Komentari

tweety2.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


 • happy

  hej!!!!!
  napokon si ponovno tu!!!! nadam se da ćeš sada više pisati!!!! nedostajali su mi tvoji postovi... uvijek me tjeraju na razmišljanje!!!!
  moram komentirati prošli post ..... ona zadnja rečenica koju si napisala... ona sve govori... sve je to kompliciranije, ali slažem se s tobom ipak je tako zabavnije!!!
  a što se tiče novog izgleda posta....pa..... koliko god voljela iste stvari, sve se mjenja... tako je jednostavno u životu... svaki dan je drugačiji.....bilo bi predosadno da je uvijek sve isto...
  a ja mislim da je uvijek dobro napraviti neku promjenu u životu, pa tako i na blogu...
  dakle... ja sam za promjenu!
  pozdrav....

  avatar

  27.01.2007. (22:58)    -   -   -   -  

 • Run

  promjeni malo, tek toliko da ne lici na ponuđeni blog template...

  avatar

  28.01.2007. (00:42)    -   -   -   -  

 • prudence

  svaka promjena je dobra...iako moram priznati da sam se navikla na izgled tvog bloga...
  inače u životu mijenjam svašta; a najčešće nijanse moje crvene boje kose...nekad požalim,a nekad ne...ipak,vrijedi probati...inače,našla sam jedan dizajn koji je savršen za tebe...baš savršen...
  ajd,pozdrav!

  avatar

  28.01.2007. (03:25)    -   -   -   -  

 • Mima

  Rekla sam ja da si ti moja duhovna sestra blizankinja. Ni ja ne volim promjene uzgleda, uvijek sam imala dugu plavu kosu, godinama, uvijek ista kosa, ista frizura, čak ni šiške nisam htjela napraviti...dosadno, dosadno. Da mi se sad vratiti u mladost ja bih mijenjala frizure, boje kose, način šminkanja, oblačenja, svega. promjena godi govorili su još stari Rimljani.Važno je ipak da promjena dođe u pravo vrijeme. A što se mene tiče, tvoj blog je baš sladak. U vezi onog što si pitala kod mene na blogu, mogu ti reći da je ona mlada mama cijeli život ostala sklona teškim depresijama i vrlo često hospitalizirana, čak mi je netko od bivših susjeda rekao da je sad u bolnici na Rabu.Ona mala beba postala je mlada promiskuitetna djevojka koja je i sama od šesnaest godina rodila, ali mislim da se ipak uspjela udati za tatu svog djeteta. Jedini koji živi normalan život je onaj nekadašnji dječak, brat depresivne mlade mame. On ima obitelj, skladan brak i normalan život.

  avatar

  28.01.2007. (10:30)    -   -   -   -  

 • Kikiriki Trip

  Pa ako imaš volje, vremena i živaca zašto ne svakako blog sa malo šarma ostavlja bolji dojam zar ne? :) U svemu tome najbolje je isprobavati, pa kad ti se nešto svidi samo ga onda zadovoljno skeljiš na blog, a velika blogerska porota će vrednovat tvoj rad, a ja pak uopće ne sumnjam da češ napraviti nešto lijepo i posebno:) pozdrav

  avatar

  28.01.2007. (13:14)    -   -   -   -  

 • Tree cool

  Glup ti je blog! Zbriši si ga!!

  avatar

  28.01.2007. (15:27)    -   -   -   -  

 • filozofije jednog leptira

  pa promjeni, uvijek se mozes vratiti na stari....ja isto jako tesko mijenjam nesto na svom izlgledu no evo prije mjesec dana sam promjenial boju kose, ni sada ne znam kako to da mi je puklo da sam to na kraju fakat napravila, pozz

  avatar

  29.01.2007. (00:30)    -   -   -   -  

 • zarsipozvaomene

  kao naknadu Presvetom Trojstvu za psovke recimo:
  blagoslovljen budi Bog Otac
  blagoslovljen budi Bog Sin
  blagoslovljen budi Bog Duh Sveti

  avatar

  29.01.2007. (14:11)    -   -   -   -  

 • Život je duga cesta...

  ja sam uvijek za promjene.
  Makar se ponekad teško odlučim na njih, i više naginjem na neki sigurnjak. Ali uvijek prevagne ono da je život samo jedan i da moram realizirati sve što mi je u mislima. Kad ću ako neću sada??
  i zato, samo daj, podržavam te ;)
  veselim se novom dizajnu.
  :)

  avatar

  29.01.2007. (23:36)    -   -   -   -  

 • Angel

  svaka ti čast...

  avatar

  30.01.2007. (16:21)    -   -   -   -  

 • pegy

  I ja sam neki tip koji ide na sigurno. Još sam i gora od tebe, jer moje se područje djelovanja odnosi i na hranu. :)) Isto sam i sama mislila za blog, da je onakav kakav je bio odraz mene. Ali promijenila sam ga i sada je ovaj odraz još bolji. Napravi nešto novo ako misliš da treba. I zadrži ono staro što misliš da treba. :)

  avatar

  30.01.2007. (19:26)    -   -   -   -  

 • filozofije jednog leptira

  hehe, a ja ocekivala vec nekakvu promjenu dok se vratim,,,,a novi post...nema ni toga, si u guzvi ili???brzo nadi vremena za nas :)

  avatar

  31.01.2007. (22:47)    -   -   -   -  

 • matheo

  Pa svaka promjena dobro dođe :) Ali i ovo mi je sasvim OK...

  avatar

  04.02.2007. (18:40)    -   -   -   -  

 • horsey

  I meni je bilo teško kada sam mijenjala svoj prvi dizajn, ali kada sam počela, onda (kao što i vidiš) mijenjam stalno...svaki put kad mi moj blog dosadi... :)
  pa ti savjetujem da ga malo osvježiš... :)

  avatar

  05.02.2007. (18:30)    -   -   -   -  

 • Icegirldream

  Nemoj slučajno mijenjati, i ovaj je i više nego super. Uostalom, ako si sama sve dizajnirala, onda je to tvoje i tako neka i ostane. Ovo si ti, i nemaš kaj mijenjati osim ako sama osjetiš potrebu za time. Inače, cool blog. Pozz...

  avatar

  06.02.2007. (08:49)    -   -   -   -  

 • Teeja

  dobar je blog ali da, treba mu neki stih dizajn :)

  avatar

  07.02.2007. (03:17)    -   -   -   -  

 • don't worry be happy

  super ti je blog! a ovo što si pitala za dizajn, to ti sama odluči, ma dizajn i nije bitan, bitno je ono što pišeš;) pozdrav!

  avatar

  07.02.2007. (17:46)    -   -   -   -  

 • Selene

  I meni je često teško donijeti neke odluke o promjenama...ako pronađeš dizajn koji ti se stvarno sviđa, koji ocrtava tebe an neki način, onda ga promijeni. Ako ti se ne bude sviđao, uvijek možeš vratiti na staro :) Pozz!

  avatar

  08.02.2007. (22:09)    -   -   -   -  

 • Tomi

  Bok! ne znam hoćeš li uopće pročitati ovo, ali se nadam da će nekako doći: Ako treba, doći će pa bilo kako. meni bi trebao ako imaš možda mail od otrovne_ive tj. matovilke. htio sam joj nekaj poslati a nema više blog, koliko sam vidio.thx

  avatar

  28.03.2007. (19:20)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...