Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • NF

    Ajme meni, na kraju će Cigelj ispasti i pozitivna figura...Narod kratkog sjećanja :P

    avatar

    28.01.2007. (12:59)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @NF, jesi ti zaljubljen u Mesića, jeste li u rodu, je li ti namjestio neki posao, je li te pomilovao...? Pogledaj što veli Suzana Jašić iz Gonga: 14 nevladinih udruga suprotstavilo se zaključku Vijeća za nadzor sigurnosnih službi i izjavi šefa države Stipe Mesića po kojima su provjere civilnih aktivista bile zakonite. Suzana Jašić iz GONG-a kaže da to nije točno, te da revoltirane udruge najviše boli Stipina izjava: Zakon je prekršen u tome što nisu bili obaviješteni o tim provjerama i nisu dali nikakav pristanak. Prema tome svi oni koji tvrde da je to bilo zakonito i u skladu sa zakonom jednostavno prikrivaju istinu. Mi smo prilično gnjevno ustvrdili da nema političke volje da se taj slučaj istraži budući da je to očito samo vrh ledene sante kakvo je stanje u tajnim službama., Radio 101

    avatar

    28.01.2007. (13:16)    -   -   -   -  

  • Pticica

    Zac, a tko je molim te nekakav Suzana Jasic i njene idiotske primjedbe da nisu obavjesteni o provjerama i da nisu dali pristanak ! Pa kaj je njoj, kakvo obavjestavanje i pristanci ! Od koga je ona dobila pristanak da sere okolo s tim GONG-om ? Kakve nevladine udruge i njihova suprostavljanja, tko se suprostavi brise se iz registra udruga i moze se upisati u djecji vrtic pa nek se tamo izivljavaju ! Nedojebani klinci i klinke iz razno-raznih udruga ce krojiti bez ikakvog iskustva, pa i znanja politiku i svakodnevni zivot, pa nemoj me nasmijavati ! A sto se tice Mijica iz Novog lista, on se mora ocesati o "Tudjmanov rezim", koji da je bio takav rezim kakvim ga on prikazuje sigurno vec odavno ne bi pisao kao ni mnogi drugi novinari !
    Problem je u amaterizmu, diletantizmu i nepotizmu kakvog nikada do sada nije bilo u tim sluzbama !

    avatar

    28.01.2007. (20:35)    -   -   -   -  

  • NF

    @ 45 lines : Cigelj ni po kakvim normalnim kriterijima nije smjela doći na to mjesto, za koje uopće nije senzibilirana. Ona je možda nekva ratna herojka, al sigurno ne spada u vođenje resora građanskog društva, u koji se uopće ne razumije, to je isto kao da se na to mjesto stavi sadašnja ministrica pravde, za koju još nisam ni upamtio ni kako se zove (nije kompliment za nju). Surađivao sam, u ona vremena i organizirao građanski sektor, pokojni AI,ne ovaj današnji. Mijić je uz Šantića vodeći kolumnist, slučajno obojica pišu za NL koji mi se više toliko ne sviđa. Mesića cijenim jer je puno toga nezahvalnog napravio, sad sve češće pravi greške u koracima, al što se može, umorio se, kad se toliko mlađi premijer i Zg gradonačelnik tako brzo
    zamaraju nije nikakvo čudo...

    avatar

    28.01.2007. (21:20)    -   -   -   -  

  • Pticica

    Sto se tice SOA i kadrova evo ti nova katastrofa na pomolu: kadrovi iz vojne policije prelaze na rad u SOA ! Pa bolje takvu SOA ukinuti dok jos ima vremena !

    avatar

    28.01.2007. (21:22)    -   -   -   -  

  • Berini dnevnici

    :) Kada nemaš argumente da se boriš, problem jednostavno kupiš.

    avatar

    29.01.2007. (07:56)    -   -   -   -  

  • rabljeni sin

    Što je to informativna djelatnost?
    a) čiste informacije: to je prenošenje informacija bez mijenjanja istih, bez komentiranja istih itd... . Znači čista informacija. Ne spominjem istinitost jer istina je različita.
    b) novinarska informacija koja je obogaćena razmišljanjem novinara, njegovim komentarima, političkim stremljenjima, cenzurom, autocenzurom, itd... . I opet ne spominjem istinitost jer istina je različita.
    Iz toga proizlazi da je novinarstvo kreativan rad kojeg kao takvog moramo prihvatiti. Isto kao što je pisanje bajki kreativan rad. Nažalost, kod nas postoje rijetki novinari koji su samo prenosioci čistih informacija.

    avatar

    29.01.2007. (11:34)    -   -   -   -  

  • comment

    Podvebšek je doveo Glavana iz vojne policije i odatle je sve krenulo. To je korov koji treba deratizirati. Obzirom da je Glavan Mesicev diletant, koji je bio drugi po hijerarhiji, odnosno prvi operativac, nije teško zaključit da je ponio nešto sa sobom, a time osigurao odstupnicu. Da je pravna država, odletio bi iz državnih službi čuvat ovce, a ovako čeka povratak ako neka lijeva koalicija dođe na vlast. Nije samo on u pripremi, ima ih još mnogo, a i onih koji su otišli pa ćemo ponovo gledat iste bisere. OA je bila državi balast, i sada su svi skupa u centraliziranoj službi, valjda po nalogu ''partnerskih'' službi, u čijim zemljama postoje nebrojene razne službe koje svaka radi svoj posao. Ta centralizacija je ujedno i uvjet, da bi nas bolje mogli kontrolirati EU-tanazirani pavijani sa zapada. Svi ONI imaju zategnutu žicu na nečijim jajcima, i ako je netko zategne, domino efekt će biti kao planina, a to se nikome od NJIH ne isplati, pa zato i jesu ovakvi, a NOVINARI pišu da bi psi lajali a karavane prolazile.

    avatar

    29.01.2007. (23:26)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @comment, nisam znao da je Podbevšek doveo Glavana iz Vojne policije, odnosno da sudionik akcije prebacivanje leševa iz Čepina u Rizvanušu, više ne radi u SOA-i. Znam i da je Glavan kao vojni policajac uzimao iskaz i od Maria Barišića 1999. Nije mi poznato da je blizak s Mesićem.

    avatar

    29.01.2007. (23:58)    -   -   -   -  

  • comment

    Nažalost Glavan je još uvijek uhljebljen u toj instituciji, umjesto da su mu navukli prugasto odijelo, a to sa Mesićem, je lako odgonetnuti. Vidiš da junačinu nitko više ne spominje, pa čak ni prorežimski mediji. Isti k...c pisali ili ne, oni svi stoje na istom mjestu, a on čeka svoj trenutak. O tome tko je čiji i tko za koga dila, priča je za sebe. Tko je režirao aferu o novinarki?

    avatar

    30.01.2007. (07:59)    -   -   -   -  

  • comment

    Pročešljaj malo osoblje na Markovu trgu. Ima tu svašta, pa i osoba za zatvor, ali ih čuvaju. A TKO?

    avatar

    30.01.2007. (19:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...