Komentari

misakvecernji.blog.hr

Dodaj komentar (25)

Marketing


  • Jana

    Hm, zbilja bi bilo malo bahato tvrditi da smo jedini u tom velikom svemiru :)

    avatar

    23.01.2007. (23:28)    -   -   -   -  

  • sanja_45

    Ako je do sada potraga bila neproduktivna,a bila je..Jer ipak treba ne znam koliko milijuna svjetlosnih godina, da stigne do nas i taj NLO..:)

    avatar

    23.01.2007. (23:44)    -   -   -   -  

  • OFF RECENZIJA

    Bilo kako bilo, ja ih vidio doli kod svojih u Dalmatinskoj Zagori. A sada, dal' je od domaćeg vina i kojim je tribalo ugasiti pršut - ne bih zna, al' u jedno sam siguran. Sve svitli doli u Zagori. :D I da, iman čak jednu sliku na kojoj slikam svoju nonu, a ono u pozadini nešto ( Bandić nije sigurno ) stoji, ledbi, kak' oš. Ma, nevažno.

    avatar

    23.01.2007. (23:50)    -   -   -   -  

  • sve-mirac

    Prije par godina ja i deda režemo čvarke i kaže on ovo još nikom nisam reko al eto druga su vremena a i ova mladež je danas nekak opičena. Veli on: ja i dva pajdaša oremo njivu, a već pado mraćak. Kad nešto svijetleće preletilo i palo iza neke šumice. Gase oni traktore i da bi priča bila potpuna sad bi oni trebli otić to vidit. Ali ne, na takvu ideju oni dvojica pajdaša nisu bili spremni i deda kaže nije htio ić sam ko zna šta će mu napravit. Pali pilu i crta doma. A ljudi moji da znate mog dedu, poštenjačina teška, ne bi lagao ni u dobrotvorne svrhe.
    I tak ja uopće ne sumnjam u postojanje izvanzemaljskog života, a ako slučajno jednom čujete za neke tajne komplekse ispod nekog slavonskog sela, nemojte se čudit. Vjerovanje čini stvarnost.

    avatar

    24.01.2007. (01:20)    -   -   -   -  

  • beest

    pozz.ovako. ne mogu rec da sam upucen u takve stvari, pogledo sam nekoliko dokumentaraca, filmova i emisija o tome.ali mogu reci da je definitivno premalo podataka da bi se uopce pricalo o tome.mislim, uzmite u obzir stvari koje su se dogadale ne Zemlji, hrpa toga nam je pod nosom pa opet ne znamo nista a ovdje se radi o mjesecu (na kojem, po mom misljenju nikad nismo ni bili.zasto?koliko puta smo bili na mjesecu poslije 69-e???gdje su snimke?ok, nevezano je za ovu temu)kojeg gledamo kroz objektiv "povecala" i kamere...cinjenica je da Zemju svakodnevno tusiraju meteori i svakojaka svemirska tijela, tu je jos i sunce, utjecaj Zemjine gravitacije,i do bola nepoznavanje unutrasnje strukture mjeseca...skeptican?jesam.jeli to sve pomalo nategnuto? definitivno...over and out.

    avatar

    24.01.2007. (01:26)    -   -   -   -  

  • ShkA

    Ja vjerujem da nismo sami po ovim plavim svodom, al isto tako vjerujem da se za ove mjesečeve anomalije može naći neki nevanzemaljski odgovor. Čak mislim da sam jednom i sam vidio NLO. Mislim da zemlje kao SAD već imaju odgovore na sve ovo al ih iz nekog razloga svima nama taje. pozdrav

    avatar

    24.01.2007. (01:36)    -   -   -   -  

  • junac

    pazi ti ovo! Šokre odgovara i stvarno niš' ne zamara!
    zahvaljujem na pojašnjenju! nisam baš neki gledatelj, al mi se ipak činilo da se gledatelji mogu javit u emisiju telefonom....očito da ne mogu.... ovako ipak moram iznijeti svoje razočaranje ovom spoznajom!
    zato ja radije i gledam "Nulti sat"! za njih sam siguran da idu uživo!

