Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • 4pištolja

    niš ne kužim, ali nema veze. samo da te pozdravim. :)

    avatar

    01.02.2007. (12:57)    -   -   -   -  

  • lolina

    isss koliko imena!! sad bi se netko mogao upitati tko čuva tvoju riticu kad si već tolike pozvao na "red".

    avatar

    01.02.2007. (12:59)    -   -   -   -  

  • comment

    Ne razumjem taj pojam ministar "obrane Gojko Šušak osobno u Gospiću pred Medački džep naredio etničko čišćenje Srba". 45-tico! Dali su četnici radili na etničkom čišćenju Hrvata u tzv. ''S(R)AO krajini'', koja je državni teritorij RH? Tko je čije okupirao i etnički čistio? Najlakše je izvrnuti teze, na britansko-čertnički način i udarati majmuna po guzici.

    avatar

    01.02.2007. (13:08)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @lolina, baš sam jučer u svojoj uskoj slijepoj ulici u po bijela dana naletio na jednog čelavog 30-godišnjaka u crnom (doslovno prekopirani špijun iz filmova). Malo sam ga muvao oko ulaženja u susjedne haustore, pa se tip smeo i povukao na kraj ulice. Onda jutros naletim na ustavnog suca Vicu Vukojevića u smeđoj kožnoj jakni. Sjetim se da smo susjedi i da je onaj tip od jučer vjerojatno njegovo osiguranje. Eto, sad ispada da mi riticu čuva Vice Vukojević. A zapravo čuvate mi ju ti i 4pištolja i svi ostali čitatelji 45 lines i hvala vam na tom ;)

    avatar

    01.02.2007. (13:10)    -   -   -   -  

  • comment

    lolina! Kad ''objektivci'' dobiju po ritici, nastaje galama, a kad lažu, kažu da je istina. Pokušao sam pronaći, tko je od novinara N.L. dobio po bekini, sijećam se da netko je, samo mi software u glavi nikako da proradi. Onaj period 2000 i 2001 god. koliko mi nesto bljeska u mozgu.

    avatar

    01.02.2007. (13:14)    -   -   -   -  

  • lolina

    viš kak je svijet mali ,moj deda je bio cimer sa vicom , ali nije dočekao lijepu našu slobodnu sa slobodom govora

    avatar

    01.02.2007. (13:32)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @comment, koliko si nisko pao da ideš sugerirati na novinara Novog lista Roberta Franka kojeg spominjete u Informaciji o uhođenju Novog lista iz listopada 2003. , a kojem su 1999. slomljeni prsti u Mostaru, za što do danas niste otkrili krivce. Isti je kolega prije mene objavljivao razgovore s Milanom Levarom i svjedočio Levarovoj borbi za istinu i pravdu. On mi je javio da je Levar mrtav. Ti umjesto da odgovoriš jesi li mijenjao putovnicu za 2.800.000 eura u Trstu dok je Kum Hrvoje čekao u Ičićima, opet razvaljuješ po novinarima. Ne znam koliko ti sve kaznenihprijava visi nad glavom. Znam samo da ti nije lako.

    avatar

    01.02.2007. (13:37)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @lolina. i moj poznanik Ivan Cerovac je odsjeo kod Vice Vukojevića u studentskoj sobi u Parizu kad su nešto petljali oko Matice Hrvatske, pa ga je Vicina Komisija za istraživanje 2. svjetskog rata i poraća strpala kao doušnika Udbe u film o ubojstvu Brune Bušića. Sva sreća da je Cerovac uspio doživjeti sudsku zadovoljštinu na sudovima za klevetu protiv Komisije i ostalih sudionika te difamacije.

    avatar

    01.02.2007. (13:44)    -   -   -   -  

  • Berini dnevnici

    Glavno je da 45 lines između hrpe smeća vidi ono što je bitno.

    Sretno !

    Jer kaže: "The rockets go up, who cares where they come down?
    That's not my department"
    Werner von Braun

    P.P.

    avatar

    01.02.2007. (15:23)    -   -   -   -  

  • prvi hrvatski blog

    Željko, nije Krešo Bilan jedini koji te ovdje brani i potpisujem svako njegovo slovo u navedenom tekstu. Ovim moj dnevnik doživljava punu smisao i hvala svima koji su utkali dio svoje istine u našu bitku protiv oligarhije, a rat za Hrvatsku se nastavlja.
    Titra neka zadovoljština dok čitam ovo što iznosiš i spremaš za sud. U ovoj situaciji ja mogu samo moliti Boga za onoga tko se usudio taknuti establishment s one strane koju već godinama uporno skrivaju. Pomno ću pratiti razvoj situacije jer sam predaleko od Zagreba i u to ime bih ponovio: "... sve vrijeme nije moguće varati sve ljude".
    I pozdrav uz Festu: Živio sveti Vlaho!!!

    avatar

    01.02.2007. (17:01)    -   -   -   -  

  • ....

    hhi

    avatar

    01.02.2007. (19:14)    -   -   -   -  

  • comment

    a kojem su 1999. slomljeni prsti u Mostaru, za što do danas niste otkrili krivce Nisam mislio na to, ni na kraj pameti. To je klasično izvrtanje teza. I TKO TO MI OTKRILI? Opet te hvata paranoja.
    Znam samo da ti nije lako. Meni je lako, zajebavam se i u ništa nisam umakao, a tko je, neka pleše. Slučajno, ali doista slučajno, sam upućen u neka zbivanja, pa ti ovako i tvrdim. Tvoju paranoju bih mogao izliječiti jednim dokumentom, ali bih uzdrmao mnogo, a kolateralne štete da i ne govorim. Da rezimiram. Za ono što kažem u zajebanciji, mogao bih i dokazati, ali nemam komu, jer sam odlučio poskupiti minute rada. Znam da ćeš izgorit od radoznalosti, pa ti nudim apaurin ili normabel da bolje spavaš. Bistar si ti momčina, sam budi uporan i škrabaj dalje.

    avatar

    01.02.2007. (20:48)    -   -   -   -  

  • comment

    45-tico! Otvorio si mi vidike, sad znam nešto što nisam znao, a mnogo mi je važno. Možda Tureka mrzim više nego ti, ali nemaš pravo insinuirati neke situacije i imputirati. Sad ću sa zanimanjem pratiti ova suđenja, koja ti najavljuješ, i vjerujem da ćeš pisat o njima. Živ ti bio pajdo, samo piši.

    avatar

    01.02.2007. (21:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...