..mmmm Osim toga, orašasto voće sadrži nezasićene masne kiseline, a to su one dobre i poželjne...
    Ne smijem dalje, slinci mi cure....
    I priznajem, ne mogu se riješiti jedne navike, mojeg glavnog zadovoljstva...ne mogu, al baš ne mogu, kavu bez mlijeka. I to dva puta dnevno. Pa ubite me, ali ne ideeeee..
    I sutra idem po orbitrek u podrum, i instaliram ga na sred dnevne sobe. I samo nek neko pokuša objesiti kaput na njega..

    avatar

    05.02.2007. (22:37)    -   -   -   -  

  • Kat

    Smiješ piti mineralnu i colu light.Ja sam na toj djeti bila skinula 3 kile u tjedan dana.;)Ja nisam gotovo ništa jela cijeli dan i živčana sam KO PAS!!!Aaaaaa...

    avatar

    05.02.2007. (22:51)    -   -   -   -  

  • Wanda

    ok. dogovoreno. četvrtak nam piše audrey. koji forum, još ste bolje! žene, prekrasne ste i ponosna sam na vas!:-*

    avatar

    05.02.2007. (23:05)    -   -   -   -  

  • Wanda

    @nessa, ne znam je li se smije banana?! što kažu drugi?

    avatar

    05.02.2007. (23:06)    -   -   -   -  

  • lorraine

    Smije banana, a za vocni dan mozete i frape, of course without milk, susnite vodu ako je pregusto,,,isti klinac. Ovi nuts( orasi, ljesnjaci, bademi i sl) su cak zdravija varijanta a pomijesani sa vocnom salatom kako je ledena rekla zbilja su zakon. Al jebat ga, meni je slabo i od toga. :). Ma ja sam nakupovala voca ko blesava, i mango i kokos i pizdarije, mixala ja to sve jucer, al brate, jedva sam zaspala d gladi:)))...a nista, idemo dalje:)

    avatar

    05.02.2007. (23:24)    -   -   -   -  

  • Wanda

    i meni je najteže padao taj dan sa voćem. koliko se količinski smije pojest voća? idem leć. gladna sam ka pas.

    avatar

    05.02.2007. (23:30)    -   -   -   -  

  • tija

    E pa došla sam i ja vidit o čemu je riječ. Ne treba mi UN djeta,al ja sam došla samo po čašicu karaktera kako da se odviknem od žderačine večere, jer me to najviše ubije.. nadam se da netko ima recept ( Ajme pomalo si zvučim kao neka očajna Amerikanka koja traži pomoć kod Oprah )-

    avatar

    06.02.2007. (00:05)    -   -   -   -  

  • Rubia

    ovo je odlično, ja lijepo kasnim jedan dan i onda dođem ovdje na gotovo i pokupim vaša iskustva. Gotovanka :D

    avatar

    06.02.2007. (00:16)    -   -   -   -  

  • Rubia

    Uzela predložak od 1971 i promijenila jednu sličicu. On je uredan čovac, tak da nisam trebala ništa mijenjat. Jel ok?

    avatar

    06.02.2007. (01:11)    -   -   -   -  

  • lorraine

    It's perfect, ovaj mi je mnogo lepsi ;)
    Wanda, smijes do pola kg po obroku pa ti pici, al smanji onda za veceru :), idem pojest dvs sugava kuhana jaja, gledam ja njih a bogme i oni mene ;)
    Tija ,samo nemoj jest iza 7 navecer i sve bu perfect:)

    avatar

    06.02.2007. (01:37)    -   -   -   -  

  • suza

    Drage moje ljepotice evo da vam podignem moral. Ja sam u 16 dana skinula 3,5 kg i tek tada vidjela u areni interviu sa 2 slovenke koje su napisale knjigu o ovoj dijeti. E, kada sam vidjela ovo za voćni dan, mojoj sreće nije bilo kraja :) nadam se da će i vama biti lakse.
    4. dan voće i povrće
    Doručak kao obično
    Ručak: Povrće sa žara, salata s omiljenim povrćem bez majoneze (što je to :) ili kuhano povrće
    Večera: Voće ili povrće, ovisno jede li vam se slano ili slatko

    Wanda imam prijedlog: kada stignem (posao+ispit) ću pretipkati ovo iz arene pa ću ti baciti na mail pa ti onda objavi da te ne maltretirama sa zaporkom i time sličnim.