    avatar

    24.01.2007. (01:45)    -   -   -   -  

  • Deelite

    I sjedim ti ja tako na plaži i samujem i nikako dočekat svoju zlatnu ribicu da mi ispuni barem jednu željicu. Kad, suton već lagano tone u more i pojavljuje se najsjajnija od svih zvijezdica. Repovi aviona dobivaju zanimljive boje i obrise, samo jedan nekako čudno stoji na tom nebu. Ako i ide ravno na mene, već je odavno trebao proći. I čudniji je od ostalih, sjaji potpuno drugačije. I promatram ga tako već neko vrijeme, ali on ni da makne. Eh šteta što nemam nikakvu kameru, ali to ti je rizik nosit kameru kad ideš na date. Još će reć da oču snimit to što radimo, il ne daj sranja, objavit to na internetu. I čekajući Godoa, gledam ja tako onaj avion, kad jebote!!! Odjednom samo, kao da mu je netko prerezao granu na kojoj sjedi, strmopizdio se ravno u more. Okomito, ali ne kao da je popustilo nešto pod njim, nego s full gasom. I nestao prije horizonta. U bem ti. Poludio sam na čisto. Ne smijem to nikom pričat. Smijat će mi se svi i reć da mi... eh, nečiji mi se dlanovi spuštaju na oči. Ma jebo avion...

    avatar

    24.01.2007. (09:16)    -   -   -   -  

  • Gali

    Sigurno nisamo sami, samo ja ipak nisam ona koja vjeruje u neke male zle zelene i plave.

    avatar

    24.01.2007. (09:35)    -   -   -   -  

  • Reiter

    To Vulkanci dolaze uspostavit kontakt. I dat nam warp tehnologiju. A onda ćemo je primijenit i preteči Amere, Ruse i Kineze u osvajanju svemira! Live long and prosper!

    avatar

    24.01.2007. (10:28)    -   -   -   -  

  • Arkana10

    Pozdrave iz Makedonije. Gledam emisiju. Citam blog.

    avatar

    24.01.2007. (12:20)    -   -   -   -  

  • Ahil

    Ako je suditi po broju videnih nepoznatih pojava, a to je sve manje i manje onda su odselili ili se prikrili

    avatar

    24.01.2007. (13:30)    -   -   -   -  

  • aMB

    one koje zanima BORJA ima spycafe.

    avatar

    24.01.2007. (14:23)    -   -   -   -  

  • Kašeta

    veliš ti sve lipo zapisano, te anomalije, a jel' iko odgovoria KAKO I ZAŠTO nastaju? to bi ja volila znat jerbo svit svašta vidi, a kako ne zna uzroka, laprda koješta...virujen ja da nismo sami i jedva čekan kad ću i ja nekoga trefit u mojen dvoru...tvoju emisiju pratin kad god stignen, čak odgibala litos do onih bosanskih piramida i pričala sa Đoom Semirom-jo kako mu smišno stoji oni kaubojski šešir, taman prikladno za bosansku raju koja se podilila na dvi bande-kontra i pro tega redikulastog šešira i svih tih ideja ispod njega...ajde lipi moj,da ne davin više, puno pozdrava iz Splita!

    avatar

    24.01.2007. (15:06)    -   -   -   -  

  • 5@k XIII.

    to su greysi i peptili joj niš strašno,
    ako si počeo čitat literaturu koju sam preporučio,
    znao bi.

    avatar

    24.01.2007. (15:17)    -   -   -   -  

  • Feb

    Pozdrav Šokre,

    Prvi put ti se javljam i sve pohvale za emisiju i za blog. A razlog zašto se javljam je ona snimka koju ti je Damir poslao. Ne nisam zainteresiran za besplatne čevape, ali ću ja rado platiti jedne nekome tko mi objasni što je to stvarno bilo jer sam ja to isto vidio. Vraćao sam se s Jaruna s curom i vidjeli smo da nešto svjetli. U prvai mah sam mislio da je neki avion, ali sam skužio da stoji na istom mjestu ili se kretao jako sporo pa je zbog optičke varke izgledao kao da lebdi na jednom mjestu.
    Ono što mi je još bilo čudno je da je bilo poprilično veliko svjetlo....ne sjećam se da sam ikada vidio neki helić ili avion na takvoj udaljenosti a koji se tako dobro vidio. I na kraju vidjelo se da je objekt mijenjao boju....pomislio sam da je možda zbog strujanja zraka...kao kad se za toplih dana vide zvijezde pa izgleda ko da trepere....ali da baš iz bijelog svjetla zvijezda može promijenit boju u crvenu i plavu to još nisam čuo.

