Komentari

misakvecernji.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • zvoncic

    A ako ne pomognu zalbe HTV-u za termin emitiranja, pa znate valjda programirati VHS ili DVD snimac i onda gledati kad vam odgovara i koliko puta zelite (preporucam barem 3 puta).

    avatar

    28.01.2007. (02:01)    -   -   -   -  

  • BEZ CENZURE d.d.

    Poštovani gospodine Mišak,
    Želim Vam iskazati svoje divljenje i poštovanje jer smatram da ste najbolji voditelj na HTV-u i svojom emisijom 'Na rubu znanosti' pomogli ste mi da spoznam neke činjenice o kojima nisam nikada razmišljala. Posebno me se dojmio Vaš način rada i mogu Vam reći imate neku posebnu karizmu kojom privlačite gledatelje. Emisija 'Umnjak' također je nešto najbolje što se moglo HTV-u dogoditi. U zadnje vrijeme u školi imam mnogo referata i seminarskih radova, stoga mi posluže mnogi Vaši prilozi u emisiji!
    Žao mi je što ne možete osobno utjecati na termin emisije, ali svejedno i moja obitelj i ja s nestrpljenjem očekujemo 'Na rubu znanosti'. Moju mamu posebno fasciniraju NLO-i, pa ako je ikako moguće, da ponovite onu emisiju s njima. To bi bilo za sada sve od mene, ne želim biti naporna.
    S poštovanjem,
    Linda iz Zagreba

    avatar

    28.01.2007. (09:02)    -   -   -   -  

  • 5@k XIII.

    si pročito literaturu?
    kad je trebao sletit prošle godine taj isti dan je nešto palo na uvala čikat u malom lošinju,ne zna se šta je točno neki misle da je vijak,nlo...

    avatar

    28.01.2007. (11:22)    -   -   -   -  

  • kramari

    "Zmotana piše «A znaš nešto o onom brdu na kojem ne vrijedi gravitacija?Dok se voziš nizbrdo trebaš dati gas,a dok ideš uzbrdo ide lagano...Nekaj sam o tome čitala u 1000 misterija...Pa me zanima...». Odgovor je: pojma nemam. A nisam ni čitao tu knjigu. Ali ako netko zna – nek' javi, baš me zanima."

    Evo našao sam ja nešto o tome. Ispada da je to samo optička iluzija...
    http://en.wikipedia.org/wiki/Gravity_hill

    avatar

    28.01.2007. (12:01)    -   -   -   -  

  • zivi_les(piroman)

    a dobaaaaaaar blog...
    zakon pozadina...svrati do mene.....

    avatar

    28.01.2007. (13:39)    -   -   -   -  

  • brouhaha

    navijam za čovjeka koji živi samo od Sunca!!

    avatar

    28.01.2007. (14:11)    -   -   -   -  

  • Nugatino

    TOOOOOO Šokre!!!

    avatar

    28.01.2007. (14:18)    -   -   -   -  

  • nea

    Moram priznati da sam ugodno iznenađena što nalaziš vremena za odgovor na skoro sve komentare. Što se termina emisije tiče, ne ide to tebe - to se mi potajno nadamo da će tvoji šefovi samostalno zapaziti naše nezadovoljstvo i povući prvi korak :-), ah ima nas idealističnih...nego da više ne krademo prostor sa tehničkim pitanjima: osobno me se dojmila emisija s osvrtom na knjigu Polje i neku tamo konferenciju održanu u tu čast (oprostit ćeš mi što nisam zapamtila ime), pa ne bi bilo loše da ukratko opišeš neke od znanstvenih nalaza koji su doveli autoricu do razrađenja teorije. Isto, zgodno je povući paralelu sa Holografskim svemirom - nisam čitala niti jednu knjigu, ali ovako na prvi pogled, čini mi se da su to dvije različite teorije koje pokušavaju objasniti iste pojave, a možda se istina krije u ujedinjnju ta dva pristupa...

    avatar

    28.01.2007. (15:02)    -   -   -   -  

  • vodozemac

    Još samo ovo koga zanima vedska matematika.Evo vam : http://vedicmaths.org/Home Page.asp
    A koga zanima još malo o vedama i zanimljive "činjenice" o SANSKRTU evo link http://www.asterzin.com/modules/articles/article.php?id=51 (izgleda da VEDE nisu baš indijske, kao ni SANSKRT, bar tako tvrdi gospodin na tom linku, ako on laže , lažem i ja)

    avatar

    28.01.2007. (15:41)    -   -   -   -  

  • Gohan

    U redu, bit ću strpljiv. Zahvaljujem na komentaru. Pozdrav!

    avatar

    29.01.2007. (10:55)    -   -   -   -  

  • Sfinga

    Aj mi sam odgovori kak se zove onaj lik kaj je rekao da je došao iz budućnosti(to si obradio u svojoj emisiji).Ako nisi pogledaj film Alien autopsy,film je super,na kraju sam kažem rekao si da ti je serija Galaktika dobra,nebi se baš složila,niš posebno,bolja serija je zvjezdane staze,ćao!!!

    avatar

    02.02.2007. (20:50)    -   -   -   -  

  • xyz

    pa kamo nestaju komentari...?

    avatar

    13.02.2007. (12:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...