Komentari

kokosjesljepilo.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Tibica

    baš ti hvala! a meni je zubar zadnji put rekao da bi mi izvadio umnjak jer se opet pokvario a od njega ovak i onak nema koristi! e sad mu tek neću dopustit da mi ga vadi van!

    avatar

    31.01.2007. (10:10)    -   -   -   -  

  • lu-lu

    i meni rastu umnjaci i to godinama, posebno vole ovo vrijeme. Sad ja ću ti preporučiti ono što su meni rekli - žalfija, molim kad otkriješ koji je to bog, da mi javiš :)

    avatar

    31.01.2007. (13:03)    -   -   -   -  

  • kokošje sljepilo

    jedna prosječno duga nit i vrata! (novija - protuprovalna) :))
    /Bleki/

    avatar

    31.01.2007. (18:50)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Propolis, kap propolisa na umnjak i pomaže :-)). Usput, nastoj izbjeći da ti propolis kapne na onaj dio između zubiju i jezika, jer pečeeeeeeeeee :-)).
    Meni su umnjaci počeli rasti u srednjoj školi ili sam ih grebla jedaćim priborom ili ako su mi istovremeno gornji i donji bijali, na istoj strani, narafski, onda sam divljački trljala jedan o drugi :-)). I kad je na psihologiji, profač izjavio da male bebe ne guraju prste u usta zbog rasta zubiju, nego iz nekih spolnih pobuda, žestoko sam se usprotivila :-)). Njemu očito, nikada nije rastao umnjak :-)).

    avatar

    31.01.2007. (21:52)    -   -   -   -  

  • svijet u malom

    zubic vila dojde samo za mljecne zube! ne moras drzat taj umnjak pod jastukom... ne bu zubic vila dosla...

    avatar

    01.02.2007. (08:39)    -   -   -   -  

  • Tibica

    sorry Maja ali malo da uzurpiram komentare;)
    žalfija= kadulja! ali mi baš to i nejde da se koristi za izbijanje umnjaka. ona je više za ispiranje usne šupljine i jako dobra za liječenje afni.
    ma sam ti masiraj mjesto di ti izlazi umnjak-malo će ti pomoć ali ne puno...nažalost...

    avatar

    02.02.2007. (08:42)    -   -   -   -  

  • komfort u saundu

    poceli i meni umnjaci divljati prije par dana... :( ne znam sto im je odjednom, a toliko dugo su zivjeli u slozi. pijem voltarene i cekam da se smire. nema mi druge :'(

    avatar

    04.02.2007. (19:00)    -   -   -   -  

  • Agent 0812

    Ne znam kako do sada nisam primjetio ovaj post sa umnjacima. Sjecam se ja vremena prve opsade. Bilo je to davno i stvarno ne znam sto ti je bilo da se tog kobnog utorka pojavis tamo gdje si se pojavila. Bila je to blijeda ali ipak izrazito u licu zelena spodoba koja nam je svima ujerala strah u kosti. Mislim i da osoba zbog koje si se tamo pojavila jos pamti taj dan, ako nista drugo prokleta je kletvom vjecno klimavog umnjaka koji se ne da iscupati!!! Nego cemu ovaj citavi uvod, dakle tome sto sam ti htio savjetovati nacin kako da se rijesis ostala tri. Posto tehnika ubij jednog ostala tri ce otici na sprovod, iz prilozenog nije polucila zeljeni rezultat valja ti preci na drasticnije mjere. Dakle u desnu ruku uzmi cekic u lijevu kisobran i probaj skocit sssss ..... recimo .... prvog kata i naravno ciljat na celjust, cekic i kisobran su tu samo dodatni rekvizit kako bi provjerila da li se s kisobranom stvarno moze letjeti kao Poppinsova (interes osobne naravi, plz. obavezno javi kasnije). Naime trik je u odabiru idealne visine, naravno cilj je ne ubiti se odabirom previsoke i izbiti zacrtane zube odabirom savrsene!!! Garantirano glavobolja, ali ce zubobolja biti potisnuta na neko vrijeme!!! Zapravo nema ti spasa!!!!

    avatar

    14.03.2007. (21:38)    -   -   -   -  

  • NEPTHYS

    MENI SU UMNJACI POCELI BOLJETI PRIJE PAR DANAA.. FUCK.. KAKO BOLI....

    avatar

    19.12.2007. (20:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...