    Ja sam bila pukla taj 16 dan i osim voća sam pojela 2 mala sendvića, jabate zaželila sam se kruha. I nista. Glumila sam koda nije bilo ništa i opet "jovo na novo"
    Nema predaje

    avatar

    06.02.2007. (07:47)    -   -   -   -  

  • Wanda

    @Tija, zbog tebe sam uvela ne jest iza !9. Tamo sam u tebe pročitala. Jebiga, iza 18 mi je bilo previše rano. Imam ja recept. Nađi nekog ko će te odma u 18 počet m-m-m dok ti se ne počme spavat!:-))) e, jebiga, al se ogladni od toga)))) Ako ćeš nas podržavat i ukinut jest iza 18, mogli bismo i tebe u klub. šta kažete, cure?
    @Rubia... odala si se, majčicu li ti)))) Pozdravi nam 1971, lipi nam je dizajn. Elegantiš. Sličica u headeru može i malo, malo veća, ali i ne mora. Ali, kad smo već kod vage: ne vagajte se svaki dan, jer ćete se obeshrabrit, nego jednom tjedno. Upamtite da su prvih 4-5 kila samo voda!!! Idemo dalje. Lori, draga, kad će post?

    avatar

    06.02.2007. (07:51)    -   -   -   -  

  • Wanda

    @podloga... vidiš, izgleda zanimljivo, a ima i logike. prvi voćni dan osmislit će nam Audrey, a ti ćeš nam, onda, napisati post za drugi voćni dan ( za tjedan dana). Kad ga središ, pošalji mi ga na mail.

    avatar

    06.02.2007. (08:27)    -   -   -   -  

  • ivette

    evo da i ja kazem po koju riječ, ja sam na toj dijeti od 08.01. znači nekih 29 dana i moram priznati da funkcionira, samo mi je problem u situacijama druženja i odlazaka na rođendane i slična okupljanja uz hranu. Do sada sam skinula nekih sedam kila. Nisam imala onaj vodeni dan jer to ne bih mogla nego sam produžila sa voćnim danom. Sve u svemu funkcionira, samo se treba odlučiti i ustrajati. Inače prije nego što sam se definitivno odlučila kretala sam sa dijetom jedno 4 ponedjeljka!

    avatar

    06.02.2007. (09:07)    -   -   -   -  

  • tija

    Je Wanda u pravu si.Ma imam ja to m-m-m,al ja sam ti recimo sinoć išla u Popaja na čevape e onda se mmm i posli se nalokala vode :D Bar se tješim da nisam napravila obrnutim redosljedom pa posli pojela čevape, tako da se nadam da mi se nije baš sve primilo.
    A da te pitam, oćete u toj UN djeti prakticirat onaj jedan dan čiščenja,ono da cili dan budeš na vodi ?!

    avatar

    06.02.2007. (09:25)    -   -   -   -  

  • Leonida

    Evo pozdravljam mamu koja ovo sad čita pa će vjerojatno i ovo...
    Pomozite joj da se prilagodi s foruma na blog.hr i pridruži vam se u ovoj odličnoj ideji:)

    avatar

    06.02.2007. (09:59)    -   -   -   -  

  • mama bahama

    Pozdravljam vas patnice moje,
    Meni je danas 14 dan UN dijete i mislim da me prošla početnička kriza. Tim više što vidim da su mi hlače takaaaako široke, da mi čak ne stoje dobro.
    Presretna sam.
    Također ne bih uspjela da nisam imala podrške na forumima, jer, naprosto sam ne možeš to izdržati.
    Sada sam se već privikla i jako sam ponosna na sebe.
    Počela sam sa 172/87 kg.
    Ništa vam ne moram reći.
    Sutra se važem pa ću vam reći kako napredujem.
    Pusa od mene.

    avatar

    06.02.2007. (09:59)    -   -   -   -  

  • Wanda

    @ivette... fala za motivaciju)
    @tija... je, al ko će se m-m-m iza čevapa? meni padne život... al prije, ki tićica (mada sam već i zaboravila kako se to radi)....:-)))
    oće, bit će i vodeni dan možda, al ne još. za misec dana cca. i ne samo na vodi. taj dan se može i čaj, kava, limunada, cedevita light i... šta još cure?

    avatar

    06.02.2007. (09:59)    -   -   -   -  

  • florena

    imam vam odličan recept iz knjge od ovih autorica dijete za škrobni dan:

    12 dag riže
    6 dl temepljca
    sol, začini po ukusu
    1 manja glavica luka
    2 režnja češnjaka
    1 srednje velika mrkva
    1 paprika
    1 žličica ulja
    grašak i šampinjoni (po želji)
    sastojci za salatu

    nasjeckati mrkvu, papriku, luki i češnjak, prepržiti na ulju. preliti temeljcem. kada prokuha dodajte opranu rižu, a ako želite dodajte grašak i šampinjone (ja obavezno dodam).
    kuhajte 15 min na laganoj vatri, a potom skinite poklopac i kuhajte još 5 min. posolite po ukusu.
    pripremite zelenu salatu i jedite uz krišku kruha

    to mi je super ukusno, i već sam par puta pravila tijekom dijete

    inače, na dijeti sam već mjesec dana, i brojim -6 kg, a braco -8 kg(on trenira rukomet 3 puta tjedno), ja još ništa, al upisivam nešto što prije

    avatar

    06.02.2007. (10:14)    -   -   -   -  

  • florena

    vodeni dan smo preskočili, iz nekih drugih zdravstvenih razloga. al pitala sam na forumu ljude koji su već završili dijetu, a nisu imali vodeni dan, kažu da su svejedno izgubili kile. možda bi s tim vodenim danom izgubili još 2-3 kg, al da im to nije bilo bitno.

    avatar

    06.02.2007. (10:26)    -   -   -   -  

učitavam...