    Malo mi je čudno da baš to nitko nije vidio osim Damira... jer čini mi se da se to svjetlo dosta dugo zadržalo na tom mjestu.

    ako tko ima kakvih saznanja nek nas prosvijetli....

    avatar

    24.01.2007. (16:18)    -   -   -   -  

  • Hal v4

    Ja bih glasao za Veneru. Bila je na pravoj poziciji bar mislim. Što se tiče kretanja, zanemarivo jer se objekt nije kretao, kretala se kamera, na 12 ili više puta uvećanju svaki milimetar pokreta kamere se očituje kao višemetarski pokret kod objekta. Što se tiče veličine, ako ste ikad imali sreće vidjeti mjesec kad se diže iznad istočnog horizonta onda vam je jasno (ili sunce na zapadu), ponekad je 4-5 puta veći nego kad nam je u zenitu. Objekti bliže horizontu izgledaju veći jer naš pogled prolazi položeno kroz atmosferu pa je efekt leće izraženiji. Promjena boja je posljedica zračnih strujanja gdje se zbog različitih gustoća toplog i hladnijeg zraka stvara efekt prizme i razlaže bijelo svjetlo na boje. Kad zamišljam NLO ne vidim razloga da bi on morao svijetliti ko' Las Vegas, posebno ako njegovi piloti ne žele biti viđeni.

    avatar

    24.01.2007. (17:06)    -   -   -   -  

  • Alien

    Na Mjesecu izvanzemaljci vjerojatno imaju nekakve baze (na drugoj strani Mjeseca, a tu priliku koriste i Ameri NASA pa nam ne žele ništa reći, a mi sami ne možemo vidjeti), možda zato da nam budu bliže, jer tko zna gdje je njihov matični planet, pa onda ne moraju toliko putovati. A možda tamo pripremaju vojsku (okupljalište) za invaziju na Zemlju. A možda su oni zapravo mi iz naše budućnosti, a možda dolaze iz nekog paralelnog svemira, a možda ih ima više vrsta pa svaka dolazi sa drugog planeta, galaksije, svemira, vremena, pomoću crvotočina, crnih i bijelih rupa, vremenskih strojeva, warp pogona. Kako god bilo oni su iz nekog razloga vrlo zainteresirani za nas, možda nas žele uništiti, pomoći, ili žele napraviti neku hibridnu vrstu možda smo im potrebni za njihov opstanak ili smo im možda potencijalna prijetnja. Tko zna? Pitanja je puno,a odgovora malo.

    avatar

    24.01.2007. (17:13)    -   -   -   -  

  • Alien

    "Ugledat ćete čovjeka gdje ni jedno ljudsko biće ne bi smjelo biti,
    Ugledat će te grad tamo gdje ga nitko od vas nije izgradio.
    Stajat ćete i razmišljati, ali pravu istinu nećate spoznati.
    I tako ćete okamenjeti u tami i neznanju vi koji sve znate!"

    avatar

    24.01.2007. (17:16)    -   -   -   -  

  • A particle of light

    Takozvani TLP-i su često uzrokovani turbulencijama atmosfere, pa gledajući kroz teleskop nastaju razna izobličenja koja zapravo uzrokuje naš (zemljin) plinski omotač. Nije ništa novo da vizualni promatrači vide ono što žele vidjeti, a ne ono što tamo stvarno jest. Dovoljno je uzeti primjer kanala na Marsu koje su astronomi skicirali krajem 19. stoljeća - kao što se vidi iz podataka "hype" se tih godina prenio i na Mjesec, a također i u 60-tima kada su svi posvuda viđali vanzemaljske letjelice. TLP-ovi se u astronomskim krugovima shvaćau ozbiljno, ali nažalost javnosti se najviše sviđaju priče o vanzemaljcima i teorijama zavjere nego o mogućnosti da na Mjesecu još uvijek postoje nekakve geološke aktivnosti. Misile Apollo su otkrile mjesečeve potrese, postoji mogućnost da na površinu izlaze neki plinovi, a od nedavno se redovito prate i snimaju udari meteora o mjesečevu površinu. Prve takve bljeskove su pronašli upravo astronomi amateri, ali polazeći znanstvenim pristupom umjesto spekulacijama o vanzemaljcima. Slično se vidi i u prethodnom primjeru snimke "NLO-a". Očito je čovjek snimio Veneru, i to u različitim vremenskim intervalima između pojedinih kadrova, pa se čini kao da se objek miče. Da je kamera snimala cijelo vrijeme isti kadar, bilo bi jasnije izvoditi zaključke. Ovako - ćorak. I ja sam jednom vidio NLO-e - zujali su po nebu, mijenjali svijetla, gore dole, u krug, ravno..bez zvuka! Prošlo je dobrih 15 minuta dok sam čuo prvi zvuk skužio da su vježbe vojnih pilota. Vjerovali ili ne, vojni avioni su sposobni za razne akrobacije..i bilo ih je lijepo gledati iako nisu vanzemaljci :)

