Komentari

doroti.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • sandra

    Kčerkica ti je preslatka, baš kao i traka! Prošle zime i ja sam ih iplela nekoliko, jer kapa mi stoji kao kravi sedlo!
    A što se tiće kučanskih poslove - normalno, to ti je čisti začarani krug - nikad kraja! Domačica sam i znam, ali zato su moje klinke u vrtiću pa neometano mogu pospremati i pronaći vremena za pletenje i šivanje!

    avatar

    05.02.2007. (11:31)    -   -   -   -  

  • podrugiput.blog.hr

    Svašta bih ti mogla napisati na tu temu. Kod nas je za vikend isto bilo veselo. Groznisu ti kućanski poslovi, ali kada smo svi zdravi sve je lako. Ovako kada dijeca imaju temperaturu, pa vadi krv, mokraču, nepregledni redovi kod pedijatra da nekad imam osjećaj da bi prije kod Mesića došla. Ma, neka su oni zdravi, a sve ostalo može čekati.

    avatar

    05.02.2007. (12:44)    -   -   -   -  

  • hotmama

    osjecam se isto. po cijeli dan cisitim, a nikada ne izgleda cisto. zato nemogu docekati da idem nazad na posao jer ovo ciscenje, kuhanje, pranje mi se je popelo na vrh glave, iako ce mi djeca strasno nedostajati kad se vratim na posao. da ti odgovorim na mail, nisam bila u osijeku od 2000., zadnji put sam bila u Hrvatskoj 2002. ali do Osijeka nismo stigli. Ove godine opet idem u Hrvatsku ali ne znam ako cu stici u Slavoniju (smrc, smrc). Moji sad imaju kucu na Korculi, svekar i svekrva budu preko ljeta u Splitu, a i s dvoje male djece bit ce tesko doci do Osijeka. Htjela bih doci na jedno 4-5 dana s obzirom da sam u Hrvatskoj samo mjesec dana, ali vidjet cemo.

    avatar

    05.02.2007. (14:46)    -   -   -   -  

  • hotmama

    mala je bas slatka. koliko je stara? moj mali je 3, a mala ce za tri tjedna biti godinu.

    avatar

    05.02.2007. (14:47)    -   -   -   -  

  • gocet

    Znam kako ti je! Ja ih imam samo duplo više! I moji su svi bolesni, kao i ja! Muž je danas otišao u Osijek a ja nisam jer sam bolesna, dakle popit ćemo kavu drugi put!

    avatar

    05.02.2007. (15:15)    -   -   -   -  

  • globabloga

    Drž se, razmišljaj pozitivno, pogledaj svoju bebicu i dan će ti biti vedriji, samo se prepusti situaciji i uživaj u njoj kao da si glavni posrednik. Traka je super i ja bih takvu....*

    avatar

    07.02.2007. (13:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...