Komentari

veterinarskikutak.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Lady

    najs slika

    avatar

    01.02.2007. (20:35)    -   -   -   -  

  • Lady

    ovo dolje..je mučenje pasa

    avatar

    01.02.2007. (20:35)    -   -   -   -  

  • dinka

    hej! odlican blog! procitala sam sve postove i stavrno imas super teme....
    je imam psa, i 2 mice i 2 konja i jos se brinem za 13 konja koje vlasnik bas ne voli.... i uskoro cemo udomiti jedno malo bice bez doma da nam cuva nase konjeke...
    sto se tice veterinara, mi imamo obiteljsku veterinarku koja nam vec godinama lijeci ove sitnije zivotinje, a za konje je opci nedostatak veterinara u hrvatskoj. jedini kojima vjerujem cu cszik i lucic.
    vidim da si pisala i o laminitisu... opaka bolest... al postoje neove metode kojima se puno lakse lijeci. imao ga je jedan konjek za kojeg sam se brinula, al smo se na svu srecu izvukli. ah, al bolje i laminitis nego navikularni sindrom.

    avatar

    12.02.2007. (00:06)    -   -   -   -  

  • dinka

    hej! odlican blog!
    imam psa, 2 mace i 2 konja pa mi je tema o veterinarima dosta bliska. za ova male zivotinjice imamo obiteljsku veterinarku koja nas lijeci vec jako dugo pa.... al za konje je potpuno druga prica! postoje samo 2 veterinara u hrvatskoj kojima bi dala da mi dodu blizu konja, a to su cszik i lucic. ostali mogu napraviti samo vise stete nego koristi.
    vidim da si pisala i o laminitisu. jedan konjic za kojeg se brinem (nije moj, samo ga vlasnik ne voli, ko ni ostalih 12 koje ima pa ih je povjerio meni da mu bas ne crknu) ga je imao i oporavak je bila prava muka... svaki dan setanje kroz blato, korektivno obrezivanje svako malo, nema zobi, nema prave pase.... uzas!
    bilo bi super kad bi pisala i o sipljivosti, konjskoj astmi. puno konja ju dobije a vlasnici to ni ne skuze pa se zakomplicira.
    sorry kaj sam se malo raspisala.....=)

    avatar

    13.02.2007. (12:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...