    avatar

    24.01.2007. (18:05)    -   -   -   -  

  • A particle of light

    @feb - Evo baš sam o tome pričao. Vidjeli ste Veneru. Ili možda Sirius. Inače planeti kad su na nebu ne trepere, za razliku od zvijezda - osim kada se nađu bliže horizontu. Onda zbog turbulencija mogu opako mijenjati bojice, ne bi čovjek vjerovao da ne zna stvarno o čem se radi. Desilo se i da se ekipa iz mog astronomskog društva zbuni pred takvim prizorom. E sad, ako imaš neki mobitel koji podržava Java-u, skini program MobileStarchart i provjeri koja je to zvijezda/planet, prije nego zoveš policiju da su vanzemaljci. Tak i onak nebudu ni oni skužili, kao što nam je već g. Mišak prikazao davno u svojoj emisiji kako su policajci sa Paga ganjali Veneru na zalasku ;)

    avatar

    24.01.2007. (18:11)    -   -   -   -  

  • Skec

    ima gore svega . baze su na drugoj strani mjeseca. ak ljudi kojim slučajem neznaju bilo bi ok napisat kaj je B. Aldrin "navodno" rekao o njihovom putovanju. THEY LIVE !!!

    avatar

    24.01.2007. (18:50)    -   -   -   -  

  • anduril

    Pozdrav g. Mišak
    Evo nadam se da ćete odgovotiti na moju molbu, odnosno više je to pitanje. Naime radi se ovašoj emisiji koja se prikazuje na HTV-u dakle o dotičnoj "Na rubu znanosti". Moram priznati da sam poklonik takvog tipa emisija pogotovo jer je u pitanju domaća produkcija, a ujedno ova koju vi vodite je jedna od rijetkih koja odgovara različitim ukusima, te je izrazito kvalitetna svojim sadržajem. Naime moja je boljka, a vjerovatno i većine onih koju je prate sami kasni (besramni) termin njenog prikazivanja. Dakle dali postoji način da se taj termin pomakne u prihvatljivije vrijeme prikazivanja? I dali bi pomogle žalbe (vašim šefovima) običnog puka koji plaća tv-pretplatu i onima kome je i namjenjena sama državna televizija i naravno onih koji bi rađe gledali takav sadržaj u udarnom terminu, nego kvazi-filmove sa kvazi-američkom pjevačicom.

    avatar

    24.01.2007. (19:29)    -   -   -   -  

  • MALI ZELENI

    sve je super i sve je za pet, ali čovječe MOŽE LI KOJA SLIČICA, PLIZZZZZZZZZ

    avatar

    24.01.2007. (20:20)    -   -   -   -  

  • SEXY MAMA

    Cemu toliko anonimnih komentara?!...ja cu ovako...ionako ce me proglasiti ludom..;)...spomenula bih jedan fenomencic...radili smo dugo na bebi..i kada sam otkrila da sam trudna...vracajuci se mislima unatrag tocno sam se sjetila trenutka kada me preplavila (tesko za opisati) radost i kao nekakva mala bijela svjetlost...tog trena sam bila na poslu..(da razjasnimo nejasnoce)...zanimljivo je da su mi i mnoge druge mame potvrdile isto kada sam im to spomenula...a mozda su nas samo pucali hormoni..:)

    avatar

    27.01.2007. (15:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...